Ухвала
від 22.06.2022 по справі 367/449/22
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/449/22

Провадження № 2/367/3915/2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про розгляд справи в режимі відеоконференції

23червня 2022року Ірпінський міський суд Київської області у складі:

головуючого судді Кухленка Д.С.,

при секретарі судового засідання Вишневецькій А.Л.,

розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката МасленніковоїТ.М.про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром Маркет»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Жданович Вікторія Михайлівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Груп Фактор», Акціонерне товариство «Креді агріколь банк» правонаступником є Акціонерне товариство «Індустріально-експортний банк» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,-

в с т а н о в и в:

У провадженні Ірпінського міського суду Київської області знаходиться справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром Маркет»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Жданович Вікторія Михайлівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Груп Фактор», Акціонерне товариство «Креді агріколь банк» правонаступником є Акціонерне товариство «Індустріально-експортний банк» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Масленнікової Т.М. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EASYCON.

Відповідно до ч. 1-5 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Відповідно до наказу Голови Верховного Суду від 04.03.2022 року, встановлено особливий режим роботи й запроваджено відповідні організаційні заходи. Згідно з даним наказом якщо суд не припинив здійснювати судочинство, учасники судових процесів мають можливість подати заяву про відкладення розгляду справ у зв`язку з воєнними діями та/або про розгляд справ у режимі відеоконференції за допомогою будь-яких технічних засобів, зокрема власних. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи викладене, з метою своєчасного розгляду справи та забезпечення права учасників справи на участь у судовому засіданні, суд вважає за необхідне провести засідання по справі призначене на 13 липня 2022 року о 15 годині 00 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Керуючись ст.ст. 212, 247 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвокатаМасленнікової Т.М.про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EASYCON - задовольнити.

Допустити учасників процесу до участі у судовому засіданні під час розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром Маркет»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Жданович Вікторія Михайлівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Груп Фактор», Акціонерне товариство «Креді агріколь банк» правонаступником є Акціонерне товариство «Індустріально-експортний банк» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, яке призначено на 13липня 2022року о15годині 00хвилин у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Відеоконференція проводитиметься за допомогою програмного забезпечення «EasyCon», яке може бути встановлене за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Роз`яснити сторонам справи що для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник зобов`язаний: зайти та авторизуватися в Системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники, камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи відеоконференцзв`язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити сторонам справи, що ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити учасникам справи до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Д. С. Кухленко

Дата ухвалення рішення22.06.2022
Оприлюднено27.06.2022
Номер документу104916428
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —367/449/22

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 22.06.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні