Ухвала
від 01.08.2022 по справі 287/761/22
ОЛЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Олевський районний суд Житомирської області

Справа № 287/761/22

2/287/524/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

02 серпня 2022 року м. Олевськ

Олевський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді Винара Л.В.,

за участю:

секретаря Кострицької Т.П.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Олевську позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Побутпослуги», представник позивача адвокат Єгоров Сергій Олександрович до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором найму (оренди) частини будівлі,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженніОлевського районногосуду Житомирськоїобласті знаходиться цивільнасправа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Побутпослуги», представник позивача адвокат Єгоров Сергій Олександрович до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором найму (оренди) частини будівлі.

04.07.2022 року ухвалою Олевського районного суду Житомирської області відкрито провадження у справі та призначено справу до підготовчого засідання за правилами загального позовного провадження.

Представник позивача адвокат Єгоров С.О. до суду не з`явився, надав письмову заяву заяву з проханням підготовче судове засідання провести без участі представника позивача, позовні вимоги підтримує, всі докази суду надані.

Відповідачка ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, що стверджується матеріалами справи.

Відповідно до ч.5 ст.223 ЦПК України, суд може розглянути справу за відсутності позивача, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, чи в разі якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

На стадії підготовчого провадження судом було вжито всіх заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку.

Положеннямист. 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України,за результатамипідготовчого засіданнясуд постановляєухвалу про:залишення позовноїзаяви безрозгляду,закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200, 223 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Побутпослуги», представник позивача адвокат Єгоров Сергій Олександрович до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором найму (оренди) частини будівлі.

Призначити справу до судового розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 12год.00хв.31серпня 2022року у залі судових засідань в приміщенні Олевського районного суду Житомирської області, за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, 7, Житомирської області.

Викликати в судове засідання сторони по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:Л.В.Винар

СудОлевський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення01.08.2022
Оприлюднено08.08.2022
Номер документу105575907
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них оренди

Судовий реєстр по справі —287/761/22

Рішення від 30.08.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

Ухвала від 03.07.2022

Цивільне

Олевський районний суд Житомирської області

Винар Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні