Ухвала
від 04.11.2022 по справі 552/6528/22
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/6528/22

Провадження № 2/552/2594/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залучення співвідповідача

04.11.2022 року Київський районний суд м.Полтави в складі:

Головуючого судді Турченко Т.В.

При секретарі Сороці Є.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Полтаві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Декоративні культури» про стягнення шкоди,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Київського районного суду м.Полтави з 23.09.2022 року перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Декоративні культури» про стягнення шкоди.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 адвокат Грибовод В.В. заявив клопотання про залучення в якості співвідповідача Полтавську міську раду.

Представник Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради Репало Д.О. в судовому засіданні при розгляді клопотання про залучення співвідповідача Полтавської міської ради поклався на розсуд суду.

Частиною 2 ст.51 ЦПК України передбачено, що якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до початку першого судового засідання за клопотання позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження по справі.

Суд, заслухавши адвоката Грибовода В.В. та адвоката Репала Д.О., дослідивши матеріали справи приходить до висновку, що клопотання представника позивача про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Полтавської міської ради підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 51 ЦПК України, суд

У Х В А Л ИВ:

Клопотання задовольнити.

Залучити по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Декоративні культури» про стягнення шкоди, в якості співвідповідача Полтавську міську раду.

Попереднє судове засідання призначити на 11 год. 00 хв. 29 листопада 2022 року.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати залученій особі.

Відповідачем до суду подається відзив протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів із дня його отримання.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Отримати інформацію щодо справи, яка розглядається можливо на веб-адресі http://ki.pl.court.gov.ua сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала можебути оскарженалише щодонедотримання правилпідсудності увстановлений закономстрок іпорядок,в іншіййого частиніухвала оскарженнюне підлягає. Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Турченко Т.В.

СудКиївський районний суд м. Полтави
Дата ухвалення рішення04.11.2022
Оприлюднено08.11.2022
Номер документу107124207
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю фізичної особи, крім відшкодування шкоди на виробництві

Судовий реєстр по справі —552/6528/22

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 04.11.2022

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 26.09.2022

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні