Ухвала
від 13.10.2022 по справі 640/1653/20
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД01010, м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, корп. 30. тел/факс 254-21-99, e-mail: inbox@6aa.court.gov.ua

Головуючий суддя у першій інстанції: Кузьменко А.І.

УХВАЛА

про витребування доказів

13 жовтня 2022 року Справа № 640/1653/20

Шостий апеляційний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді: Епель О.В.,

суддів: Губської Л.В., Карпушової О.В.,

розглянувши в порядку письмового провадження в залі суду в м. Києві питання про витребування доказів у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» до Головного управління Державної податкової служби у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Шостого апеляційного адміністративного суду перебуває справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» до Головного управління Державної податкової служби у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень.

Ухвалами Шостого апеляційного адміністративного суду від 13.09.2022 було відкрито апеляційне провадження в цій справі та призначено справу до судового розгляду в порядку письмового провадження з 11.10.2022.

Під час апеляційного провадження колегія суддів установила, що для повної та всебічної перевірки доводів апеляційної скарги та встановлення істини у справі необхідно витребувати у сторін додаткові докази у справі, а саме:

1) у Позивача: інформацію та письмові пояснення щодо використання товарів, результатів робіт та послуг, отриманих від товариства з обмеженою відповідальністю «Легал Брок Консалт», товариства з обмеженою відповідальністю «Естем», товариства з обмеженою відповідальністю «Альміна Прайм», товариства з обмеженою відповідальністю «Юніверс Імпульс», у господарській діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» та відповідні докази;

2) у Відповідача:

- детальний розрахунок податкових зобов`язань і штрафних санкцій, нарахованих товариству з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» у податкових повідомленнях-рішеннях від 10.01.2020 № 0132615572 та № 0142615572 з виокремленням податкових зобов`язань і штрафних санкцій по кожному з контрагентів позивача;

- інформацію щодо наявності кримінальних проваджень у відношенні посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «Легал Брок Консалт», товариства з обмеженою відповідальністю «Естем», товариства з обмеженою відповідальністю «Альміна Прайм», товариства з обмеженою відповідальністю «Юніверс Імпульс» та відповідні докази.

Згідно з частиною четвертою статті 9 КАС України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до частини четвертої статті 77 КАС України докази суду надають учасники справи. Суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Враховуючи вищевикладене, судова колегія вважає за необхідне для повного та всебічного дослідження всіх обставин цієї справи витребувати вищезазначені докази та відкласти судовий розгляд цієї справи на 08.11.2022.

Керуючись ст.ст. 9, 242-244, 250, 311, 321, 325, 328 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Витребувати в товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» інформацію та письмові пояснення щодо використання товарів, результатів робіт та послуг, отриманих від товариства з обмеженою відповідальністю «Легал Брок Консалт», товариства з обмеженою відповідальністю «Естем», товариства з обмеженою відповідальністю «Альміна Прайм», товариства з обмеженою відповідальністю «Юніверс Імпульс», у господарській діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» та відповідні докази.

Витребувати в Головного управління Державної податкової служби у м. Києві, як відокремленого підрозділу Державної податкової служби України:

1) детальний розрахунок податкових зобов`язань і штрафних санкцій, нарахованих товариству з обмеженою відповідальністю «Охоронна агенція «Формейшн секьюріті кентрол» у податкових повідомленнях-рішеннях від 10.01.2020 № 0132615572 та № 0142615572 з виокремленням податкових зобов`язань і штрафних санкцій по кожному з контрагентів позивача;

2) інформацію щодо наявності кримінальних проваджень у відношенні посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «Легал Брок Консалт», товариства з обмеженою відповідальністю «Естем», товариства з обмеженою відповідальністю «Альміна Прайм», товариства з обмеженою відповідальністю «Юніверс Імпульс» та відповідні докази.

Установити Сторонам строк для подачі витребуваних доказів до 01.11.2022.

Відкласти судовий розгляд справи в порядку письмового провадження на 08.11.2022.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.

Головуючий суддя О.В. Епель

Судді: Л.В. Губська

О.В. Карпушова

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.10.2022
Оприлюднено14.10.2022
Номер документу106743159
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо адміністрування окремих податків, зборів, платежів, з них податку на додану вартість (крім бюджетного відшкодування з податку на додану вартість, податку на додану вартість із ввезених на митну територію України товарів (продукції), зупинення реєстрації податкових накладних)

Судовий реєстр по справі —640/1653/20

Постанова від 10.01.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 10.01.2023

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 06.12.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 06.12.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 08.11.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 13.10.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 12.09.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Ухвала від 12.09.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

Рішення від 26.06.2022

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко А.І.

Ухвала від 10.08.2022

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Епель Оксана Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні