Ухвала
від 26.07.2010 по справі 2а-5558/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

26 липня 2010 року Справа № 2а-5558/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нечипуренко О.М., перевірив ши матеріали адміністративн ого позову

за позовною заявою товарис тва з обмеженою відповідальн істю «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «БІОПОЛІС ІНВЕСТ ГРУП», вул. Південне шосе, 52, м. Запоріжжя, 69032

до: Державної податкової ін спекції у Заводському районі міста Запоріжжя, вул. Тенісна , 8, м. Запоріжжя, 69067

про визнання протиправним та скасування податкового п овідомлення-рішення від 08.12.2009 № 0087272301/0,-

ВСТАНОВИВ:

ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «БІОПОЛІС ІНВЕСТ ГРУП» звернулось до суду з адміністративним позовом до Державної податкової інспек ції у Заводському районі міс та Запоріжжя про визнання пр отиправним та скасування по даткового повідомлення-ріше ння від 08.12.2009 № 0087272301/0, яким позивач у визначено суму податкового зобов' язання з податку на п рибуток у розмірі 6555 грн., у том у числі, за основним платежем - 4370 грн. та штрафних санкцій - 2185 грн.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір, зг ідно із ст. 17 КАС України, належ ить до компетенції адміністр ативних судів і має розгляда тись у порядку адміністратив ного судочинства та відповід но до ч. 2 ст.18 КАС України підсу дний окружним адміністратив ним судам. Підстави для повер нення позовної заяви чи відм ови у відкритті провадження у справі відсутні.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

З' ясувавши питання про ві дкриття провадження в адміні стративній справі, суд вважа є адміністративний позов так им, що поданий з додержанням в имог статей 104-107 Кодексу адміні стративного судочинства Укр аїни, надані позивачем докум енти достатніми для закінчен ня підготовчого провадження та призначення справи до суд ового розгляду.

Керуючись статтями 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у адміністративній справі №2а-5558/10/0870.

2. Закінчити підготовче пров адження у справі і призначит и справу № 2а-5558/10/0870 до судового р озгляду.

3. Судове засідання призначи ти на 19.08.2010 об/о 11-10 год., яке відбуд еться за адресою: м. Запоріжж я, вул. Кремлівська, 65-В, зала су дових засідань №2

4. До дня засідання, але не піз ніше 16.08.2010 запропонувати відпо відачу подати письмові запер ечення проти позову та доказ и, які в нього є.

В порядку попередньої під готовки зобов' язати надати :

Позивача - доручення на пр едставника; нормативне та до кументальне обґрунтування з аявлених вимог (нормативно-п равові акти, вказані в позові ); акт про результати перевірк и з усіма додатками та доповн еннями і вашими запереченням и /якщо таке мало місце); детал ьний та обґрунтований контрр озрахунок суми по спірному а кту з посиланням на відповід ні документи та норми законо давства, всі документи в обґр унтування розрахунку; контрр озрахунок штрафних санкцій п о спірному податковому повід омленню-рішенню; документи, щ о пов' язані із спірним пита нням та досліджені під час пе ревірки; всі документи, що під тверджують або /спростовують виявлені в ході перевірки по рушення; матеріали адміністр ативного оскарження спірног о податкового повідомлення - рішення (якщо таке мало місце ); листування із відповідачем стосовно предмету спору; нал ежним чином засвідчені копії усіх витребуваних документі в та документів, доданих до по зову - у справу, оригінали - суду для огляду. Копію позову та пояснень надати суду у еле ктронному варіанті.

Відповідача - доручення н а представника, нормативне т а документальне обґрунтуван ня своїх заперечень на заявл ені у позові вимоги і в підтве рдження правомірності спірн ого рішення; письмове та доку ментальне обґрунтування під став проведення перевірки по зивача; акт про результати пе ревірки з усіма додатками та доповненнями і запереченням и позивача (якщо таке мало міс це); документи, досліджені під час перевірки, у т.ч. всі подат кові накладні, та відображен і в акті; документи, що підтвер джують або спростовують вияв лені в ході перевірки поруше ння; докази вручення (направл ення) акту перевірки позивач у; розрахунок штрафних санкц ій по спірному податковому п овідомленню-рішенню; матеріа ли адміністративного оскарж ення спірного податкового по відомлення - рішення (якщо т аке мало місце); належним чино м засвідчені копії усіх витр ебуваних документів - до спр ави, оригінали - суду для огл яду. Копії відзиву та пояснен ь надати суду у електронному варіанті.

5. Явку в засідання представ ників сторін визнати обов'яз ковою (позивача та відповіда ча забезпечити явку у судове засідання компетентних пред ставників (належним чином оф ормлені документи, що підтве рджують повноваження особи)

6.Надіслати відповідачу коп ію позовної заяви та доданих до неї документів.

7.Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

Ухвала набрала законної си ли з моменту підписання та не підлягає оскарженню

Суддя (підпис) О.М. Нечипуренко

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 19 серпня 2010 року < Текст > 11:10 < Текст >

< Текст >

Дата ухвалення рішення26.07.2010
Оприлюднено05.08.2010
Номер документу10634919
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5558/10/0870

Постанова від 26.08.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Ухвала від 26.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні