Ухвала
від 07.06.2022 по справі 545/573/20
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/573/20

Провадження № 2/545/19/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08.06.2022 року Полтавський районний суд Полтавської області у складі:

головуючої судді: Стрюк Л.І.

з участю секретаря: Артеменко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Полтава цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства «МТБ Банк» до ОСОБА_1 , Щербанівської сільської ради Полтавського району, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Полтавського районного суду перебуває цивільна справа запозовом Публічного акціонерного товариства «МТБ Банк» до ОСОБА_1 , Щербанівської сільської ради Полтавського району, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку.

Представник співвідповідача ОСОБА_2 адвокат Яковюк Л.Ю. надала клопотання про призначення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та ресурсу «EassyCon», посилаючись на вимушену евакуацію з Київської області у зв`язку з введенням в Україні воєнного стану, що унеможливлює її явку у судові засідання, які призначені в режимі відеоконференції з Північним апеляційним господарським судом, який знаходиться в місті Києві.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку про його задоволення з таких підстав.

Згідно з ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч.3 ст.212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

За таких обставин клопотання представника співвідповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника співвідповідача ОСОБА_2 адвоката Яковюк Л.Ю. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Призначити проведення судового засідання по розгляду цивільної справи №545/573/20 за позовом Публічного акціонерного товариства «МТБ Банк» до ОСОБА_1 , Щербанівської сільської ради Полтавського району, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представником співвідповідача ОСОБА_2 адвокатом Яковюк Лілією Юріївною за допомогою програмного забезпечення «EasyCon» на 09-00 год. 10.06.2022 року та в судові засідання надалі.

Попередити заявника, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвалинегайно надіслати представнику співвідповідача ОСОБА_2 адвокатуЯковюк ЛіліїЮріївні для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. І. Стрюк

СудПолтавський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення07.06.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104708229
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —545/573/20

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні