Ухвала
від 22.09.2022 по справі 478/442/22
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 478/442/22 Провадження №2/478/130/2022

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22.09.2022 року смт.Казанка Казанківський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого - судді Іщенко Х.В.,

за участі секретаря Луговської А.І.,

представника позивача Мачушенко М.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт. Казанка цивільну справу за позовну заяву Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Баштанської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма імені Шевченко», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології, -

В С Т А Н О В И В:

Баштанська окружна прокуратура Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації звернулась до Казанківського районного суду Миколаївської області з вказаною позовною заявою до Баштанської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , ПСП «Агрофірма ім. Шевченко», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології. .

Ухвалою було прийнято позовну заяву та відкрито провадження за вказаним позовом, а справу призначено до підготовчого засідання.

У підготовче судове засідання відповідачі та третя особа не з`явилися, про день, час та місце розгляду справи повідомлялися судом належним чином та своєчасно .

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності до ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, у зв`язку із чим, суд дійшов висновку про необхідно закриття підготовчого засідання.

Згідно з п.3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ураховуючи вищевикладене, суд вислухавши думку представника позивача , який не заперечував щодо необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, дослідивши матеріали справи, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючисьст. ст. 91, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче судове засідання у справі за позовом Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Баштанської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма імені Шевченко», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології , - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 26.10.2022року о 13:30 годин з викликом сторін по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Х.В.Іщенко

Дата ухвалення рішення22.09.2022
Оприлюднено29.09.2022
Номер документу106481114
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —478/442/22

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 22.09.2022

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 20.07.2022

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні