Ухвала
від 14.09.2022 по справі 308/5911/21
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/5911/21

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

15 вересня 2022 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в особі:

головуючого судді Придачук О.А.

за участю секретарясудового засідання Бомбушкар В.П.

розглянувши упідготовчому засіданнів залісуду вм.Ужгороді цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпатінфоком» про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до Ужгородського міськрайонного судуз позовом до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпатінфоком» про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.

Згідно ухвали про відкриття провадження у даній справі постановлено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

У підготовче засідання позивач та її представник адвокат Костяков Д.В. не з`явилися, хоча про час та місце проведення такого були повідомлені належним чином. Від представника позивача до суду надійшла заява згідно якої він просить провести підготовче засідання без його участі та без участі позивача та призначити судовий розгляд справи по суті.

Відповідач ОСОБА_2 та представник відповідача ТОВ «Закарпатінфоком» у підготовче засідання не з`явилися, хоча про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином. Представник відповідача ОСОБА_3 адвокат Моняк Р.В. подав до суду заяву про проведення підготовчого засідання без його участі, причини неявки в підготовче засідання представника ТОВ «Закарпаінфоком» суду не відомі.

Дослідивши матеріали справи суд приходить до наступного.

Відповідно дост. 189 ЦПК Українизавданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, уточнення позовних вимог та складу учасників судового процесу, з`ясування заперечень проти позовних вимог, визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, вирішення відводів, визначення порядку розгляду справи, вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Судом у підготовчому засіданні виконані вимогист. 197 ЦПК України.

При цьому встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає.

За таких обставин суд вважає за необхідне підготовче провадження закрити і призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст.197,198,200,258,260-261 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпатінфоком» про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.

Призначити судовий розгляд справи по суті на 03 листопада 2022 року о 10 годині 30 хвилин в залі судових засідань Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.

Про час та місце розгляду справи повідомити сторони.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду О.А. Придачук

Дата ухвалення рішення14.09.2022
Оприлюднено21.09.2022
Номер документу106319358
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —308/5911/21

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Придачук О. А.

Ухвала від 10.07.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Придачук О. А.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Придачук О. А.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Придачук О. А.

Ухвала від 08.06.2021

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Придачук О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні