Ухвала
від 10.06.2022 по справі 207/1233/22
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/1233/22

№ 1-кс/207/334/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 червня 2022 року Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

слідчого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Кам`янське клопотання слідчого СВ відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 , погоджене з прокурором Кам`янської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про тимчасовий доступ до документів,

В С Т А Н О В И В :

09.06.2022 року слідчий СВ відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області старший лейтенант поліції ОСОБА_3 , звернулася до суду з клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ та вилучення оригіналів документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий СВ відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області старший лейтенант поліції ОСОБА_3 , зазначила, що у провадженні СВ відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області перебувають матеріали кримінального провадження, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022041780000098 від 11.02.2022 року за ознаками складу злочину передбаченого ч.3 ст. 191 КК України.

Дане кримінальне провадження внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі того, що 11.02.2022 року до ЧЧ ВП №2 надійшло звернення голови ІНФОРМАЦІЯ_2 про те, що службовими особами КЗ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » КМР, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », за поредедньою змовою, зловживаючи службовим становищем, розтрачують чуже майно, а саме бюджетні кошти.

В ходідосудового розслідуваннявстановлено,що службовіособи ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_2 ), які під час укладання договору будівельного підряду та виконання робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 серпня 2020 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація Договір № 32/2020 від 07 липня 2020, здійснили розкрадання бюджетних коштів..

Під часрозгляду матеріалівотримана інформаціящодо діяльностіТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ), в діях яких можуть вбачатися ознаки кримінального правопорушення під час укладання договорів на закупівлю товарів, робіт та послуг за бюджетні кошти.

Враховуючи вищевикладене, під час досудового розслідування вказаного кримінального правопорушення необхідно отримати оригінали документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ).

Вказані документи мають значення для забезпечення всебічного, повного та неупередженого розслідування обставин у даному кримінальному провадженні, встановлення осіб, які вчинили кримінальне правопорушення та причетні до його вчинення, а також проведенні судових експертиз, у т.ч. економічної та почеркознавчої, інших та потребують вилученню.

Крім цього, тимчасовий доступ до вищезазначених речей та документів, що перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) та доступ до неї має значення для: швидкого та повного проведення досудового розслідування, встановлення обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, встановлення кола осіб, які ймовірно вчинили вищевказане кримінальне правопорушення (злочин), щоб кожний, хто його вчинив, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, використання отриманої інформації у сукупності з іншими доказами (показаннями свідків, висновками експертиз, тощо) у кримінальному провадженні, що дозволить встановити важливі обставини.

Суд, приймає до уваги, що існує реальна загроза зміни або знищення документів, а тому відповідно до ст. 163 КПК України клопотання розглянуто без виклику осіб, у володінні яких знаходиться вищезазначена інформація.

Слідчий СВ відділення поліції № 2 Кам`янського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області старший лейтенант поліції ОСОБА_3 , в судове засідання не з`явилась, однак подала до суду заяву в якій клопотання підтримала та просила суд провести розгляд без її участі.

Відповідно до ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи те, що учасники процесуальної дії не з`явились в судове засідання, слідчий суддя вважає за можливим розглянути дане клопотання без застосування технічних засобів фіксування.

Розглянувши клопотання, вивчивши матеріали кримінального провадження, суд вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Частиною 2 ст. 131 КПК України передбачені такі види заходів забезпечення кримінального провадження як тимчасовий доступ до речей і документів і тимчасове вилучення майна.

Відповідно до ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку). Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Пункт 6 частини 1 статті 164 КПК України передбачає можливість вилучення речей і документів, які можуть мати значення у кримінальному провадженні.

Особа, зазначена в ухвалі слідчого судді, суду про тимчасовий доступ до речей і документів як володілець речей або документів, зобов`язана згідно з ч.1 ст.165 КПК України надати тимчасовий доступ до визначених в ухвалі речей або документів особі, вказаній у відповідній ухвалі слідчого судді, суду або ж особі, уповноваженій на здійснення тимчасового доступу на підставі доручення слідчого.

При таких обставинах слідчий суддя приходить до обґрунтованого висновку про те, що органом досудового розслідування доведена наявність документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) за адресою: АДРЕСА_1 та необхідність їх огляду і вилучення.

Органом досудового розслідування обґрунтована суттєвість значення документів, що підлягають огляду, для встановлення важливих даних у кримінальному провадженні.

Суддя, дослідивши надані матеріали кримінального провадження, вважає, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки документи по ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ), мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні. Таким чином слідчий має право ознайомитися з їх оригіналами та вилучити зазначені в клопотанні документи.

Таким чином, вищезазначені обставини дають суду підстави для висновку про наявність передбачених ст. 132, 160 та ст. 163 КПК України підстав для задоволення клопотання слідчого.

Оскільки ухвала не перешкоджає здійсненню права юридичної чи фізичної особи на підприємницьку діяльність, то відповідно до вимог ст. 309 ч.1 п.10 КПК України дана ухвала оскарженню не підлягає.

На підставі викладеного, керуючись статтями 110, 131,132, 159-166, 223, 309, 369-372 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя

У Х В А Л И В:

Клопотання про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення (виїмку) задовольнити.

Надати слідчому СВ ВП № 2 Кам`янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_3 , лейтенанту поліції СВ ВП №2 Кам`янського РУП ГУПН в Дніпропетровській області ОСОБА_5 , іншим слідчим, яким доручено розслідування кримінального провадження, відповідно до відомостей Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12022041780000098 від 11.02.2022 дозвіл на тимчасовий доступ до оригіналів наступних документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ) за адресою: АДРЕСА_1 :

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7 Капітальнийремонт іреставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місцепоставки товарівабо місцевиконання робітчи наданняпослуг: АДРЕСА_2 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 », які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_5 » Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_2 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтскверу,розташованого заадресою: АДРЕСА_3 (заДК 021:2015 код45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт)Код заЄдиним закупівельнимсловником:ДК 021:2015:45000000-7:Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель ІНФОРМАЦІЯ_6 , які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу ІНФОРМАЦІЯ_6 для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт скверу, розташованого за адресою: АДРЕСА_3 (за ДК 021:2015 код 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт) Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015:45000000-7: Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_7 » ІНФОРМАЦІЯ_5 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_4 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янської міської ради, які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_7 » Кам`янської міської ради для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_8 за адресою: АДРЕСА_4 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтїдальні комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 »Кам`янськоїміської ради,за адресою: АДРЕСА_5 (заДК 021:2015-код 45000000-7Будівельніроботи тапоточний ремонт,з урахуваннямДСТУ БД.1.1-1:2013«Правила визначеннявартості будівництва»).ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт їдальні комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_9 » Кам`янської міської ради, за адресою : АДРЕСА_5 (за ДК 021:2015 - код 45000000-7Будівельні роботи та поточний ремонт, з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1- 1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»). ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонті реставрація»«Капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 »,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янської міської ради, які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янської міської ради для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_11 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт і реставрація» «Капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_10 за адресою: АДРЕСА_5 », ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 , які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_12 за адресою: АДРЕСА_6 ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонт приміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

-договори наздійснення технічногонагляду доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтприміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтприміщень південногоблоку будівліКомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_13 "за адресою: АДРЕСА_7 ,ДК 021:2015:45000000-7-Будівельні роботита поточнийремонт,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 ", які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт приміщень південного блоку будівлі Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_13 " за адресою: АДРЕСА_7 , ДК 021:2015: 45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

-договори наздійснення технічногонагляду доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:поточний ремонтбудівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:поточний ремонтбудівлі комунальногозакладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 »за адресою: АДРЕСА_7 ,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 », які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_8 ;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу Комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: поточний ремонт будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_14 » за адресою: АДРЕСА_7 , за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_14 за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу" ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_9 ,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради, які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу " ІНФОРМАЦІЯ_15 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_9 , ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

- договори підряду по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

- додаткові угоди до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки з додатками;

-договори субпідрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки,укладені міжТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »(код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) та іншими товариствами або фізичними особами-підприємцями, з додатками;

-договірна цінадо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-зведений кошториснийрозрахунок вартостіоб`єктабудівництва доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-локальний кошторисна будівельніроботи доДоговорів підрядуна здійсненнякапітального ремонтупо об`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-розрахунок загальновиробничихвитрат долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

-підсумкова відомістьресурсів долокального кошторисудо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- робочий проект до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти за формою КБ-2В, КБ-3 до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

- дефектні акти по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- акти прихованих робіт до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- платіжні доручення, щодо перерахування коштів до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- договори на здійснення технічного нагляду до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- журнали ведення робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- графіки виконання робіт до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- експертні звіти щодо розгляду кошторисної документації до Договорів підряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

-документація конкурснихторгів зусіма додаткамидо Договорівпідряду наздійснення капітальногоремонту пооб`єкту:капітальний ремонтпокрівлі будівлікомунального закладу« ІНФОРМАЦІЯ_16 »Кам`янськоїміської радиза адресою: АДРЕСА_10 ,Договір №25/8Пвід 14серпня 2020року,місце поставкитоварів абомісце виконанняробіт чинадання послуг: АДРЕСА_10 ,строк поставкитоварів,виконання робітчи наданняпослуг:31грудня 2020,ДК 021:2015:45453000-7-Капітальний ремонті реставрація,за 2020-2021роки укладеніміж ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 );

- всі рішення уповноваженої особи, фахівця з публічних закупівель комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради, які зафіксовані в протоколах уповноваженої особи на етапі планування, подання пропозицій, розгляду пропозицій щодо закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021;

-документи,які булоподано ТОВ« ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_1 ),та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код НОМЕР_2 ) на адресу комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради для участі в процедурі закупівлі робіт по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки;

- інші документи первинної бухгалтерської документації до Договорів підряду/субпідряду на здійснення капітального ремонту по об`єкту: капітальний ремонт покрівлі будівлі комунального закладу « ІНФОРМАЦІЯ_16 » Кам`янської міської ради за адресою: АДРЕСА_10 , Договір №25/8П від 14 серпня 2020 року, місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: АДРЕСА_10 , строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020, ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація, за 2020-2021 роки.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення ухвали.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.06.2022
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу105449382
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —207/1233/22

Ухвала від 05.08.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 05.08.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 05.08.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 09.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 09.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 10.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 09.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 09.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 10.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

Ухвала від 10.06.2022

Кримінальне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Юрченко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні