Ухвала
від 12.09.2022 по справі 731/301/22
ВАРВИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №731/301/22

Провадження №2-о/731/6/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

13 вересня 2022 року смт. Варва

Суддя Варвинського районного суду Чернігівської області Савенко А.І., перевіривши заяву Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області (юридична адреса: 17600, смт Варва Прилуцького району Чернігівської області, вул. Шевченка, 38), заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради (юридична адреса: 17500, м. Прилуки Чернігівської області, вул. Земська, 4), ОСОБА_1 (адреса місця проживання: АДРЕСА_1 ), про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність, -

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернувся до Варвинського районного суду Чернігівської області із зазначеною заявою.

Заява відповідає вимогам ЦПК України та підсудна Варвинському районному суду Чернігівської області. Підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження у справі немає.

Оскільки заява подана та підлягає розгляду в порядку окремого провадження, проведення підготовчого засідання є недоцільним.

Керуючись ст. 293-299, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради, ОСОБА_1 , про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити справу до судового розгляду на 10год.00хв.10жовтня 2022року в приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області за адресою: смт Варва, вул. Шевченка, 40, зал № 1.

Копію ухвали направити всім учасникам справи. Заінтересованим особам також направити копії заяви та копії документів, долучених до неї, і запропонувати подати до початку судового засідання письмові пояснення та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

В судове засідання викликати заявника та заінтересованих осіб.

Зважаючи на наявність у суді відповідної технічної можливості, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду або поза межами приміщення суду, подавши відповідну заяву у порядку та строки, передбачені ст. 212 ЦПК України, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет vr.cn.court.gov.ua, а також ознайомитися з оприлюдненими рішеннями суду по справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.І. Савенко

Дата ухвалення рішення12.09.2022
Оприлюднено14.09.2022
Номер документу106194914
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність

Судовий реєстр по справі —731/301/22

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 31.10.2022

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

Ухвала від 12.09.2022

Цивільне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Савенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні