Ухвала
від 11.10.2022 по справі 481/1700/21
НОВОБУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 481/1700/21

Провадж.№ 2/481/31/2022

УХВАЛА

/про призначення справи в режимі відеоконференції/

11.10.2022 року м. Новий Буг

Суддя Новобузького районного суду Миколаївської області Васильченко-Дрига Н.О. розглянувши клопотання представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Філевського Ростислава Миколайовича про проведення розгляду цивільної справи за позовом керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , приватного підприємства «Обоянь», третя особа: регіональний ландшафтний парк «Приінгульський», про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку в режимі відеоконференції,

ВСТАНОВИЛА:

В провадженні Новобузького районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовною заявою керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , приватного підприємства «Обоянь», третя особа: регіональний ландшафтний парк «Приінгульський», про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку.

Підготовче засідання призначено на 18.10.2022 року на 13 год.30 хв.

10.10.2022 на електронну адресу Новобузького районного суду Миколаївської області надійшло клопотання від представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Філевського Ростислава Миколайовича про проведення розгляду цивільної справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (через платформу EASYCON, адреса електронної пошти ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Відповідно до ч.ч. 3, 4 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Оскільки клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю представника відповідача прибути до Новобузького районного суду Миколаївської області в судове засідання, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, вважаю за можливе проводити судові засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON.

Керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИЛА:

Клопотання про проведення судових засідань у режимі відеоконференції - задовольнити.

Підготовче судове засідання та подальший судовий розгляд по цивільній справі за позовом керівника Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Софіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , приватного підприємства «Обоянь», третя особа: регіональний ландшафтний парк «Приінгульський», про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору оренди, зобов`язання повернути земельну ділянку проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON.

Підготовче судове засідання призначене на 18.10.2022 року о 13:30 год. проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічного засобу через платформу EASYCON, в залі судових засідань № 3 Новобузького районного суду Миколаївської області (вул. Я. Мудрого, 8, м. Новий Буг) за участю представника відповідача Філевського Р.М..

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою сервісу EASYCON негайно надіслати представнику відповідача Філевському Р.М.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала суду апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Наталя ВАСИЛЬЧЕНКО-ДРИГА

СудНовобузький районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення11.10.2022
Оприлюднено12.10.2022
Номер документу106685929
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —481/1700/21

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 11.10.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Васильченко-Дрига Н. О.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Ціпивко І. І.

Ухвала від 06.01.2022

Цивільне

Новобузький районний суд Миколаївської області

Ціпивко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні