Ухвала
від 30.09.2022 по справі 462/1539/22
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/1539/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 вересня 2022 року м.Львів

Залізничний районний суд м. Львова в складі:

головуючої судді - Пилип`юк Г. М.

за участю секретаря Дмитрук Р.-А.Р.

представника позивача - ОСОБА_1

представника відповідача - Малахівської І. В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду у місті Львові справу за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені,

встановив:

Позивач звернувся із позовною заявою до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені.

Представник позивача адвокат Золотухін О. О. подав до суду заяву про закриття провадження у справі у зв`язку із відмовою від позову. Зазначив, що відсутні будь-які претензії у попередньому договорі купівлі-продажу квартири проектний номер АДРЕСА_1 ) та у попередньому договорі купівлі-продажу квартири проектний номер АДРЕСА_2 ), у тому числі щодо строків виконання зобов`язань та предмету даного спору в цілому.

Із змісту ч. 1,3 ст. 206 ЦПК України вбачається, що позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Згідно п. 4 ч. 1 ст. 255 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Дослідивши докази, перевіривши повноваженя представника, заслухавши думку представника відповідача, яка підтримала заяву, зазначивши, що сторони дійшли до мирного врегулювання спору, суд вважає, що справу за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені слід закрити, оскільки представник позивача звернувся до суду із клопотанням про відмову відпозову і така відмова прийнята судом та закриття провадження у справі не порушує вимог закону та не зачіпає будь-яких законних інтересів.

Керуючись ст. 255 ЦПК України суд,

постановив:

Заяву представника позивача адвоката Золотухіна О. О. про закриття провадження у справі у зв`язку із відмовою позивача від позову до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені- задовольнити.

Прийняти відмову від позову та закрити провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Залізничний районний суд м. Львова протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя/підпис/

З оригіналом згідно:

Суддя: Г. М. Пилип`юк

СудЗалізничний районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення30.09.2022
Оприлюднено03.10.2022
Номер документу106526012
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —462/1539/22

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 10.08.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 14.04.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні