Постанова
від 29.07.2010 по справі 3-2154-10
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДОНЕЦЬКА

                                                                                                                                                                   3-2154-10                                                                                                                                          

П О С Т А Н О В А

ІМ’ЯМ     УКРАЇНИ

      29 липня 2010 року                                                                                                          м. Донецьк

           

Суддя Кіровського районного суду м. Донецька Іванов О.Г., розглянувши матеріали у відношенні:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянки України, не працюючої, що мешкає за адресою: АДРЕСА_1,

за вчинення правопорушення, передбаченого ч.2 ст.160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -

В С Т А Н О В И В :

15 червня 2010 року  о 13 годині 10 хвилин громадянка ОСОБА_1, знаходячись на дільниці тротуару по вул. Текстильників біля магазину «Золотой Ключик» в Кіровському районі м. Донецька, здійснювала торгівлю з рук промисловими товарами, а саме компакт дисками для лазерних систем считування у невстановленому місті, чим вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.160 КУпАП.

В судове засідання ОСОБА_1 не з’явилася, судом були здійснені міри у встановленому законом порядку про його повідомлення про час та місце слухання справи, а саме неодноразово були відправлені повістки по місцю проживання правопорушника. Незважаючи на вчинені судом дії для розгляду справи в присутності правопорушника, остання не надала суду клопотань про відкладення розгляду справи, не пояснила причини неявки у судове засідання, у зв’язку з чим суд вважає за можливе розглянути справу у відсутності правопорушника на засадах даних, наданих управлінням споживчої інфраструктури і агропромислового  розвитку міськради.

Проаналізувавши обставини справи, оцінивши надані докази у їх сукупності, приходжу до висновку про наявність в діях ОСОБА_1 складу інкримінованого йому у вину правопорушення з наступних підстав.  

Винність ОСОБА_1 підтверджується:

- протоколом про адміністративне правопорушення № Т-55 від 15.06.2010 року, складеного правомочною посадовою особою у встановленому законом порядку;

- протоколом вилучення від 15.06.2010 року, згідно до якого 15 червня 2010 року  о 13 годині 10 хвилин громадянка ОСОБА_1, знаходячись на дільниці тротуару по вул. Текстильників біля магазину «Золотой Ключик» в Кіровському районі м. Донецька, здійснювала торгівлю з рук промисловими товарами, а саме компакт дисками для лазерних систем считування вартістю 10 гривень за одиницю, загальною кількістю 184 штук у сумі 1840 гривень.

Таким чином, наданими матеріалами в повному обсязі доведена винність ОСОБА_1 у торгівлі з рук промисловими товарами у невстановленому місті, тобто у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2  ст. 160 КУпАП.

При обранні міри адміністративного стягнення враховуються обставини та характер правопорушення, ступінь провини правопорушника і дані про його особу.

          На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 160, 280, 282-284 КУпАП, -

П О С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1  визнати винною у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.160 КУпАП та накласти на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 105 (сто п’ять) гривні з конфіскацією предметів торгівлі.

Виконання постанови в частині конфіскації предметів торгівлі доручити Виконавчому комітету Донецької міської ради.

Постанова по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржена в Апеляційному суді Донецької області протягом  10 днів з дня винесення постанови.

Суддя:                                     О.Г. Іванов

СудКіровський районний суд м.Донецька
Дата ухвалення рішення29.07.2010
Оприлюднено09.08.2010
Номер документу10655078
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-2154-10

Постанова від 05.11.2010

Адмінправопорушення

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева Оксана Валентинівна

Постанова від 27.09.2010

Адмінправопорушення

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Верес Микола Федорович

Постанова від 29.07.2010

Адмінправопорушення

Кіровський районний суд м.Донецька

Іванов Олексій Геннадійович

Постанова від 12.04.2010

Адмінправопорушення

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Колодіна Любов Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні