Ухвала
від 08.08.2022 по справі 276/1231/22
ВОЛОДАРСЬКО-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 276/1231/22

Провадження по справі 1-кс/276/219/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 серпня 2022 року смт. Хорошів

Слідчий суддя Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області ОСОБА_1 , за участю:

секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3

представника ТОВ «Тіопол»- адвоката ОСОБА_4 ,

розглянувши клопотання про накладення арешту на майно, подане прокурором Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні № 12022060460000049від 10.05.2022року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.364, ч.1 ст. 239 Кримінального кодексу України,

встановив:

Прокурор Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області з клопотанням про накладенняарешту на майно, а саме: автомобіль марки КРАЗ зеленого кольору без номерних знаків; автомобіль марки КРАЗ жовтого кольору з днз НОМЕР_1 (рокомплектований); автомобіль марки УАЗ у кузові зеленого кольору з днз НОМЕР_2 ; колісно-бурильну установку з днз НОМЕР_3 (розкомплектована); колісно-бурильну установку червоного кольору з днз НОМЕР_4 ; навантажувач САТ моделі 9806 жовтого кольору з днз НОМЕР_5 ; екскаватор марки CASE моделі СХ240В без номерних знаків.

В обґрунтування клопотання зазначено, що слідчим управлінням ГУ НП в Житомирській області спільно з відділенням поліції № 4 Житомирського РУП ГУ НП в Житомирській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022060460000049 від 10.05.2022, за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.1 ст. 239 КК України.

В ході розслідування встановлено, що посадові особи Новоборівської селищної ради, діючи за попередньою змовою групою осіб з посадовими особами ТОВ "Юніком пром", зловживаючи владою та службовим становищем, під час укладення договору оренди земельної ділянки, землі несільськогосподарського призначення загальною площею 4,1977 га, яка знаходиться по АДРЕСА_1 , занизили орендну плату за вказану земельну ділянку, чим заподіяли місцевій територіальній громаді матеріальної шкоди, розмір якої встановлюється.

Також, відповідно до інформації з Управління СБ України в Житомирській області працівники ТОВ «Юніком Пром», що в смт. Нова Борова по вулиці Лісна, 5 Житомирського району Житомирської області, здійснюють забруднення навколишнього середовища відходами природного каменю, а саме бутом та пульпою на прилеглій території, лісових масивах та землях сільськогосподарського призначення Новоборівської ОТГ за межами населеного пункту.

Окрім цього, на підставі рапортів з УСБУ в Житомирській області встановлено, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення можуть бути причетні директор ТОВ «Юніком пром» ОСОБА_5 , головний бухгалтер товариства ОСОБА_6 , а також його засновники: ОСОБА_7 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 ), STONE INTERNATIONAL INVESTMENT S.R.O. (юридична особа, що створена та діє на підставі законодавства Чеської республіки) в особі директора ОСОБА_8 ( АДРЕСА_3 ), та його бенефіціарів ОСОБА_9 ( АДРЕСА_4 ), ОСОБА_10 ( АДРЕСА_5 ).

Крім того, ТОВ «Тіопол», що зареєстроване за адресою смт. Нова Борова по вул. Лісна, 20 Житомирського району Житомирської області, код ЄДРПОУ(22045983), здійснює самовільне несанкціоноване (без відповідних дозволів) розміщення промислового майданчика, відвал скельних порід та склад готової продукції на ділянці місцевості сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, що межує з ділянкою «Максимова гора» Покостівського родовища за межами населеного пункту Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирської області, розроблення якої здійснює ТОВ «Тіопол», що призвело до псування ґрунтового покриття земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397.

02.08.2022 на підставі ухвали слідчого судді Володарсько-Волинського районного суду слідчим із залученням ряду спеціалістів було проведено огляд на земельній ділянці, площею 12,0306 га із кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, що використовується ТОВ «Тіопол», розташованої поблизу с. Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, та на земельній ділянці площею 6,0000 га з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401, що належить Тетерівській сільській раді та розташована поблизу с. Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області. Під час проведення огляду слідчим на території підприємства виявлено та вилучено наступні транспортні засоби та спецтехніку: автомобіль марки КРАЗ зеленого кольору без номерних знаків; автомобіль марки КРАЗ жовтого кольору з днз НОМЕР_1 (рокомплектований); автомобіль марки УАЗ у кузові зеленого кольору з днз НОМЕР_2 ; колісно-бурильну установку з днз НОМЕР_3 (розкомплектована); колісно-бурильну установку червоного кольору з днз НОМЕР_4 ; навантажувач САТ моделі 9806 жовтого кольору з днз НОМЕР_5 ; екскаватор марки CASE моделі СХ240В без номерних знаків. Все це майно передано на відповідальне зберігання під розписку директору ТОВ «Тіопол» ОСОБА_11 .

Крім того, у ході вказаного огляду зафіксовано часткове забруднення відвалами скельних порід земельної ділянки сільськогосподарського призначення, площею 6,0000 га із кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, що належить Тетерівській сільській раді Житомирського району Житомирської області. Забруднення земельної ділянки здійснювалося за допомогою вищевказаної автомобільної та спеціальної техніки, за допомогою якої ТОВ «Тіопол» здійснювалося видобування, перевезення та складування відходів скельних порід.

03.08.2022 слідчим у кримінальному провадженні прийнято постанову про визнання вищевказаних вилучених транспортних засобів речовими доказами у кримінальному провадженні.

Відтак, з метою забезпечення збереження засобів та знарядь вчинення вказаного кримінального правопорушення, для уникнення наміру та можливості розпорядитись майном на власний розсуд шляхом його відчуження на користь інших осіб, виникла необхідність у накладенні арешту на належне ТОВ «Тіопол» майно.

Крім зазначеного, прокурор посилається на Закон України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об`єктів права власності Російської Федерації та її резидентів», який визначає правові засади примусового вилучення з мотивів суспільної необхідності (включаючи випадки, за яких це настійно вимагається військовою необхідністю) об`єктів права власності Російської Федерації як держави, яка почала повномасштабну війну проти України, та її резидентів.

Прокурор в судовому засіданні підтримав клопотання з підстав, зазначених в ньому та просив його задовольнити.

Представник ТОВ «Юніком пром» - адвокат ОСОБА_4 в судовому засіданні зазначив, що проведення огляду території та можливий арешт вилученого майна є втручанням в господарську діяльність підприємства. Водночас, земельна ділянка з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401 вже більше як пів року не використовується товариством, а в тій місцевості функціонує 6 кар`єрів, хто з них сформував ці відвали підприємству не відомо. Також зазначив, що вилучене майно не є знаряддям злочину, передбаченого ч.1 ст.239 КК України. Більш того, складування не свідчить про забруднення території.

Заслухавши учасників справи, дослідивши додані до клопотання матеріали, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 170 КПК України).

Згідно ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Відповідно доч.1ст.98КПКУкраїни речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою.

Арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна. (п.10 ч.2 ст. 170 КПК України).

Слідчим суддею встановлено, що слідчим управлінням ГУ НП в Житомирській області спільно з відділенням поліції № 4 Житомирського РУП ГУ НП в Житомирській області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022060460000049 від 10.05.2022, за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.1 ст.239 КК України.

На підставі ухвали слідчого судді Володарсько-Волинського районного суду від 07.07.2022 слідчим 02.08.2022 із залученням ряду спеціалістів було проведено огляд на земельній ділянці, площею 12,0306 га із кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, розташованої поблизу с. Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, та на земельній ділянці площею 6,0000 га з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401, що належить Тетерівській сільській раді та розташована поблизу с. Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.

Під час проведення огляду слідчим на території підприємства виявлено та вилучено наступні транспортні засоби та спецтехніку: автомобіль марки КРАЗ зеленого кольору без номерних знаків; автомобіль марки КРАЗ жовтого кольору з днз НОМЕР_1 (рокомплектований); автомобіль марки УАЗ у кузові зеленого кольору з днз НОМЕР_2 ; колісно-бурильну установку з днз НОМЕР_3 (розкомплектована); колісно-бурильну установку червоного кольору з днз НОМЕР_4 ; навантажувач САТ моделі 9806 жовтого кольору з днз НОМЕР_5 ; екскаватор марки CASE моделі СХ240В без номерних знаків. Все це майно передано на відповідальне зберігання під розписку директору ТОВ «Тіопол» ОСОБА_11 .

Постановою начальника СВ ВП №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області від 02.08.2022 зазначене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №12022060460000049 від 10.05.2022, за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.1 ст.239 КК України.

Згідно з п. 7 ч. 2ст. 131 КПК України, арешт майна є одним із видів заходів забезпечення кримінального провадження. У відповідності до п. 1 ч. 3ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, який може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження.

В свою чергу, у кожному конкретному кримінальному провадженні слідчий суддя, застосовуючи вид обтяження, в даному випадку арешт майна, має неухильно дотримуватись вимог закону. При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на даній стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

Відповідальність за ч. 1ст. 239 КК Українипередбачено за забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров`я людей або довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров`я людей чи довкілля.

Згідно з витягом з Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне правопорушення, зокрема за ч.1 ст. 239 КК України, зареєстровано 22.06.2022 за фактом здійснення ТОВ «Тіопол» самовільного несанкціонованого (без відповідних дозволів) розміщення промислового майданчика, відвал скельних порід та склад готової продукції на ділянці місцевості сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, що межує з ділянкою «Максимова гора» Покостівського родовища за межами населеного пункту Покостівка Тетерівської сільської ради Житомирської області, розроблення якої здійснює ТОВ «Тіопол», що призвело до псування ґрунтового покриття земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397.

Відтак, згідно відомостей, внесених органом досудового розслідування, станом на 22.06.2022 вже було встановлено факт розміщення ТОВ «Тіопол» промислового майданчика, відвалу скельних порід та склад готової продукції на земельній ділянці з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, що призвело до псування ґрунтового покриття зазначеної земельної ділянки.

Слідчий суддя враховує, що псування земель це така зміна фізичних, біологічних та інших властивостей і характеристик земель, яка зумовлює непридатність використання їх за цільовим призначенням. Зниження природногосподарської цінності земель може проявлятись, наприклад, у знищенні або порушенні родючого шару ґрунту, у порушенні структури ґрунту.

Разом з тим, під час розгляду клопотання не доведено наявності обґрунтованої підозри у вчиненні кримінального правопорушення такого ступеню тяжкості, що підпадає під ознаки діяння, передбаченогоч.1 ст. 239 КК України, коли в матеріалах клопотання відсутні докази того, що саме внаслідок діяльності ТОВ «Тіопол» з використанням техніки, на яку прокурор просить накласти арешт, було сформовано відвал скельних порід на земельній ділянці з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397. Також не надано жодних доказів щодо спричинення вказаним у клопотанні діянням псування ґрунтового покриву земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397 або ж забруднення землі, що, в свою чергу, створило небезпеку для життя, здоров`я людей чи довкілля. Не зазначено й критеріїв, тобто ознак шкідливості відходів.

Сам по собі факт розміщення на землі певного об`єму відходів скельних порід не свідчить про настання наслідків, передбачених ч. 1ст. 239 КК України, що за конкретних обставин може потягнути відповідальність, передбаченуст. 52 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Отже, з наявних у клопотанні матеріалів неможливо переконатися в обґрунтованості підозри щодо вчинення ТОВ «Тіопол» кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, який може стати підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження.

Крім цього, до клопотання не надано достатніх доказів того, що відвал скельних порід розташований саме на земельній ділянці з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397.

Так, зі змісту протоколу огляду від 02.08.2022, безпосередньо при проведенні огляду земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401 встановлено, що на ній розміщено кар`єр, де безпосередньо здійснюється видобуток каменю, виробнича база та відвал скельних порід; на межі земельних ділянок 1822081500:05:000:0401 та 1822081500:05:000:0397 знаходиться відвал скельних порід; проведено заміри за допомогою таксометру та штативів. Водночас зазначено, що «в подальшому, за отриманими даними геодезичних вимірювань, які зафіксовано за допомогою таксометру, в умовах підключення до відповідного програмного забезпечення та використання мережі інтернет та іншого комп`ютерного обладнання, буде складено план земельної ділянки, визначено загальну площу відвалу каміння, визначено об`єм породи, а також із використанням координат буде визначено розміщення відвалу скельних порід відносно вказаних вище земельних ділянок, а також загальну площу земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397, яка зайнята під відвал скельних порід. Вказані матеріали в подальшому будуть долучені до даного протоколу в якості додатку. Окрім цього, в разі встановлення факту зайняття вказаної земельної ділянки під відвал скельних порід, буде розраховано розмір заподіяної шкоди».

Відтак, на час проведення огляду було проведено необхідні вимірювання, на підставі яких в подальшому мало бути визначено розташування відвалу відносно земельних ділянок. Проте, до протоколу огляду не надано належним чином оформлений план земельних ділянок із відображенням на них відвалу скельних порід. План-схема, яка наявна в матеріалах справи (а.сп.21), схематично відображає кам`яний відвал без прив`язки до конкретних земельних ділянок, зокрема з кадастровими номерами 1822081500:05:000:0401 та 1822081500:05:000:0397.

Слідчий суддя вважає, що саме лише посилання в протоколі огляду на розміщення відвалу кам`яних порід на двох земельних ділянках без співставлення з відповідними координатами цих земельних ділянок та підтвердженням цього належними доказами, не може свідчити про забруднення чи псування земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397.

На переконання слідчого судді, прокурором не було надано достатніх доказів в підтвердження наявності складу злочину за ч.1 ст. 239 КК України, оскільки на даний час компетентним природоохоронним органом не встановлено самого факту забруднення або псування земель,а томувідсутні підстави вважати, що майно, на яке просить прокурор накласти арешт, є предметом кримінального правопорушення тавикористовувалось як засіб та знаряддя вчинення кримінального правопорушення,містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження №12022060460000049 від 10.05.2022, за ознаками складу кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.1 ст.239 КК України.

Крім того, слідчий суддя критично оцінює доводи прокурора про те, що забруднення земельної ділянки здійснювалося за допомогою автомобільної та спеціальної техніки, на яку просить накласти арешт, якою ТОВ «Тіопол» проводилось видобування, перевезення та складування відходів скельних порід, оскільки доказів цього слідчому судді не надано.

Разом з цим, слід зазначити, що частина техніки, яку було вилучено під час огляду 02.08.2022, знаходиться в непридатному для використання стані, а саме: автомобіль марки КРАЗ жовтого кольору з днз НОМЕР_1 (без кузова); колісно-бурильна установка з днз НОМЕР_3 (розкомплектована); колісно-бурильна установка червоного кольору з днз 00875 ТАМ (розкомплектована); навантажувач марки САТ моделі 9806 жовтого кольору з днз НОМЕР_5 (у розкомплектованому стані). Інша ж техніка, зокрема, екскаватор марки CASE моделі СХ240В, без номерних знаків, на час огляду знаходився безпосередньо в кар`єрній частині земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401.

Що стосується автомобіля марки УАЗ у кузові зеленого кольору з днз НОМЕР_2 (мікроавтобус), то досить сумнівним є використання його як засіб та знаряддя вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.239 КК України, для формування відвалу скельних порід на земельній ділянці.

Крім того, відсутні будь які відомості, що зазначені вище автомобілі, в тому числі автомобіль марки КРАЗ зеленого кольору, та спецтехніка зберегли на собі сліди даного кримінального правопорушення, або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Вищевикладене підтверджується протоколом огляду від 02.08.2022.

Під час розгляду клопотання про арешт майна переконливо не доведено, що вилучене майно є знаряддям та засобами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 364 та ч.1 ст.239 КК України, зокрема, що воно за своїми функціональними і технічними можливостями може та було використане саме для забруднення або псування земельної ділянки з кадастровим номером 1822081500:05:000:0397.

Слідчий суддя також враховує пояснення представника ТОВ «Тіопол», який повідомив, що на земельній ділянці з кадастровим номером 1822081500:05:000:0401 вже тривалий час не здійснюється видобуток, водночас, на прилеглій до цієї земельної ділянки місцевості функціонують 6 кар`єрів.

На переконання слідчого судді, відсутні підстави вважати, що вищевказане майно, зазначене в клопотанні, відповідає критеріям, визначенимст. 98 КПК України.

Також, в порушення п.3 ч.2 ст.171 КПК України, до клопотання не додано доказів, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження таким майном ТОВ «Тіопол».

Разом з тим, представником ТОВ «Тіопол» слідчому судді надано копію свідоцтва про реєстрацію автомобіля марки УАЗ зеленого кольору, реєстраційний номер НОМЕР_2 , який належить ОСОБА_12 ; свідоцтва про реєстрацію Фронтального навантажувача марки САТ 980G, 2001 року випуску, що належить ТОВ «Юніком-Пром»; свідоцтва про реєстрацію автомобіля марки КРАЗ жовтого кольору, який теж не перебуває у власності ТОВ «Тіопол».

Відповідно до ч.1 ст.173 КПК України слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

Слідчий суддя також враховує, що прокурором не доведено належними та допустимими доказами ризику відчуження автомобільної та спеціальної техніки, на яку просить накласти арешт.

Крім того, виходячи з обставин, які склалися на момент розгляду клопотання, не вбачається розумності та співмірності обмеження права власності завданням кримінального провадження.

З огляду на все вищевикладене, слідчий суддя не знаходить достатніх підстав для накладення арешту на вищевказане майно. Відтак, у задоволенні клопотання слід відмовити.

Керуючись ст. 170- 173, 369-372 кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя,

постановив:

У задоволенні клопотання прокурора Хорошівського відділу Коростишівської окружної прокуратури про накладення арешту на майно відмовити.

Ухвала про арешт майна може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Повний текст ухвали оголошено 11.08.2022 року.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудВолодарсько-Волинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення08.08.2022
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу105685396
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —276/1231/22

Ухвала від 21.09.2022

Кримінальне

Житомирський апеляційний суд

Кіянова С. В.

Ухвала від 21.09.2022

Кримінальне

Житомирський апеляційний суд

Кіянова С. В.

Ухвала від 17.08.2022

Кримінальне

Житомирський апеляційний суд

Кіянова С. В.

Ухвала від 08.08.2022

Кримінальне

Володарсько-Волинський районний суд Житомирської області

Збаражський А. М.

Ухвала від 08.08.2022

Кримінальне

Володарсько-Волинський районний суд Житомирської області

Збаражський А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні