Ухвала
від 09.08.2022 по справі 225/150/22
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер судової справи: 225/150/22

Номер провадження: 2/225/358/2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

10 серпня 2022 року Дзержинський міський суд Донецької області в складі:

головуючого судді Мигалевича В.В.

за участю

секретаря Голубової О.О.

провівши підготовче засідання в залі суду по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області, третя особа: Державний нотаріус Першої державної нотаріальної контори Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Сафронова Наталія Леонтіївна, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,-

В С Т А Н О В И В:

У січні 2022 року позивач звернувся до суду з позовом до Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Ухвалою Дзержинського міського суду Донецької області від 17 січня 2022 року провадження у зазначеній справі було відкрито, та призначено підготовче засідання.

Сторони в підготовче засідання не прибули з невідомої суду причини, про день, час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Встановлено склад осіб, які будуть брати участь у справі.

Відзив на позов подано не було.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому засіданні немає.

Статтею 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200, ст.223ч.2 п.5ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області (вул. Маяковського, буд. 24а, м. Торецьк, Бахмутський район, Донецька область, код ЄДРПОУ 44272449), третя особа: Державний нотаріус Першої державної нотаріальної контори Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Сафронова Наталія Леонтіївна (вул. Прокоф`єва, буд. 111, м. Покровськ, Донецька область, код ЄДРПОУ 44390895) про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,та призначитисправу досудового розглядупо сутіна 08вересня 2022року на13.30годину в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення09.08.2022
Оприлюднено11.08.2022
Номер документу105658870
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —225/150/22

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 09.08.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні