Ухвала
від 25.08.2022 по справі 523/8974/22
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/8974/22

Провадження №2/523/4040/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"26" серпня 2022 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Малиновський О.М. розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про стягнення аліментів,

В С Т А Н О В И В

Представник позивача ОСОБА_1 діючи на підставі ордеру в інтересах ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом у якому просить стягнути з відповідача на користь позивачки аліменти на утримання дитини - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 у твердій грошовій сумі в розмірі 39 000 гривень щомісячно починаючи з дати подачі позову до досягнення дитиною повноліття. Одночасно з предявленням позову, представник посилаючись на предметпозову,необхідність з`ясуванняматеріального станута рівнядоходу відповідача,а такожнеможливість самостійнонадати документидо суду,які становлятьбанківську таємницю, проситьсуд розглянути клопотання щодо витребування доказів з установ визначених у клопотанні.

Вивчивши матеріалицивільної справи,клопотання провитребування доказів, приймаючи до уваги предмет позову, ту обставину що витребувані документи стосуються матеріального положення відповідача, суд приходитьдо висновку,що зметою повного,всебічного таоб`єктивного розглядусправи, клопотання представника позивача підлягаєзадоволенню.

Керуючись ст. 84 ЦПК України,

У Х В А Л И В

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів задовольнити.

1.Витребувати з ПАТ "МТББАНК" (Код ЄДРПОУ:21650966,адреса:Україна,68003,Одеська обл.,місто Чорноморськ,проспект Миру,будинок 28), відомості про рух коштів по всім рахункам (поточні, депозитні, накопичувальні, SWIFT тощо), що відкриті на ім`я ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , громадянина Республіки Індія, з 01.01.2019 та по день виконання ухвали суду, копії документів вказаної особи та всіх договорів, угод тощо, що укладалися з вказаною особою (анкети, договори банківського рахунку, депозитні договори, договори про оренду індивідуальних сейфів тощо).

2.Витребувати з Адміністрації Державноїприкордонної службиУкраїни (01601,м.Київ,вул.Володимирська,26) інформацію стосовно перетину Державного кордону України громадянином Республіки Індія ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , з 01.01.2019 року та по день виконання ухвали суду, з зазначенням відомостей про пункт перетину, країну слідування, документ, за яким було здійснено перетин.

3.Витребувати від ТОВ "УНІВІС, ЛТД" (Код ЄДРПОУ: 20955043, адреса: Україна, 65058, Одеська обл., місто Одеса, вулиця Армійська, будинок 18 Б) засвідчені належним чином:

-відомості щодо контрактів громадянина Республіки Індія ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , з 01.01.2019 року та по день виконання ухвали суду, а також витяг з журналу єдиного обліку клієнтів (п.п. 8 п.9 Ліцензійних умов) стосовно контрактів ОСОБА_5

-копії інформації про умови праці та умови проживання у державі працевлаштування (на судні), (п.п. З п.9 Ліцензійних умов), яка надавалась ОСОБА_3 до укладання їм контрактів.

-копії укладених при посередництві ТОВ " УНІВІС, ЛТД " договорів (угод, контрактів тощо) Пал Суніл, з прямим роботодавцем (представником роботодавця), з наданням повного тексту трудового контракту або з наданням копії колективного договору (п.п. 7 п. 4 Ліцензійних умов), який визначає суттєві умови праці, включаючи прізвище, ім`я та по батькові моряка, дату його народження або вік і місце його народження; ім`я та адреса судновласника; місце і дату укладення трудового договору моряка; посаду, на яку наймається моряк; розмір заробітної плати моряка; розмір оплати щорічної відпустки.

4.Витребувати з Державної службиморського івнутрішнього водноготранспорту тасудноплавства України(КодЄДРПОУ 41886120,адреса:просп.Перемоги,14,м.Київ,01135), відомості про оформлення та продовження строку дії посвідчення особи моряка (паспорта моряка), послужної книжки моряка, дипломів, інших кваліфікаційних документів на ім`я громадянина Республіки Індія ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , завірені копії всіх наявних документів вказаної особи, у тому числі документів про освіту, заяви-анкети, послужної книжки, документів, що підтверджують несення служби на борту судна та інші.

5.Витребувати з Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків (Код ЄДРПОУ 25958804, адреса: Україна, 04080, м. Київ, вул. Кирилівська, будинок 104, адреса для листування: 04116, Україна, м. Київ, вул. Провіантська, 3) відомості про навчання, підготовку та дипломування громадянина Республіки Індія ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , у тому числі інформацію, що міститься в Державному реєстрі документів моряків, копію послужної книжки моряка, посвідчення особи моряка та копії всіх наявних документів вказаної особи (особової справи, свідоцтв, сертифікатів, кваліфікаційних документів тощо).

Зобов`язати зазначені вище установи надати витребувані документи до Суворовського районного суду м.Одеси в п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали. У разі неможливості надати вищевказану інформацію повідомити про це Суворовський районний суд м.Одеси із зазначенням причин.

Попередити виконавців ухвали, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Повну ухвалу суду складено та підписано 26 серпня 2022 року.

Суддя

Дата ухвалення рішення25.08.2022
Оприлюднено09.09.2022
Номер документу106121439
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —523/8974/22

Рішення від 01.12.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 25.08.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

Ухвала від 25.08.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Малиновський О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні