Рішення
від 08.08.2022 по справі 584/219/22
ПУТИВЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 584/219/22

Провадження № 2/584/261/22

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна і резолютивна частини)

09.08.2022 Путивльський районний суд Сумської області:

у складі: головуючого - судді Данік Я.І.,

за участі: секретаря - Худайкулової О.М.,

представника позивача - ОСОБА_1 (в режимі відеоконференції),

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Путивль в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального закладу Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В.Руднєва» про скасування наказу про відсторонення від роботи та зобов`язання нарахувати допомогу по тимчасовій непрацездатності внаслідок захворювання,

вирішив:

Позов ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ) до Комунального закладу Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В.Руднєва» (місцезнаходження: вул.Миколи Маклакова, 79, м.Путивль, Сумська область, код ЄДРПОУ 02137810) про скасування наказу про відсторонення від роботи та зобов`язання нарахувати допомогу по тимчасовій непрацездатності внаслідок захворювання задовольнити.

Скасувати наказ №4-К від 31 січня 2022 року по Комунального закладу Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В.Руднєва» про відсторонення ОСОБА_2 ».

Зобов`язати Комунальний заклад Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В.Руднєва» нарахувати ОСОБА_2 допомогу по тимчасовій непрацездатності внаслідок захворювання у період з 31 січня 2022 року по 11 лютого 2022 року, відповідно до вимог Закону України «Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування».

Стягнути з Комунального закладу Сумської обласної ради «Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С.В.Руднєва» на користь ОСОБА_2 992 грн. 40 коп. (дев`ятсот дев`яносто дві гивні сорок копійок) витрат по сплаті судового збору при подачі позову та 4000 грн. (чотири тисячі гривень) витрат на правничу допомогу.

Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку до Сумського апеляційного суду шляхом подачі протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя Я.І.Данік

Дата ухвалення рішення08.08.2022
Оприлюднено19.08.2022
Номер документу105771040
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи та зобов`язання нарахувати допомогу по тимчасовій непрацездатності внаслідок захворювання

Судовий реєстр по справі —584/219/22

Рішення від 08.08.2022

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Рішення від 08.08.2022

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні