Ухвала
від 19.07.2022 по справі 689/2540/21
ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 689/2540/21

2-а/689/7/22

УХВАЛА

19.07.2022 року смт.Ярмолинці

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області у складі:

головуючого - судді Шевчик О.М.,

за участю:

секретаря судового засідання Фурман Н.Л.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача Польового В.А.,

відповідача Гавришук В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Ярмолинці в режимі відеоконференції в спрощеному позовному провадженні справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Хмельницькій області головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель №1 Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Гавришук Валентини Володимирівни, про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення від 21 грудня 2021 року та закриття провадження у справі,

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з адміністративним позовом до державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Хмельницькій області головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель №1 Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Гавришук В.В., в якому просить скасувати постанову № 440-ДК/0097По/08/01/-21 від 21 грудня 2021 року, якою ОСОБА_1 визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.53 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 340 грн., а справу закрити.

Відповідач в судовому засіданні заявила клопотання про залучення до участі в справі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області в якості третьої особи, посилаючись на те, що вона є працівником даної установи.

Позивач та представник позивача заперечили щодо заявленого клопотання.

Заслухавши учасників судового розгляду, суд вважає, що клопотання про залучення третьої особи підлягає задоволенню з таких підстав.

Відповідно до ч.2 ст. 49 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов`язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням учасників справи.

Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Враховуючи те, що рішення у справі може вплинути на права, свободи, інтереси або обов`язки Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню і до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору слід залучити Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області

Керуючись статями 49,248,256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

ухвалив:

Клопотання відповідача задовольнити.

Залучити до участі в справі Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Шевчик О.М.

СудЯрмолинецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення19.07.2022
Оприлюднено21.07.2022
Номер документу105307401
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу охорони навколишнього природного середовища, зокрема щодо

Судовий реєстр по справі —689/2540/21

Ухвала від 17.10.2022

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Ухвала від 18.08.2022

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Рішення від 02.08.2022

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Шевчик О. М.

Ухвала від 19.07.2022

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Шевчик О. М.

Ухвала від 19.07.2022

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Шевчик О. М.

Ухвала від 14.06.2022

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Шевчик О. М.

Ухвала від 30.12.2021

Адміністративне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Шевчик О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні