Рішення
від 20.07.2022 по справі 578/1334/21
КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Рішення

Іменем України

(вступна і резолютивна частини рішення)

20 липня 2022 року

смт Краснопілля

Справа № 578/1334/21

провадження № 2/578/39/22

Краснопільський районний суд Сумської області в складі головуючого судді КОСАР А. І.

розглянув у відкритому судовому засіданні в приміщенні Краснопільського районного суду Сумської області у порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу

за позовом ОСОБА_1

до Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради Сумської області

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Директор Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради Сумської області ЮХТА (прізвище ОСОБА_2

про визнання незаконним і скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди

учасники справи:

позивач ОСОБА_3 ,

представник відповідача ОСОБА_4 ,

третя особа ОСОБА_4

інші учасники судового процесу:

секретар судового засідання ЛИТВИН А. В.,

та установив:

Складання повного тексту рішення потребує багато часу, тому суд оголошує лише вступну та резолютивну частини рішення суду.

Керуючись ст. 258, 263, 268, 354 Цивільного процесуального кодексу України, суд,

Ухвалив:

1. Відмовити повністю в позові ОСОБА_5 до Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради Сумської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Директор Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради Сумської області ЮХТА (прізвище ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

2. Судові витрати пов`язані з розглядом справи залишити за позивачем.

3. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

4. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

5. У зв`язку з оголошенням у судовому засіданні лише вступної та резолютивної частини судового рішення строк подання апеляційної скарги обчислюється з дня складення повного судового рішення.

6. Учасник справи, якому повне рішення суду не були вручені у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарженняна рішення суду, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

7. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційнотелекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до Сумського апеляційного суду або через Краснопільський районний суд Сумської області.

8. З інформацією щодо тексту судового рішення учасники справи можуть ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua.

9. Інформація про сторони та інших учасників справи:

10.Позивач: ОСОБА_6 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ; реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

11.Відповідач: Краснопільська гімназія Краснопільської селищної ради Сумської області, місце знаходження юридичної особи: вул. Сумська, номер будинку 4 смт Краснопілля Сумського району Сумської області, 42400; ЄДРПОУ 33245822.

12. Третя особа: Директор Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради Сумської області ЮХТА (прізвище ОСОБА_2 , місце знаходження: АДРЕСА_2 ; ЄДРПОУ НОМЕР_2 .

13. Повне рішення суду буде складено протягом п`яти днів з дня закінчення розгляду справи.

Суддя А.І. КОСАР

СудКраснопільський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення20.07.2022
Оприлюднено21.07.2022
Номер документу105318909
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —578/1334/21

Рішення від 20.07.2022

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Косар А. І.

Рішення від 20.07.2022

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Косар А. І.

Ухвала від 14.12.2021

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Косар А. І.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Краснопільський районний суд Сумської області

Косар А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні