Ухвала
від 02.11.2022 по справі 712/4118/22
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/4118/22

Провадження № 2/712/1843/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 листопада 2022 року м. Черкаси

Соснівський районний суд м. Черкаси в складі:

головуючого/судді Романенко В.А.

за участю секретаря Ващіліної С.С.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Благодійної організації «МБФ «Небайдужа Україна», Соснівського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про визнання недійсними рішення про безоплатну передачу конфіскованого майна на користь держави, акту про безоплатну передачу майна, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Соснівського районного суду м. Черкаси перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Благодійної організації «МБФ «Небайдужа Україна», Соснівського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про визнання недійсними рішення про безоплатну передачу конфіскованого майна на користь держави, акту про безоплатну передачу майна.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 13.06.2022 року відкрито провадження у справі за ОСОБА_1 до Благодійної організації «МБФ «Небайдужа Україна», Соснівського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про визнання недійсними рішення про безоплатну передачу конфіскованого майна на користь держави, акту про безоплатну передачу майна, за правилами загального провадження.

У відповідності до ст. 189 ЦПК України судом поставлено на обговорення питання про закриття підготовчого засідання.

Представник позивача в судове засідання не з`явилася, скерувала до суду клопотання про розгляд питання про закриття підготовчого засідання без її участі, проти закриття підготовчого засідання не заперечує.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, скерував клопотання про розгляд питання про закриття підготовчого засідання без його участі, проти закриття підготовчого засідання не заперечує.

Інші учасники судового розгляду не зявились.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до наступного.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2, 3 ст. 2 ЦПК України суд та учасники судового процесу зобов`язані керуватися завданням цивільного судочинства, яке превалює над будь-якими іншими міркуваннями в судовому процесі.

Основними засадами(принципами)цивільного судочинстває: розумність строків розгляду справи судом;

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 56, 189, 196-198, 200 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 доБлагодійної організації«МБФ «НебайдужаУкраїна»,Соснівського відділудержавної виконавчоїслужби умісті ЧеркасиЦентрального міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Київ)про визнаннянедійсними рішенняпро безоплатнупередачу конфіскованогомайна накористь держави,акту пробезоплатну передачумайна - закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Благодійної організації «МБФ «Небайдужа Україна», Соснівського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про визнання недійсними рішення про безоплатну передачу конфіскованого майна на користь держави, акту про безоплатну передачу майна, до судового розгляду по суті на28 листопада 2022 року о 14 годині 30 хвилинв приміщенні Соснівського районного суду м. Черкаси.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: В.А. Романенко

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення02.11.2022
Оприлюднено04.11.2022
Номер документу107087390
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі)

Судовий реєстр по справі —712/4118/22

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

Рішення від 27.02.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

Ухвала від 02.11.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

Ухвала від 12.06.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Романенко В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні