Ухвала
від 03.10.2022 по справі 465/6389/21
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 465/6389/21 Головуючий у 1 інстанції Ванівський Ю.М.

Провадження № 22-ц/811/2155/22 Доповідач в 2 інстанції Шеремета Н.О.

УХВАЛА

03 жовтня 2022 року Львівський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого: Шеремети Н.О.

суддів: Ванівського О.М., Цяцяка Р.П.

розглянувши заяву про самовідвід судді Ванівського Олега Михайловича у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Франківського районного суду м. Львова від 17 серпня 2022 року у справі за позовом Львівської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівавтокомплектація», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Азов -Тур», Товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Форест Юкрейн», Товариства з обмеженою відповідальністю «Яремол», треті особи: Первинна профспілкова організація Гуртожитку «ВАТ «ЛАЗ» Львівської міської організації Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці», Фонд державного майна України, про передачу на безкомпенсаційній основі в комунальну власність Львівської міської територіальної громади в особі Львівської міської ради будівлю гуртожитку на вул. В.Великого, 16, -

ВСТАНОВИВ:

автоматизованою системою документообігу Львівського апеляційного суду визначено колегію суддів у складі головуючого-судді: Шеремети Н.О., суддів: Ванівського О.М., Цяцяка Р.П. для розгляду цивільної справи за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Франківського районного суду м. Львова від 17 серпня 2022 року у справі за позовом Львівської міської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «Львівавтокомплектація», ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Азов -Тур», Товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Форест Юкрейн», Товариства з обмеженою відповідальністю «Яремол», треті особи: Первинна профспілкова організація Гуртожитку «ВАТ «ЛАЗ» Львівської міської організації Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці», Фонд державного майна України, про передачу на безкомпенсаційній основі в комунальну власність Львівської міської територіальної громади в особі Львівської міської ради будівлю гуртожитку на вул. В.Великого, 16.

З матеріалів справи вбачається, що оскаржуване рішення ухвалене Франківським районним судом м. Львова у складі судді Ванівського Ю.М., який є членом сім`ї (братом) судді Ванівського О.М., якого автоматизованою системою документообігу Львівського апеляційного суду визначено до складу колегії суддів з розгляду даної справи.

03 жовтня 2022 року суддею Ванівським О.М. було заявлено самовідвід у зв`язку із вищенаведеними обставинами.

Заслухавши суддю-доповідача, дослідивши матеріали справи, колегія суддів приходить до висновку про задоволення заяви про самовідвід судді Ванівського О.М. з наступних підстав.

Згідно п. 1 ч. 1 ст. 36 ЦПК України суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу), якщо він є членом сім`ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім`ї або близький родич цих осіб) сторони або інших учасників судового процесу, або осіб, які надавали стороні або іншим учасникам справи правничу допомогу у цій справі, або іншого судді, який входить до складу суду, що розглядає чи розглядав справу.

Враховуючи встановлені обставини та вимоги закону, колегія суддів вважає за необхідне задовольнити заяву про самовідвід судді Ванівського О.М.

Керуючись ст.ст. 36, 39, 40 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

заяву судді Ванівського Олега Михайловича про самовідвід - задовольнити.

Відвести суддю Львівського апеляційного суду Ванівського Олега Михайловича від розгляду даної справи.

Справу передати для визначення іншого складу суду у порядку, встановленому ст. 33 ЦПК України.

Головуючий: Н.О. Шеремета

Судді: О.М. Ванівський

Р.П. Цяцяк

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення03.10.2022
Оприлюднено06.10.2022
Номер документу106587216
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них:

Судовий реєстр по справі —465/6389/21

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 05.10.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 03.10.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шеремета Н. О.

Ухвала від 25.08.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 16.08.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 16.08.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 28.06.2022

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні