Ухвала
від 02.11.2022 по справі 944/5267/22
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 944/5267/22

Провадження №2/944/1211/22

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

02.11.2022 рокум.Яворів

Суддя Яворівського районного суду Львівської області Поворозник Д.Б., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Яворівської міської ради Львівської області «Яворівська районна центральна лікарня» про визнання незаконним наказу, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 звернулася до суду з позовом до Комунального некомерційного підприємства Яворівської міської ради Львівської області «Яворівська районна центральна лікарня», юридична адреса: Львівська область, м.Яворів, вул.Лозинського, 4, про поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Справа підсудна Яворівському районному суду Львівської області.

За наведенихобставин позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу належить розглядати в порядку загального позовного провадження.

Також позивач подав клопотання про витребування з Комунального некомерційного підприємства Яворівської міської ради Львівської області «Яворівська районна центральна лікарня»: копію наказу КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ» від 11 травня 2022 року №64 «Про затвердження штатного розпису та скорочення штату і чисельності працюючих»; копію наказу №274-к від 01 серпня 2022 року «Про перевід»; копіб Гпрафіку роботи медсестри пункту переливання крові до переведення та після переведення з 01 серпня 2022 року; копію актуального штатного розпису (витяг з штатного розпису) по пункту переливання крові КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ»; копію Попереднього штатного розпису (витяг з штатного розпису) по пункту переливання крові КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ»; копію повідомлення працівника ОСОБА_1 про зміну істотних умов праці чи/та її згода на зміну істотних умов праці; розрахунок різниці заробітної плати ОСОБА_1 до переведення та після переведення з 01 серпня 2022 року.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 76 Цивільного процесуального кодексу України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Таким чином, оскільки позивач самостійно немає можливостінадати вказані документи, на підставі ч. 1 ст. 84 ЦПК України суд вважає за необхідне клопотання позивача щодо витребування документів задовольнити.

Керуючись ст. ст. 19, 184, 187, 274, 277 Цивільного процесуального кодексу України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Яворівської міської ради Львівської області «Яворівська районна центральна лікарня» про визнання незаконним наказу, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу.

Призначити підготовче судове засідання на 10годину45хвилин23лисопада2022року у приміщенніЯворівського районного судуЛьвівської області за адресою: Львівська область, м. Яворів, вул. Будівельна, 5, зал судового засідання № 2.

Зобов`язати Комунальне некомерційне підприємство Яворівської міської ради Львівської області «Яворівська районна центральна лікарня» надати: копію наказу КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ» від 11 травня 2022 року №64 «Про затвердження штатного розпису та скорочення штату і чисельності працюючих»; копію наказу №274-к від 01 серпня 2022 року «Про перевід»; копіб Гпрафіку роботи медсестри пункту переливання крові до переведення та після переведення з 01 серпня 2022 року; копію актуального штатного розпису (витяг з штатного розпису) по пункту переливання крові КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ»; копію Попереднього штатного розпису (витяг з штатного розпису) по пункту переливання крові КНП ЯМР ЛО «Яворівська ЦРЛ»; копію повідомлення працівника ОСОБА_1 про зміну істотних умов праці чи/та її згода на зміну істотних умов праці; розрахунок різниці заробітної плати ОСОБА_1 до переведення та після переведення з 01 серпня 2022 року.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

У судове засідання викликати учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Д.Б.Поворозник

Дата ухвалення рішення02.11.2022
Оприлюднено04.11.2022
Номер документу107093481
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним наказу, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —944/5267/22

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Поворозник Д. Б.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Рішення від 15.01.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Поворозник Д. Б.

Рішення від 15.01.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Поворозник Д. Б.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Поворозник Д. Б.

Ухвала від 02.11.2022

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Поворозник Д. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні