Ухвала
від 07.11.2022 по справі 538/1447/22
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/1447/22

Провадження № 2/538/417/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

07 листопада 2022 року м. Лохвиця

Лохвицький районний суд Полтавської області у складі

головуючого судді Зуб Т.О.,

за участі секретаря судового засідання Криворучко В.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Лохвиця цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Лохвицької міської ради Полтавської області, про визнання права власності на земельну ділянку (частку, пай) в порядку спадкування,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 завернувся до Лохвицького районного суду Полтавської області з позовом про визнання права власності на земельну ділянку (частку, пай) в порядку спадкування після померлої тітки ОСОБА_2 .

Ухвалою судді Лохвицького районного суду Полтавської області від 19.10.2022 року справу прийнято до провадження та призначено підготовче судове засідання.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися.

Позивач ОСОБА_1 через канцелярію суду надав заяву про проведення підготовчого судового засідання у його відсутність. Позовні вимоги підтримує.

Представник відповідача- Лохвицької міськоїради Полтавськоїобластінадав заяву про розгляд справи у його відсутність за наявними доказами.

Відповідно до ч. 2 ст.247ЦПК України фіксування судового процесу технічними засобами не здійснюється.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Заяв про врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило відзиву на позов, зустрічного позову, уточнення позовних вимог або інших заяв.

Судом вирішено клопотання позивача про виклик свідків.

Таким чином, судом виконані вимоги ст. 197 ЦПК України.

Згідно п. 15 ч. 2 ст.197ЦПК України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Лохвицької міської ради Полтавської області, про визнання права власності на земельну ділянку (частку, пай) в порядку спадкування, та призначити справу до судового розгляду по суті на 09 год. 00 хв. 28.11.2022 року, в приміщенні Лохвицького районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, м. Лохвиця, вул. Перемоги, буд. 8.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити сторони.

В судове засідання за клопотанням позивачавикликати свідків: ОСОБА_3 , який проживає за адресою: с. Долинка, Миргородський район, Полтавська область; ОСОБА_4 , який проживає за адресою: с. Долинка, Миргородський район, Полтавська область; ОСОБА_5 , яка проживає за адресою: с. Долинка, Миргородський район, Полтавська область.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі «Судова влада України»- https://lh.pl.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.О. Зуб

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення07.11.2022
Оприлюднено09.11.2022
Номер документу107173747
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —538/1447/22

Рішення від 28.11.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Зуб Т. О.

Рішення від 28.11.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Зуб Т. О.

Ухвала від 07.11.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Зуб Т. О.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Зуб Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні