Ухвала
від 31.07.2022 по справі 947/39395/21
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 947/39395/21

Провадження №2/523/3864/22

У Х В А Л А

"01" серпня 2022 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Малиновський О.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 (зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ) до Дмитрівської гімназії Визирської сільської ради Одеського району Одеської області ( місцезнаходження: 67532, Одеська обл., Одеський район, с. Дмитрівка, вул. Шкільна, 33 а), Відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (місцезнаходження: 67541, Одеська обл., Лиманський район, с. Першотравневе, вул. Миру, 5) про скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середнього заробітку,

ВСТАНОВИВ

Позивач звернувся до Київського районного суду м. Одеси з позовом в якому просить скасувати наказ №46 -К від 05.11.2021р. про відсторонення від роботи працівника та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Ухвалою Київського районного суду м.Одеси від 29.12.2021 року матеріали цивільної справи були передані за підсудністю до Суворовського районного суду м. Одеси, які надійшли на адресу суду 21 липня 2022 р.

Після надходження та реєстрації матеріалів цивільної справи, суддю визначено автоматизованою системою документообігу суду, відповідно до вимог ст.ст.14,33 ЦПК України.

Відповідно дост.32ЦПК України спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку встановленому ст.31 ЦПК України повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Згідно з ч. 4 ст. 19 ЦПК України спрощене позовне провадження призначене для розгляду малозначних справ, справ, що виникають з трудових відносин, справ незначної складності та інших справ, для яких пріоритетним є швидке вирішення справи.

Відповідно до п.2.ч.1 ст. 274 ЦПК України справи що виникають із трудових спорів розглядаються в порядку спрощеного позовного провадження.

Враховуючи зазначені обставини, суддя дійшов висновку, що дана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 274 ЦПК України та з урахуванням категорії та складності справи, ціни позову суддя вважає за можливе розглянути дану справу в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи зазначені обставини, суддя дійшов висновку, що дана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.32, 189,197, 260, 261, 353 ЦПК України,

У Х В А Л И В

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 (зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ) до Дмитрівської гімназії Визирської сільської ради Одеського району Одеської області ( місцезнаходження: 67532, Одеська обл., Одеський район, с. Дмитрівка, вул. Шкільна, 33 а), Відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (місцезнаходження: 67541, Одеська обл., Лиманський район, с. Першотравневе, вул. Миру, 5) про скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середнього заробітку.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням учасників справи.

Призначити судовезасідання порозгляду справина 15серпня 2022року о14:30годин в залі судових засідань № 15 (2-й поверх), в приміщенні Суворовського районного суду м. Одеси, вул. Чорноморського козацтва, 68, за участю учасників справи.

Направити позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, а відповідачу - копію ухвали про відкриття провадження разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів.

Визначити відповідачу строк на подання відзиву на позов у порядку, передбаченомустаттею 178 ЦПК України, - 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив у порядку, передбаченомустаттею 179 ЦПК України, протягом 5 днів з дня отримання відзиву відповідача на позов.

Відповідач має право подати до суду заперечення, в яких викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в порядку, передбаченомустаттею 180 ЦПК України, протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

Роз`яснити відповідачу його право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.Зустрічна позовна заява, яка подається з додержанням загальних правил пред`явлення позову, повинна відповідати вимогамстатей 175і177 ЦПК України.

Треті особи мають право подати пояснення щодо позову в порядку, передбаченомуст. 181 ЦПК України, протягом 15 днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а щодо відзиву - протягом десяти днів із дня його отримання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: sv.od.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Повну ухвалу суду складено та підписано 01 серпня 2022 року.

Суддя

Дата ухвалення рішення31.07.2022
Оприлюднено08.08.2022
Номер документу105587955
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —947/39395/21

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 15.09.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 31.07.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Маломуж А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні