Ухвала
від 14.06.2022 по справі 344/19801/21
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/19801/21

Провадження № 2/344/1358/22

У Х В А Л А

15 червня 2022 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого - судді Мелещенко Л.В.

при секретарі судового засідання Дементьєвої А.О.

за участю сторін:

представника позивача - адвоката Калинюка Р.С.

представника відповідача - адвоката Кучака Ю.Ф.,

розглянувши упідготовчому відкритомусудовому засіданніза правиламизагального позовногопровадження взалі судуміста Івано-Франківськв режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівта програмного забезпечення «EasyCon» цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Колект» про визнання недійсним свідоцтва, припинення права власності, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень про реєстрацію права власності на нерухоме майно, визнання права власності,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває вищезазначена цивільна справа.

15 червня 2022 року на адресу суду надійшло клопотання від представника позивача про витребування доказів.

Представник позивача у судовому засіданні клопотання підтримав, просив задовольнити у повному обсязі.

У судовому засіданні представник відповідача заперечував проти задоволення даного клопотання.

Суд, вислухавши пояснення сторін, розглянувши матеріали справи, виходить з наступного.

Відповідно до частини першої статті 84 Цивільного процесуального кодексу України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Частинами шостою-восьмою статті 84 Цивільного процесуального кодексу України встановлено, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Враховуючи, те, що огляд судом доказів, про витребування яких просить представник позивача, сприятиме всебічному, повному та об`єктивному з`ясуванню обставин справи, оцінка зазначених доказів може мати суттєве значення для вирішення справи по суті, суд дійшов висновку, що слід задовольнити клопотання представника позивача.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 5, 12, 84,258-260, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В :

Витребувати у Приватного нотаріуса Івано-Франківського міського нотаріального округу Личука Тараса Володимировича (76018 м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, буд. 17) належним чином завірені копії матеріалів справи щодо реєстрації права власності за Товариством з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія Колект», код ЄДРПОУ 42402966, гаража, позначеного в плані літерою «А», загальною площею 22,6 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, №4 кооператив по будівництву колективних гаражів, гараж № НОМЕР_1 ;

Витребувати в Івано-Франківського обласного бюро технічної інвентаризації (76014, м. Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, буд. 77), матеріали інвентаризаційної справи щодо об`єкту нерухомого майна - гаража, позначеного в плані літерою «А», загальною площею 22,6 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, №4 кооператив по будівництву колективних гаражів, гараж № НОМЕР_1 .

Відкласти підготовче судове засідання на 18 липня 2022 року на 14 годину 00 хвилин.

Особам, яким ухвала направляється на виконання, роз`яснити, що у разі неповідомлення суд про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 Розділу І «Заходи процесуального примусу» Цивільного процесуального кодексу України.

Роз`яснити, що у разі неподання учасником справи з неповажних причин або без повідомлення причин доказів, витребуваних судом, суд залежно від того, яка особа ухиляється від їх подання, а також яке значення мають ці докази, може визнати обставину, для з`ясування якої витребовувався доказ, або відмовити у його визнанні, або може здійснити розгляд справи за наявними в ній доказами, або, у разі неподання таких доказів позивачем, - також залишити позовну заяву без розгляду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: https://ifm.if.court.gov.ua/sud0907/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Мелещенко Л.В.

СудІвано-Франківський міський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення14.06.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104781679
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —344/19801/21

Рішення від 19.06.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 11.05.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 14.12.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 13.10.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 18.09.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Атаманюк Б. М.

Ухвала від 14.06.2022

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Мелещенко Л. В.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Мелещенко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні