Ухвала
від 10.10.2022 по справі 449/652/22
ПЕРЕМИШЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 449/652/22

2/449/336/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"10" жовтня 2022 р. м.Перемишляни

Перемишлянський районний суд Львівської області в складі:

судді: Гуняк О.Я.,

за участю секретаря судових засідань: Тивонюк С.Р.,

розглянувши впідготовчому судовомузасіданні цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа: Виконавчий комітет Бібрської міської ради про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , звернулася до Перемишлянського районного суду Львівської області з позовною заявою, в якій просять: визнати ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , такими, що втратили право на користування житловим приміщенням, а саме: будинком АДРЕСА_1 .

Ухвалою суду від 21.07.2022 року цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа: Виконавчий комітет Бібрської міської ради про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням, призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження.

Положеннямист.189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Позивач в судове засідання не з`явився, проте від представника позивача надійшла заява в якій останній просить проводити розгляд справи без його участі, позовні вимоги підтримує повністю.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися, хоч про дату, час та місце проведення судового засідання повідомлялися належним чином.

Представник третьої особи в судове засядання не з`явився, однак від останнього надійшла заява про розгляд справи без участі представника, за наявними в матеріалах справи документами.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, визначених ч.2ст. 198 ЦПК Українинемає.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2 ст.200,260,261 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 ,третя особа:Виконавчий комітетБібрської міськоїради провизнання осібтакими,що втратилиправо користуванняжитловим приміщенням та призначити справу до судового розгляду по суті на 15 год. 00 хв. 02 листопада 2022 року у приміщенні Перемишлянського районного суду Львівської області, що знаходиться за адресою: вул. Галицька, 67 А, м. Перемишляни Львівська область, 81200.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення або підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя : О. Я. Гуняк

Дата ухвалення рішення10.10.2022
Оприлюднено25.10.2022
Номер документу106894729
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —449/652/22

Рішення від 23.11.2022

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Гуняк О. Я.

Ухвала від 02.11.2022

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Гуняк О. Я.

Ухвала від 10.10.2022

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Гуняк О. Я.

Ухвала від 21.07.2022

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Гуняк О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні