Ухвала
від 27.09.2022 по справі 759/12457/22
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/3136/22

ун. № 759/12457/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 вересня 2022 року м.Київ

слідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі прокурора ОСОБА_3 , слідчого ОСОБА_4 , представників власників майна ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , розглянувши клопотання прокурора Київської обласної прокуратури у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за № 12022110000000275 від 03.08.2022, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, про арешт майна,-

В С Т А Н О В И В :

До слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва надійшло вказане клопотання, в якому прокурор, просить накласти арешт на майно, яке було вилучене 15.09.2022 під час проведення обшуку нежитлових приміщень на земельній ділянці з кадастровим номером 3222788201:01:002:0017, яке належить на праві приватної власності ТОВ «СЛОБОДА КО».

Вказане клопотання обґрунтоване тим, що СУ ГУ НП в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12022110000000275 від 03.08.2022, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Під час здійснення досудового розслідування, встановлено, що уповноважені особи Бучанської районної ради та Бучанської районної державної адміністрації Київської області шляхом зловживання владою або службовим становищем за попередньою змовою з посадовими особами суб`єкта господарської діяльності, яке здійснює виробництво органічних хімічних речовин та спиртової продукції, шляхом організації злочинної схеми щодо приховування негативних наслідків діяльності такого підприємства відносно навколишнього середовища, з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших фізичних або юридичних осіб, використовуючи при цьому владу чи службове становище всупереч інтересам служби, спричинивши тяжкі наслідки.

Так, встановлено, що на території Київської області розташований суб`єкт господарської діяльності, який здійснює виробництво органічних хімічних речовин та спиртової продукції, скидаючи при цьому надлишки продуктів переробки в навколишнє середовище, в тому числі об`єкти водного та лісового фонду.

Зокрема, ТОВ «Червонослобідський спиртзавод» (ЄДРПОУ 44216144), яке зареєстроване за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Заводська, 1-Г, отримані від виробництва хімічних речовин та спиртової продукції промислові відходи, речовини та матеріали зливає через труби до водойм, які оточують вказане підприємство. Дане підприємство розташоване на земельних ділянках з кадастровими номерами 3222788201:01:002:0003, 3222788201:01:002:0004, які містять на собі нежитлові приміщення належні на праві державної власності державі в особі Верховної Ради України в повному господарчому віддані Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «УКРСПИРТ» (ЄДРПОУ37199618) та перебувають за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Заводська 3, а також земельній ділянці з кадастровим номером 3222788201:01:002:0017, яка належить на праві приватної власності ТОВ «СЛОБОДА КО» (ЄДРПОУ 30641031).

На виконання ухвали слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва, за адресою здійснення господарської діяльності ТОВ «Червонослобідський спиртзавод», а також ТОВ «СЛОБОДА КО» проведено обшук, під час якого встановлено, що ТОВ «ЧЕРВНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» укладено договір з ТОВ «СЛОБОДА КО» на вивіз відходів виробництва та таке здійснюється на поля в межах населеного пункту.

В подальшому, з метою встановлення правовідносин ТОВ «СЛОБОДА КО» з власниками земельних ділянок куди здійснюється поміщення вказаних раніше відходів ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» встановлено відсутність відповідних підтверджуючих правовстановлюючих документів.

Також, обшуком встановлено, що під час виробництва в одному із цехів підприємства, зокрема з ємкості кінцевого розділу утворюється речовина барда, яка в подальшому відокремлюється та поміщується до ємкостей тимчасового утримання.

Подальшим обшуком також встановлено вказані кінцеві ємкості зберігання барди в кількості 4 одиниць, які заповнені, відповідно до наявного облікового лічильника, який відображає висоту рівня наповненості, зокрема № 1 8 м., № 2 7.74 м., № 3 3.78, № 4 7.85 м. Крім того, за наслідком обшуку даних ємкостей, а також самого виробництва було вилучено зразки вмістової речовини до скляних ємкостей які закриті, опечатані належним чином та другі примірники залишені під розписку уповноваженим особам обшукуваних товариств з обмеженою відповідальністю.

Поряд зі вказаними ємкостями зберігання барди виявлено транспортні засоби, які використовуються для вивозу та поміщення відходів - барди на земельних ділянках населеного пункту, а саме: трактор марки «МТЗ-952», д.р.н. НОМЕР_1 з причепною ємкістю, яка без реєстраційного номеру та яка повністю заповнена вказаною раніше речовиною-бардою, трактор марки «БЕЛАРУС-1221.2», д.р.н. НОМЕР_2 , з причепною ємкістю, яка без реєстраційного номеру яка є порожньою та трактор марки «МТЗ 82» д.р.н. НОМЕР_3 , з причепною ємкістю, яка без реєстраційного номеру та яка заповнена вказаною раніше речовиною-бардою.

За результатом вказаного обшуку, виявлені речовини, документи та предмети вилучені, опечатані, визнані речовими доказами та визначене місце зберігання.

Постановою слідчого СУ ГУ НП в Київській області ОСОБА_4 від 16.09.2022 вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

В судовому засіданні прокурор та слідчий клопотання підтримали та просили його задовольнити. Прокурор також зазначив, що вчинення кримінального правопорушення підтверджується також допитом спеціаліста екологічної інспекції, тяжкі наслідки від кримінального правопорушення можуть бути встановлені висновком експертизи, яка призначена. Також вважає, що техніка (трактор) є знаряддям злочину, а речовина вилучена під час обшуку необхідна для проведення експертизи. Накладення арешту не буде перешкоджати господарській діяльності підприємства.

Представники власника майна заперечували проти задоволення клопотання та накладення арешту. Зокрема вказують, що у матеріалах провадження відсутні дані про встановлення тяжких наслідків, не встановлено і завданої шкоди. Крім того вважає, що така шкода не могла бути завдана, оскільки барда, яка виливається у поля є органічним добривом, тобто фактичні наслідки від діяльності відсутні. Також відсутні підстави для реєстрації кримінального провадження, вказано лише про рапорт. Проведені органом досудового розслідування НСРД нічого не встановлюють. Постанова слідчого про визнання речовими доказами є необґрунтованою та не містить ознак вказаних речових доказів. Вилучення документів та техніки, зокрема оригіналів ліцензій та тракторів, перешкоджає господарській діяльності підприємства.

Заслухавши думку учасників судового засідання, дослідивши клопотання і додатки до нього, слідчий суддя вважає, що воно підлягає частковому задоволенню, виходячи з наступного.

У відповідності до ст. 131 КПК України з метою досягнення дієвості кримінального провадження застосовуються заходи забезпечення кримінального провадження, зокрема арешт майна.

Статтею 170 КПК України передбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Як встановлено у судовому засіданні, 16.09.2022 слідчим СУ ГУ НП в Київській області у кримінальному провадженні № 12022110000000275 від 03.08.2022 винесено постанову, якою майно вилучене під час обшуку 15.09.2022р. визнано речовим доказом.

Таким чином, слідчий суддя вважає наявними підстави для накладення арешту даного майна, оскільки прокурором доведено, що у разі незастосування такого заходу забезпечення існують ризики приховування, відчуження цього майна.

Разом зтим,слідчий суддявраховуючи вимогист.173КПК України,вважає,що клопотанняв частині накладення арешту на ліцензію на виробництво спирту етилового неденатурованого № 990117202100013 від 19.08.2022 року на 1 арк.; ліцензію на право «Оптова торгівля спиртом етиловим» (Реєстраційний номер 990201202100009 від 04.11.2021) на 1 арк.; спеціальний дозвіл на користування надрами № 6128 від 26 травня 2016 року на 1 арк.; трактор марки «МТЗ 82» д.р.н. НОМЕР_3 , з причепною ємкістю, яка без реєстраційного номеру; свідоцтво про реєстрацію «МТЗ 82» - НОМЕР_4 , задоволенню не підлягає, оскільки у такому випадку це призведе до зупинення або надмірного обмеження підприємницької діяльності товариств, на майно яких накладається арешт.

Керуючись ст. ст.170-173, 175, 309, 372, 392, 532 КПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання прокурора Київської обласної прокуратури у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за № 12022110000000275 від 03.08.2022, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, про арешт майна задовольнити частково.

Накласти арешт на майно, яке було вилучене 15.09.2022 під час проведення обшуку нежитлових приміщень на земельній ділянці з кадастровим номером 3222788201:01:002:0017, яке належить на праві приватної власності ТОВ «СЛОБОДА КО» (ЄДРПОУ 30641031), а саме:

Документи виявлені та вилучені з кабінету головного бухгалтера

ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД»:

1. Атестат виробництва UA.AT.018-21 від 27 вересня 2021 р. на 1 арк.;

2. Довідка про реєстрацію роботодавця у відділенні Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю № 8216 від 23.02.2022 р. з поштовим конвертом на 1 арк.;

3. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

4. Лист до керівника Державної Податкової служби України щодо переоформлення довідки про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру на 1 арк.;

5. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 6 арк.;

6. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 6 арк.;

7. Рішення № 4 одноосібного учасника ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 25.11.2021 на 1 арк.;

8. Заява про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів на 1 арк.;

9. Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність від 28.06.2021 на 1 арк.;

10. Повідомлення про об`єкти оподаткування або об`єкти, пов`язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність від 25.06.2021 на 1 арк.;

11. Довідка про витратоміри-лічильника обсягу виробленого спирту етилового та/або обсягу виробленої продукції з таблицями на 2 арк.;

12. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

13. Опис документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1 арк.;

14. Заява про проведення в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» на 1 арк.;

15. Рішення № 3 одноособового учасника ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 08 жовтня 2021 року на 1 арк.;

16. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1 арк.;

17. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1 арк.;

18. Довідка про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру Серія АП № 144401 видана ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

19. Копія довідки про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру Серія АП № 144221 видана ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

20. Копія довідки про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру Серія АП № 144221 видана ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

21. Копія довідки про внесення місця зберігання до Єдиного державного реєстру Серія АП № 198416 видана ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

22. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

23. Рішення № 2 Єдиного учасника ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 05 серпня 2021 р. на 1 арк.;

24. Витяг № 2110144500042 з реєстру платників податку на додану вартість на 1 арк.;

25. Анульований бланк ліцензії на виробництво спирту етилового неденатурованого № 990117202100013 на 1 арк.;

26. Опис документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1 арк.;

27. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 6 арк.;

28. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 3 арк.;

29. Наказ №10-08/1к від 10 серпня 2021 р. «Про призначення» директора ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» ОСОБА_6 на 1 арк.;

30. Довідка №100.40/0773-75 від 14 травня 2021 р. АТ «Державний ощадний банк України» про відкриття поточного рахунку у валюті гривня ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» на 1 арк.;

31. Інформація з ГУ ДПС у Київській області на 5 арк.;

32. Статут ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 27 квітня 2021 року на 17 арк.;

33. Опис документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань на 1 арк.;

34. Наказ №01-04/1к від 27 квітня 2021 р. «Про призначення» директора ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» ОСОБА_8 на 1 арк.;

35. Рішення № 1 засновника про створення ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 27 квітня 2021 на 1 арк.;

36. Швидкозшивач з технологічним регламентом виробництва спирту етилового ректифікованого з вуглеводовмісної сировини в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю «Червонослобідський спиртзавод» від 01 вересня 2021 р. на на 126 арк.;

37. Договір № 9990/1 про надання послуг з вилучення відходів від 13 травня 2021 року з додатками, всього на 7 арк.;

38. Договір про надання послуг № 7 від 17 жовтня 2021 р. на 3 арк.;

39. Акт № 58/2 на виконання послуг від 27 травня 2022 року на 1 арк.;

40. Акт № 7/2 на виконання послуг від 29 грудня 2022 року на 1 арк.;

41. Додаткова угода № 1 до Договору про надання послуг № 7 від 29 грудня 2021 року укладеної 27 травня 2022 року на 1 арк.;

42. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 11 місяць 2021 року на 3 арк.;

43. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 12 місяць 2021 року на 3 арк.;

44. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 1 місяць 2022 року на 3 арк.;

45. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 2 місяць 2022 року на 3 арк.;

46. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 3 місяць 2022 року на 3 арк.;

47. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 4 місяць 2022 року на 3 арк.;

48. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 5 місяць 2022 року на 3 арк.;

49. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 6 місяць 2022 року на 3 арк.;

50. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 7 місяць 2022 року на 3 арк.;

51. Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту за 8 місяць 2022 року на 3 арк.;

52. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4500 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

53. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4688 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

54. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії з 01 грудня по 13 грудня 2021 року на 1 арк.;

55. Договір на постачання теплової енергії №ТЕ 4 від 01.11.2021 з додатками, всього на 5 арк.;

56. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4896 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

57. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4895 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

58. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за грудень 2021 року на 1 арк.;

59. Договір на постачання теплової енергії №ТЕ 01-01/22 від 01 січня 2022 року на 3 арк.;

60. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №245 від 31 січня 2022 на 1 арк.;

61. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №244 від 31 січня 2022 на 1 арк.;

62. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за січень 2022 року на 1 арк.;

63. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №716 від 28 лютого 2022 на

1 арк.;

64. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №715 від 28 лютого 2022 на

1 арк.;

65. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №724 від 28 лютого 2022 на

1 арк.;

66. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за лютий 2022 року на 1 арк.;

67. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №873 від 31 травня 2022 на 1 арк.;

68. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за травень 2022 року на 1 арк.;

69. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1121 від 30 червня 2022 на 1 арк.;

70. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1123 від 30 червня 2022 на 1 арк.;

71. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за червень 2022 року на 1 арк.;

72. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1371 від 31 липня 2022 на 1 арк.;

73. Акт про зняття показників лічильників теплової енергії за липень 2022 року на 1 арк.;

74. Посадова інструкція директора підприємства ТОВ «СЛОБОДА КО» від 03 січня 2005 р. на 4 арк.;

75. Посадова інструкція директора підприємства ТОВ «СЛОБОДА КО» від 03 січня 2005 р. на 4 арк.;

76. Посадова інструкція директора підприємства ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» від 14 травня 2021 р. на 3 арк.;

77. Наказ № 19-08/к від 19 серпня 2021 р. на 1 арк.;

78. Наказ № 10-08/к від 09 серпня 2021 р. на 1 арк.;

79. Наказ № 10-08/3к від 10 серпня 2021 р. на 1 арк.;

80. Дозвіл № UA32080190470070632-9 від 13.01.2022 з додатком, всього на 8 арк.;

81. Копія дозволу на спеціальне водокористування № 792/КВ/49д-19 від 05.06.2019 на 5 арк.;

82. Договір № ТР-2/10.21 про надання транспортних послуг від 01 листопада 2021 р. з додатком, всього на 5 арк.;

83. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4722 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

84. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4723 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

85. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4733 від 30 червня 2021 на 1 арк.;

86. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за листопад 2021 року № 1 від 30.11.2021 р. на 1 арк.;

87. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4915 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

88. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4916 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

89. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №4917 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

90. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за грудень 2021 року № 2 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

91. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №413 від 31 січня 2022 на 1 арк.;

92. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за січень 2022 року № 3 від 31.01.2022 р. на 1 арк.;

93. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №727 від 28 лютого 2022 на 1 арк.;

94. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за лютий 2022 року № 4 від 28.02.2022 р. на 1 арк.;

95. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1198 від 31 травня 2022 на 1 арк.;

96. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за травень 2022 року № 5 від 31.05.2022 р. на 1 арк.;

97. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1200 від 30 червня 2022 на 1 арк.;

98. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за червень 2022 року на 1 арк.;

99. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1421 від 31 липня 2022 на 1 арк.;

100. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за липень 2022 року № 7 від 31.07.2022 на 1 арк.;

101. Акт здачі-прийняття робіт (надання послуг) №1732 від 31 серпня 2022 на 1 арк.;

102. Акт надання послуг вивезення технологічних стоків за серпень 2022 року № 8 від 31.08.2022 на 1 арк., які поміщено до спеціального пакету INZ3011045

Документи, які було виявлено та вилучено з кабінету бухгалтера ТОВ «СЛОБОДА КО»:

1. Акт здачі-прийняття робіт № 4560 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

2. Акт здачі-прийняття робіт № 4561 від 30 листопада 2021 на 1 арк.;

3. Акт здачі-прийняття робіт № 4894 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

4. Акт здачі-прийняття робіт № 4897 від 31 грудня 2021 на 1 арк.;

5. Акт здачі-прийняття робіт № 254 від 31 січня 2022 на 1 арк.;

6. Акт здачі-прийняття робіт № 255 від 31 січня 2022 на 1 арк.;

7. Акт здачі-прийняття робіт № 725 від 28 лютого 2022 на 1 арк.;

8. Акт здачі-прийняття робіт № 726 від 28 лютого 2022 на 1 арк.;

9. Акт здачі-прийняття робіт № 1042 від 31 травня 2022 на 1 арк.;

10. Акт здачі-прийняття робіт № 1041 від 31 травня 2022 на 1 арк.;

11. Акт здачі-прийняття робіт № 1169 від 30 червня 2022 на 1 арк.;

12. Акт здачі-прийняття робіт № 1168 від 30 червня 2022 на 1 арк.;

13. Акт здачі-прийняття робіт № 1401 від 31 липня 2022 на 1 арк.;

14. Акт здачі-прийняття робіт № 1400 від 31 липня 2022 на 1 арк.;

15. Акт здачі-прийняття робіт № 1708 від 31 серпня 2022 на 1 арк.;

16. Акт здачі-прийняття робіт № 1707 від 31 серпня 2022 на 1 арк.;

17. Договір № 01-11ПВ постачання підземних вод від 01.11.2021 р. з додатками, всього на 6 арк.;

18. Договір № 01-11ТВ про надання послуг постачання води технічної якості від 01.11.2021 р. з додатком, всього на 3 арк.;

19. Копія договору оренди № ОР 05-05/2021 від 05 травня 2021 р. з додатком, всього на 5 арк.;

20. Договір оренди № ОР 08-07/2021 від 07 липня 2021 р. з додатками, всього на 6 арк.;

21. Договір оренди № ОР 26-11/21 від 26 листопада 2021 р. з додатком, всього на 5 арк.;

22. Договір оренди № ОР 07-07/2021 від 07 липня 2021 р. з додатком, всього на 5 арк.;

23. Договір оренди № ОР 10-08/2021/2 від 10.08.2021 р. з додатками, всього на 9 арк, які поміщені до спеціального пакету № INZ3011047.

Вилучені під час обшуку виробництва, з ємкості кінцевого розділу виготовленої речовини зразки барди, які поміщені до 2 скляних ємкостей об`ємом 0,5 л. кожна, № 1 та № 2, які опечатано та передано на зберігання, в кількості 1 примірника, директору ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» та директору ТОВ «СЛОБОДА КО».

Вилучені під час обшуку виробництва, з ємкостей зберігання відпрацьованої речовини барди зразки в кількості 8 одиниць які опечатано та передано на зберігання, в кількості 1 примірника, директору ТОВ «ЧЕРВОНОСЛОБІДСЬКИЙ СПИРТЗАВОД» та директору ТОВ «СЛОБОДА КО».

У задоволенні клопотання в частині накладення арешту на ліцензію на виробництво спирту етилового неденатурованого № 990117202100013 від 19.08.2022 року на 1 арк.; ліцензію на право «Оптова торгівля спиртом етиловим» (Реєстраційний номер 990201202100009 від 04.11.2021) на 1 арк.; спеціальний дозвіл на користування надрами № 6128 від 26 травня 2016 року на 1 арк.; трактор марки «МТЗ 82» д.р.н. НОМЕР_3 , з причепною ємкістю, яка без реєстраційного номеру; свідоцтво про реєстрацію «МТЗ 82» - НОМЕР_4 відмовити.

Ухвала про арешт майна виконується негайно.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня отримання її копії.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення27.09.2022
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу106507056
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —759/12457/22

Ухвала від 16.11.2022

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Росік Тетяна Володимирівна

Ухвала від 27.09.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Оздоба М. О.

Ухвала від 27.09.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Оздоба М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні