Ухвала
від 12.06.2022 по справі 674/842/21
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/842/21

Провадження № 2/674/54/22

УХВАЛА

про проведення судового засідання у режимі відеоконференції

13 червня 2022 року м.Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Шафікова Ю.Е., розглянувши клопотання представника фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 - адвоката Білого В.В. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у цивільній справі за позовом фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Кам`янець-Подільської районної державної адміністрації, ТОВ «Енселко Агро», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Хмельницька обласна державна адміністрація, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькійо області, Головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно аппарату виконавчого комітету Дунаєвецької міської ради Дзюба Тетяна Аркадіївна про визнання незаконним розпорядження районної державної адміністрації, державного акту на право власності на земельну ділянку, свідоцтва про право на спадщину, скасування державної реєстрації прав, визнання недійсним договору оренди,-

В С ТА Н О В ИВ :

У провадженні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області знаходиться вказана цивільна справа.

До суду надійшло клопотання представника позивача фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 - адвоката Білого В.В. забезпечення його участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням власних технічних засобів за допомогоюпрограмно-апаратного комплексу фіксування судового засідання «EASYCON», мотивоване тим, що ч. 4 ст.212 ЦПК України встановлено, що під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Судове засідання у справі призначено на 22 червня 2022 о 14 год. 00 хв.

У відповідності до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

У зв`язку з викладеним, клопотання представника позивача - адвоката Білого В.В. про призначення відеоконференції підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.212, 260, 261 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання представника представника фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 - адвоката Білого В.В. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Кам`янець-Подільської районної

державної адміністрації, ТОВ «Енселко Агро», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на

предмет спору, на стороні позивача: Хмельницька обласна державна адміністрація, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькійо області, Головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно аппарату виконавчого комітету Дунаєвецької міської ради Дзюба Тетяна Аркадіївна про визнання незаконним розпорядження районної державної адміністрації, державного акту на право власності на земельну ділянку, свідоцтва про право на спадщину, скасування державної реєстрації прав, визнання недійсним договору оренди, призначене 22 червня 2022 року о 14:00 год., провести в режимі відеоконференції за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку EASYCON з користувачем Білим Валентином Вікторовичем (e-mail адреса, яка використана користувачем для реєстрації в EASYCON: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Копію ухвали направити Білому В.В. на адресу електронної пошти ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.Е. Шафікова

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення12.06.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104752472
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —674/842/21

Рішення від 14.10.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 14.08.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 29.06.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 12.06.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 23.05.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 12.04.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні