Ухвала
від 21.06.2022 по справі 180/413/22
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

180/413/22

У Х В А Л А

іменем України

22.06.2022 року с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області Омеко М.В. розглянувши клопотання Дніпровської філії судово-психіатричних експертиз Державної установи "Інститут психіатрії, судово психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків МОЗ України" про надання експертам додаткових матеріалів,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томаківського районного суду Дніпропетровської області на розгляді перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про визнання особи недієздатною та призначенняопікуна,заінтересована особа Виконавчий комітет Марганецької міської ради Дніпропетровської області.

Ухвалою Томаківського районного суду Дніпропетровської області від 06.04.2022 року було призначено судово-психіатричну експертизу стосовно ОСОБА_2 .

21.06.2022 року на адресу суду надійшло клопотання від Дніпровської філії судово-психіатричних експертиз Державної установи "Інститут психіатрії, судово психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків МОЗ України" про надання експертам додаткових матеріалів,а саме:

- оригінал медичної карти амбулаторного хворого із лікарні за місцем мешкання від лікаря-психіатра на ОСОБА_2 , яка проживає АДРЕСА_1 ).

Зваживши доводи клопотання, вивчивши письмові матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до вимог ч. 1ст. 84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третійстатті 83 цього Кодексу, якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Частиною 3статті 84 ЦПК Українивизначено,що уразі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч.ч.5-8 ст.84 ЦПК України,суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ,повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливост іподати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом не поважними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Враховуючи предмет позову, з метою всебічного та повного з`ясування усіх наявних обставин вказаної справи, своєчасного її розгляду суд приходить до висновку про необхідність витребування доказів.

На підставі викладеного, керуючисьст. 84 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання Дніпровської філії судово-психіатричних експертиз Державної установи "Інститут психіатрії, судово психіатричної експертизи та моніторингу наркотиків МОЗ України" про надання експертам додаткових матеріалі - задовольнити.

Витребувати з КП "МАРГАНЕЦЬКА ЦМЛ" ММР"(код ЄДРПОУ 01987327, Україна, 53400, Дніпропетровська обл., місто Марганець, ВУЛИЦЯ ПАРКОВА, будинок 15):

- оригінал медичної карти амбулаторного хворого із лікарні за місцем мешкання від лікаря-психіатра на ОСОБА_2 , яка проживає АДРЕСА_1 ).

Витребувані документи направити до Томаківського районного суду Дніпропетровської області .

Ухвала про забезпечення доказів є виконавчим документом та виконується негайно в порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Відповідно до вимог ч. 6, 7, 8ст. 84 ЦПК Українибудь-яка особа, у якої знаходиться доказ повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлений строк, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п"яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала набирає чинності з моменту її проголошення.

Суддя: М.В. Омеко

Дата ухвалення рішення21.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104863819
СудочинствоЦивільне
Сутьнадання експертам додаткових матеріалів

Судовий реєстр по справі —180/413/22

Рішення від 08.09.2023

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 30.08.2023

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 06.04.2022

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 05.04.2022

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні