Рішення
від 11.09.2022 по справі 466/12607/21
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/12607/21

Провадження № 2/466/927/22

РІШЕННЯ

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

«12» вересня 2022 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова у складі:

головуючого судді Федорової О.Ф.

секретар судового засідання Романчук М.С., Кулабухова М.М.

склад учасників справи:

позивач ОСОБА_1

представник позивача адвокат Рождественська Л.П.

перекладач жестової мови Табака Ю.З.

представники відповідача

(Будинку дитячої та юнацької

творчості ШР м.Львова) директор Наконечна Кравець Н.С.

заступник директора Шаповлова Н.М.

розглянувши увідкритому судовомузасіданні вприміщенні залисудових засіданьШевченківського районногосуду м.Львова цивільнусправу за позовноюзаявою ОСОБА_1 доБудинку дитячоїта юнацькоїтворчості Шевченківськогорайону м.Львова,Відділу освітиШевченківського таЗалізничного районівм.Львова Управлінняосвіти Департаментугуманітарної політикиЛьвівської міськоїради проскасування наказупро відстороненнявід роботи,стягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулу,відшкодування моральноїшкоди,-

встановив:

Відповідно до вимог ст.. 268 ЦПК України, зважаючи на складність виготовлення повного тексту рішення суду, яке потребує значного часу, оголошується лише вступна та резолютивна частини рішення суду.

На підставі викладеного та керуючись: 268 ЦПК України,-

ухвалив:

Вимоги позовної заяви ОСОБА_1 до Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова, Відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів м. Львова Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради про скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди задовольнити частково

Скасувати Наказ Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова № 71 к від 22.11.2021 року «Про відсторонення від роботи ОСОБА_1 » та допустити ОСОБА_1 до виконання своїх трудових обов`язків на посаді керівника групи гуртка.

Стягнути з Відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів м. Львова Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу по день фактичного допущення до роботи у сумі 5263,45 грн.

Допустити негайне виконання в частині стягнення середнього заробітку в межах виплати заробітної плати за один місяць.

Стягнути Будинку дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 відшкодування моральної шкоди у розмірі 5000 грн.

У задоволенні решти позовних вимог відмовити.

Нарішення судуможе бутиподана апеляційнаскарга.Апеляційна скаргаподається безпосередньодо Львівськогоапеляційного суду. До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарги подаються учасниками справи через Шевченківський районний суд м. Львова.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

У разі проголошення тільки скороченого (вступної та резолютивної частин) судового рішення, учасникам справи, які були присутні у судовому засіданні, за їхньою заявою негайно після його проголошення видаються копії скороченого судового рішення.

Датою ухвалення рішення є дата його проголошення (незалежно від того, яке рішення проголошено - повне чи скорочене).

Повний текст рішення буде складено продовж десять днів,дня закінчення розгляду справи до 21 вересня 2022 року включно.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрована та проживає : АДРЕСА_1

Відповідач: Будинок дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова ЄДРПОУ 23888755, адреса 79035 м. Львів вул. Б. Грінченка, 4 «а».

Відповідач: Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів м. Львова Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради ЄДРПОУ 41321682, адреса: 79022 м. Львів вул. Виговського, 34

Суддя О. Ф. Федорова

Дата ухвалення рішення11.09.2022
Оприлюднено13.09.2022
Номер документу106177329
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —466/12607/21

Рішення від 11.09.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Рішення від 11.09.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Ухвала від 15.06.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Ухвала від 29.12.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні