Ухвала
від 24.05.2022 по справі 569/6171/22
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/6171/22

1-кс/569/2240/22

УХВАЛА

про проведення обшуку

24 травня 2022 року м.Рівне

Слідча суддя Рівненського міського суду Рівненської області ОСОБА_1 , з участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону ОСОБА_3 (далі - слідчий), розглянувши у судовому засіданні в м. Рівне клопотання прокурора, в рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42020180490000124 від 04.12.2020 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України (далі - це ж кримінальне провадження) про обшук, -

ВСТАНОВИЛА:

З клопотання слідує, що на території Рівненської області зорганізувалась група з числа посадових осіб Квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне (далі - КЕВ м. Рівне), та службових осіб окремих суб`єктів господарювання, зокрема ТОВ «Ребелс», ТОВ «БК» Тертал», ТОВ «ІК» Тертал», ТОВ «Світ покрівлі буд», ТОВ «ТБС-Проф», ТОВ «РБК Імпульс», ФОП ОСОБА_4 , ФОП ОСОБА_5 , ФОП ОСОБА_6 , ФОП ОСОБА_7 та інших, які шляхом зловживання службовим становищем в 2020-2022 роках вчиняли дії щодо заволодіння чужим майном - бюджетними коштами, виділеними на капітальний та поточний ремонт, а також реставрацію об`єктів Міністерства оборони України в Рівненській області та закупівлю товарно-матеріальних цінностей, розпорядником яких є Квартирно-експлуатаційний відділ м. Рівне.

Встановлено, що на замовлення КЕВ м. Рівне у 2020-2022 роках проводились будівельно-монтажні та ремонтні роботи на таких об`єктах:

1. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт їдальні шпиталю №1/30, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 (коригування)».

2. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №1/337 (гуртожиток) в/м № НОМЕР_1 АДРЕСА_1 (заміна вікон та дверей) м. Рівне».

3. «Капітальний ремонт будівлі №55/107 (штаб), військове містечко № НОМЕР_2 АДРЕСА_2 (заміна покрівлі, заміна вікон та дверей)».

4. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №1/216 (поліклініка), військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ».

5. «Капітальний ремонт будівлі №55 (пожежне депо), військове містечко № НОМЕР_2 АДРЕСА_2 (заміна покрівлі, заміна вікон та дверей)».

6. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт їдальні шпиталю №1/30, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ».

7. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №159 (гуртожиток), військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ».

8. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/4 (службова будівля), військове містечко № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

9. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/11 (штаб) військового містечка № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

10. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/16 (службова будівля) військового містечка № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

11. «Капітальний ремонт і реставрація по об`єкту: «Капітальний ремонт будівлі № 1/2 (штаб), військове містечко № НОМЕР_4 , АДРЕСА_1 ».

12. «Капітальний ремонт і реставрація" по об`єкту: «Капітальний ремонт будівлі № 55/54 (електростанція), військове містечко № НОМЕР_2 , АДРЕСА_1 ».

13. «Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт будівлі №22/31 (їдальня), військове містечко № НОМЕР_5 , АДРЕСА_1 )».

14. «Капітальний ремонт будівлі №1-39 (КПП), Рівненський військовий шпиталь, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ».

15. «Капітальний ремонт будівлі №1-40 (стоматологія), Рівненський військовий шпиталь, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 » та інших.

16. "Капітальний ремонт і реставрація" по об`єкту "Капітальний ремонт будівлі водонапірної вежі інв. №2/45, військове містечко № НОМЕР_4 , АДРЕСА_1 "

17. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі 2/229 (клуб), військове містечко № НОМЕР_4 , АДРЕСА_1 ». Кількість: 1 робота. Місце виконання робіт: АДРЕСА_3 »

18. «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №12/34 (казарма), військове містечко № НОМЕР_6 , АДРЕСА_1 »

19. «Капітальний ремонт покрівлі будівлі №1/17 (казарма) (заміна покрівлі), військове містечко № НОМЕР_1 АДРЕСА_1 »

20. «Капітальний ремонт і реставрація» (Капітальний ремонт будівлі №1/41 (хірургічне відділення), військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 )»

21. «Капітальний ремонт і реставрація по об`єкту: «Капітальний ремонт кімнати будівлі 1/216 (поліклініка), Рівненський військовий шпиталь, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 .»

22. «Поточний ремонт будівлі №55/107 (штаб) в/м № НОМЕР_2 АДРЕСА_2 ».

23. «Капітальний ремонт покрівлі будівлі №2/231 (казарма) військове містечко № НОМЕР_4 по АДРЕСА_1 ».

24. «Капітальний ремонт і реставрація» (Капітальний ремонт будівлі №1/41 (хірургічне відділення), військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 , Коригування.

Під час проведених слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні отримало достатні відомості, які дають підстави вважати, що під час виконання робіт на вищевказаних об`єктах окремими суб`єктами господарювання спільно з службовими особами КЕВ м. Рівне свідомо завищено вартість будівельних матеріалів, завищено обсяги виконаних окремих робіт, завищено витрати на заробітну плату робітникам, застосовано подвійні розцінки та використовуються товарно-матеріальні цінності, що не відповідають проектно-кошторисній та тендерній документації, а також внесені завідомо недостовірні відомості до актів приймання виконаних робіт.

Вчинення вказаних неправомірних дій призвело до того, що у продовж 2020-2022 роках службовими особами КЕВ м. Рівне за спільної участі службових осіб вказаних вище суб`єктів господарювання свідомо та умисно незаконно розтрачено бюджетні кошти на суму понад один мільйон гривень.

На підстав викладеного, у діях службових осіб КЕВ м. Рівне та службових осіб вказаних вище суб`єктів господарювання вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, а саме: розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

На даний час у кримінальному провадженні виникла необхідність у вилученні та долученні до матеріалів кримінального провадження доказів вчинення службовими особами Квартирно-експуатаційного відділу м. Рівне та службовими особами вказаних вище суб`єктів господарювання незаконних дій.

Докази вчинення зазначених незаконних дій містяться у знаряддях та засобах, предметах вчинення кримінального правопорушення, а саме: жорсткі диски, флеш носії, магнітні носії інформації та комп`ютерна техніка тощо, а також в чорнових записах, майні, здобутому в результаті вчинення вказаних незаконних дій, документах, що підтверджують укладення договорів про капітальний та поточний ремонт і модернізацію вказаних вище об`єктів, виконання вказаних договорів, здійснення оплати згідно вказаних договорів, придбання матеріалів для проведення робіт на об`єктах, тощо.

Вказані докази містяться за місцем здійснення діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Ремонтно-будівельна компанія «Імпульс» (код 41886382) та фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 ( РНОКПП НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2».

Власником нерухомого майна, що знаходиться в АДРЕСА_1 , а саме: «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2», є, відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єктів нерухомого майна, ОСОБА_8 , РНОКПП - НОМЕР_8 , та ОСОБА_9 , РНОКПП НОМЕР_9 .

Крім того встановлено, що ТОВ «ІК «ТЕРТАЛ» (код ЄДРПОУ 41171352), ТОВ «БК» Тертал» (код ЄДРПОУ 42848290), ТОВ «РБК Імпульс» (код ЄДРПОУ 41886382), ФОП ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), ФОП ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_10 ), ФОП ОСОБА_6 (РНОКПП НОМЕР_11 ), ФОП ОСОБА_7 (РНОКПП НОМЕР_12 ) фактично являються пов`язаними суб`єктами, оскільки до проектування, виконання робіт, здійснення авторського і технічного нагляду по об`єктах КЕВ м. Рівне залучені громадянином ОСОБА_4 , є підконтрольними останньому та останній фактично є неофіційним власником ТОВ «ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ ТЕРТАЛ», ТОВ «БК» Тертал», ТОВ «РБК Імпульс», ФОП ОСОБА_4 .

Документація щодо діяльності фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 та Товариства з обмеженою відповідальністю «Ремонтно-будівельна компанія «Імпульс», виконання робіт та надання послуг на замовлення КЕВ в м. Рівне у 2020-2022 роках знаходяться за адресою АДРЕСА_1 , а саме: «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2».

Покликаючись на наведене, з метою неупередженого, повного та всебічного дослідження всіх обставин, у зв`язку з необхідністю відшукання документів і речей, що містять на собі інформацію про кримінальне правопорушення, перелік яких наведено у клопотанні, слідчий доводить необхідність проведення обшуку за місцем здійснення діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Ремонтно-будівельна компанія «Імпульс» (код 41886382) та фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 ( РНОКПП НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2» з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення предметів, речей та документів, щодо діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «РБК Імпульс» (код ЄДРПОУ 41886382), фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), а також інших знарядь кримінального правопорушення (жорстких дисків, флеш носів, магнітних носіїв інформації та комп`ютерної техніки тощо), матеріалів відео спостереження (відеофіксації) за період 2020-2022 років, інформації (документів) щодо виконання робіт, придбання товарно-матеріальних цінностей, взаєморозрахунків з іншими суб`єктами господарської діяльності протягом 2020-2022 років, штампів, печаток (або відтиски печаток), чорнових записів, майна, яке здобуте в результаті його вчинення (грошових коштів, здобутих злочинним шляхом) та документів.

Дослідивши клопотання та додані матеріали, заслухавши слідчого, який клопотання підтримав, слідча суддя приходить до наступного висновку.

Оцінюючи клопотання, яке відповідає вимогам встановленим ч. 3 ст. 234 КПК України, так само доведені органом досудового розслідування підстави передбачені ч. 5 ст. 234 КПК України та надані до клопотання матеріали кримінального провадження у їх сукупності, які оглянуті під час розгляду клопотання, які вказують про вчинення кримінального правопорушення за місцем здійснення діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Ремонтно-будівельна компанія «Імпульс» (код 41886382) та фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 ( РНОКПП НОМЕР_7 ) за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2», слідча суддя вважає їх достатніми для проведення обшуку за вищевказаною адресою, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення предметів, речей та документів, щодо діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «РБК Імпульс» (код ЄДРПОУ 41886382), фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), а також інших знарядь кримінального правопорушення (жорстких дисків, флеш носів, магнітних носіїв інформації та комп`ютерної техніки тощо), матеріалів відео спостереження (відеофіксації) за період 2020-2022 років, інформації (документів) щодо виконання робіт, придбання товарно-матеріальних цінностей, взаєморозрахунків з іншими суб`єктами господарської діяльності протягом 2020-2022 років, штампів, печаток (або відтиски печаток), чорнових записів, майна, яке здобуте в результаті його вчинення (грошових коштів, здобутих злочинним шляхом) та документів, і саме обшук, є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання речей, які мають значення для досудового розслідування.

Відповідно до п. 7 ч. 3 ст. 234 КПК України клопотання про обшук, окрім іншого, має містити індивідуальні або родові ознаки речей, документів, іншого майна або осіб, яких планується відшукати, а також їхній зв`язок із вчиненим кримінальним правопорушенням.

Керуючись ст. ст. 234, 235 КПК України, слідча суддя,

УХВАЛИЛА:

Клопотання задоволити.

Надати дозвіл прокурорам Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері у кримінальному провадженні №42020180490000124 від 04.12.2020 ОСОБА_3 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , заступнику керівника Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері ОСОБА_14 , а також групі слідчих у вказаному кримінальному провадженні на проведення обшуку іншого володіння особи, а саме: всіх офісних, складських, виробничих, підсобних, тимчасових та інших приміщень, що знаходяться у АДРЕСА_1 , «громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами побутові приміщення автотранспортної дільниці літера «В-2», власником яких є, відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єктів нерухомого майна, ОСОБА_8 , РНОКПП - НОМЕР_8 , та ОСОБА_9 , РНОКПП НОМЕР_9 ), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення предметів, речей та документів, щодо діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «РБК Імпульс» (код ЄДРПОУ 41886382), фізичної особи - підприємця ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), а також інших знарядь кримінального правопорушення (жорстких дисків, флеш носів, магнітних носіїв інформації та комп`ютерної техніки тощо), матеріалів відео спостереження (відеофіксації) за період 2020-2022 років, інформації (документів) щодо виконання робіт, придбання товарно-матеріальних цінностей, взаєморозрахунків з іншими суб`єктами господарської діяльності протягом 2020-2022 років, штампів, печаток (або відтиски печаток), чорнових записів, майна, яке здобуте в результаті його вчинення (грошових коштів, здобутих злочинним шляхом) та документів, в тому числі:

1.1. Установчі та організаційно-розпорядчі документи ТОВ «РБК ІМПУЛЬС» (код ЄДРПОУ 41886382) та фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_7 , а саме:

-копія статуту, оригінали положення про структурні підрозділи товариства, штатний розпис;

-колективний договір, трудові угоди, цивільно-правові угоди, договори, контракти, рішення, розпорядження, накази на призначення, звільнення, переміщення, тимчасове виконання обов`язків на посади наступних посадових осіб: директора, заступників директора, головного бухгалтера (бухгалтера), головного економіста (економіста), головного інженера, виконавців робіт, проектантів, архітекторів, майстрів, а також інших осіб які виконували та/або на яких було покладено обов`язки вищевказаних посадових осіб, а також осіб які були задіяні під час виконання договорів, контролювали якість виконаних робіт (наданих послуг), здійснювали технічний або авторський нагляд, їх функціональні обов`язки, повноваження, посадові інструкції, їх вільні зразки підписів та почерку, а також інші документи з особових справ працівників товариства.

1.2.Положення, розпорядження, накази та інші документи щодо облікової політики ТОВ «РБК ІМПУЛЬС» (код ЄДРПОУ 41886382) та фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_7 , планування(графіки) щодо проведення капітальних, поточних ремонтів, реставрації об`єктів Міністерства оборони України в Рівненській області на 2020 - 2022 роки по квартирно-експлуатаційному відділу м. Рівне, документи, що містять інформацію про ціни на будівельні матеріали, підготовлені для КЕВ м. Рівне, а також документи, що містять інформацію про ціни на будівельні матеріали, отримані від підприємств, установ та організацій, на проведення капітальних, поточних ремонт, реставрацію об`єктів Міністерства оборони України в Рівненській області, за період 2020-2022 років.

1.3.Усі документи, що стосуються проектування, виконання робіт, надання послуг з авторського і технічного нагляду та введення об`єктів в експлуатацію на замовлення квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне, по наступних об`єктах:

?«Капітальний ремонт і реставрація" по об`єкту: «Капітальний ремонт будівлі № 55/54 (електростанція), військове містечко № НОМЕР_2 , АДРЕСА_1 ».

?"Капітальний ремонт і реставрація" по об`єкту "Капітальний ремонт будівлі водонапірної вежі інв. №2/45, військове містечко № НОМЕР_4 , АДРЕСА_1 "

?Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №12/34 (казарма), військове містечко № НОМЕР_6 , АДРЕСА_1 »

? «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №1/337 (гуртожиток) в/м № НОМЕР_1 АДРЕСА_1 (заміна вікон та дверей) м. Рівне».

? «Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №159 (гуртожиток), військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ».

?«Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/4 (службова будівля), військове містечко № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

?«Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/11 (штаб) військового містечка № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

?«Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт будівлі №50/16 (службова будівля) військового містечка № НОМЕР_3 , АДРЕСА_1 ».

?Капітальний ремонт покрівлі будівлі №1/17 (казарма) (заміна покрівлі), військове містечко № НОМЕР_1 АДРЕСА_1

?Капітальний ремонт і реставрація по об`єкту: «Капітальний ремонт кімнати будівлі 1/216 (поліклініка), Рівненський військовий шпиталь, військове містечко № НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 .»

?Капітальний ремонт покрівлі будівлі №2/231 (казарма) військове містечко № НОМЕР_4 по АДРЕСА_1 , а саме: документи щодо виготовлення та розробки проектно-кошторисної документації, а також усіх змін до неї, зокрема:

-документи, що стосуються виконання проектно-вишукувальних робіт, а також документи на підставі яких були складені технічні завдання при здійсненні закупівель, розрахунки очікуваної вартості;

-акти невідповідності, технічні завдання, розрахунки з технічних завдань, дефектні акти, завдання на проектування (коригування) та інші документи;

-договори на розробку та виготовлення проектно-кошторисної документації, зміни до них, додаткові угоди, додатки до договорів.

-висновки державних експертиз проектно-кошторисної документації, акти наданих послуг (виконаних робіт) з їх виготовлення, акти приймання - передачі, а також платіжні доручення та інші платіжні документи щодо проведення розрахунків за договорами на розробку та виготовлення проектно-кошторисної документації, що стосується виконання робіт та надання послуг по вищевказаних об`єктах;

-містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, (містобудівні умови та обмеження для проектування об`єкту будівництва).

-усе листування між замовником, проектантами, експертами, виконавцями робіт;

-проектно-кошторисна документація, пов`язана із виконанням робіт по вищевказаних об`єктах.

1.4.Вся технічна, юридична, фінансова, бухгалтерська документація, що стосується виконання робіт та надання послуг на вищевказаних об`єктах, а також господарських взаємовідносин ТОВ «РБК ІМПУЛЬС» (код ЄДРПОУ 41886382) та фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_7 , із: КЕВ м. Рівне (код ЄДРПОУ 08005801), ТОВ «БК» Тертал» (код ЄДРПОУ 42848290), ТОВ «ІК» Тертал» (код ЄДРПОУ 41171352), ФОП ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), ФОП ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_10 ), ФОП ОСОБА_6 (РНОКПП НОМЕР_11 ), ФОП ОСОБА_7 (РНОКПП НОМЕР_12 ) та іншими СПД протягом 2020-2022 років, а також документація, що стосується діяльності вказаних СПД, в тому числі:

-укладені угоди, договори, з усіма додатками (генпідряду, підряду, субпідряду, постачання товарів, надання послуг, виконання робіт), додаткові угоди, додатки до договорів, календарні плани та плани фінансування до угод та договорів;

-виконавча документація на проведення робіт по вищевказаних об`єктах, робочі проекти, пояснювальні записки, відомості обсягів робіт, журнали виконання робіт, акти прихованих робіт, доповідні, звіти, калькуляції, розрахунки, відомості;

-розрахунки матеріальних затрат генпідрядників, розрахунки використання машино-годин генпідрядниками, субпідрядниками, калькуляції (специфікації) на виконані роботи та інші документи;

-усе листування між замовником, виконавцями робіт, особами які здійснювали технічний і авторський нагляд та проектантами, в т.ч. листи від замовника, адресовані генпідряднику, листи генпідрядника адресовані замовнику, листи генпідрядника адресовані субпідряднику стосовно виконання робіт по вищевказаних об`єктах, акти приймання передачі, завдання на коригування, тощо.

-акти приймання-передачі матеріалів від квартирно-експлуатаційного відділу м. Рівне до ТОВ «РБК ІМПУЛЬС» (код ЄДРПОУ 41886382) та фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 , реєстраційний номер облікової картки платника податків - НОМЕР_7 ;

-акти повернення залишків невикористаних матеріалів та основних відходів, відомості руху ТМЦ.

-паспорти та будівельні матеріали, сертифікати якості і відповідності та інше.

-сповіщення про необхідність приймання робіт, що підлягають закриттю, повідомлення про залучення підрядних, субпідрядних організацій; документи, які надавали підрядники, субпідрядники в підтвердження відповідності кваліфікаційними вимогам, документи, що підтверджують погодження КЕВ м. Рівне на залучення субпідрядників; акти приймання-передачі дозвільної документації, необхідної для виконання договорів;

-журнали виконання робіт, декларації/повідомлення про початок підготовчих чи будівельних робіт, декларації, дозвола готовності об`єктів до експлуатації, оригінали спеціальних журналів з окремих видів робіт, журнали по всім об`єктам.

-акти здачі-приймання виконаних (підрядних) робіт форми № КБ-2в (з відомостями витрат матеріалів та ресурсів, розрахунками загальновиробничих витрат, розрахунками рівня заробітної плати при визначенні вартості робіт на об`єкті, договірних цін), довідки про вартість виконаних робіт та витрати форми КБ-3, відомості ресурсів, довідки про вартість виконаних робіт, акти проведення взаємозвірок;

-рахунки, видаткові накладні, платіжні доручення а також бухгалтерські документи щодо проведення розрахунків за даними договорами;

-об`єктні та локальні кошториси, відомості ресурсів до договірної ціни укладених договорів, кошториси наданих послуг;

-уся кореспонденція, інші підтверджуючі юридичні та бухгалтерські документи, щодо взаємовідносин.

1.5.Документи щодо понесених затрат (в тому числі субпідряд, залучення техніки, придбання будівельних матеріалів тощо) під час виконання робіт по вищевказаних об`єктах в тому числі: договори (контракти) на придбання, продаж товарно-матеріальних цінностей, акти виконаних робіт, наданих послуг, акти приймання-передачі, сертифікати, накладні, податкові накладні, товарно-транспортні накладні, митні декларації, що підтверджують фактичну поставку матеріалів і інших ТМЦ, документи щодо оренди техніки, устаткування, механізмів та іншого обладнання, що використовувались при виконанні будівельно-монтажних та ремонтних робіт на вказаних об`єктах, довіреності, по яких одержано продукцію, сертифікати відповідності, паспорта, калькуляції (специфікації) на виготовлену продукцію, платіжні документи по перерахуванню коштів, інші юридичні та бухгалтерські документи, документи по списанню паливно-мастильних матеріалів і інших матеріальних цінностей, посвідчення про відрядження, шляхові листи, наряди, табелі обліку робочого часу працівників, відомості нарахування заробітної плати та інші документи, що підтверджують понесені затрати.

1.6.Документація, що стосується здійснення технічного та авторського нагляду на об`єктах, накази, рішення, розпорядження про призначення інженерів технічного нагляду чи відповідальних осіб на об`єктах, договори, угоди (додаткові угоди) на здійснення технічного та авторського нагляду із визначенням повноважень осіб, які здійснювали нагляд, журнали проведення технічного та авторського нагляду, усе листування осіб, що здійснювали технічний та авторський нагляд із проектантами та виконавцями робіт, акти наданих послуг, платіжні доручення щодо оплати послуг.

1.7.Рішення, накази, розпорядження, листування, звернення чи інші документи щодо пропуску техніки та осіб, які безпосередньо здійснювали чи мали відношення до ремонтно-будівельних робіт у військових частинах, формуваннях та інших підрозділах Рівненської області.

1.8.Жорсткі диски, флеш носії, магнітні носії інформації та комп`ютерна техніка, грошові кошти, в тому числі отримані злочинним шляхом, , інші речі та документи, що можуть мати доказове значення та можуть стосуватись факту кримінального правопорушення.

1.9.Штампи, печатки (або відтиски печаток) ТОВ «РБК ІМПУЛЬС» (код ЄДРПОУ 41886382), ТОВ «ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ ТЕРТАЛ» (код ЄДРПОУ 41171352), ТОВ «БК» Тертал» (код ЄДРПОУ 42848290), ФОП ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_7 ), ФОП ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_10 ), ФОП ОСОБА_6 (РНОКПП НОМЕР_11 ), ФОП ОСОБА_7 (РНОКПП НОМЕР_12 ) та/або інших суб`єктів господарювання, чорнові записи.

Строк дії ухвали - один місяць з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідча суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.05.2022
Оприлюднено22.08.2023
Номер документу105779726
СудочинствоКримінальне
Сутьобшук

Судовий реєстр по справі —569/6171/22

Ухвала від 11.07.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Крижова О. Г.

Ухвала від 27.07.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Полюхович О. І.

Ухвала від 20.06.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Крижова О. Г.

Ухвала від 12.06.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Крижова О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні