Ухвала
від 19.06.2022 по справі 525/816/21
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/816/21

Провадження № 2/525/28/2022

У Х В А Л А

20.06.2022 Великобагачанський районний суд Полтавської області в складі:

головуючої - судді Прасол Я.В.,

секретар судових засідань - Хоменко М.М.,

з участю представника позивача - адвоката Касумова О.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в селищі Велика Багачка матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Великобагачанський комбікормовий завод» про усунення перешкод у користуванні землею,

в с т а н о в и в:

У провадженні Великобагачанського районного суду Полтавської області на розгляді знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Великобагачанський комбікормовий завод» про усунення перешкод у користуванні землею.

Представник позивача адвокат Касумов О.О. у судовому засіданні заявив клопотання про визнання обов`язковою явки представника відповідача у судове засідання, для надання особистих пояснень у справі.

Сторони у судове засідання не з`явилися, про день та час судового розгляду були повідомлені належним чином, з клопотаннями про відкладення розгляду справи до суду не зверталися.

Судом встановлено наступне. Справа неодноразово призначалася до судового розгляду, у жодне судове засідання представник відповідача не з`явився, у матеріалах справи знаходиться заява представника відповідача про розгляд справи без його участі, позовні вимоги не визнає у повному обсязі, проти їх задоволення заперечує (а.с.112, 116).

Згідно ч.1 ст.223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, якщо визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

Заслухавши представника позивача, вивчивши матеріали справи, суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника позивача та визнати явку представника відповідача у судове засідання обов`язковою та викликати його у судове засідання для надання особистих пояснень, що необхідно для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи.

Керуючись ст.223 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Визнати явку представника відповідача Приватного підприємства «Великобагачанський комбікормовий завод» у судове засідання обов`язковою та викликати у судове засідання для надання особистих пояснень.

Копію ухвали направити відповідачу для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Я.В. Прасол

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення19.06.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104829554
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —525/816/21

Рішення від 06.09.2022

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Рішення від 06.09.2022

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 19.06.2022

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 12.10.2021

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 14.09.2021

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 20.07.2021

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні