Ухвала
від 08.11.2022 по справі 591/4355/22
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа №591/4355/22

Провадження №2/592/1856/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 листопада 2022 року м.Суми

Ковпаківський районний суд м.Суми у складі: головуючого судді Алфьорова А.М., за участю секретаря Літовченко С.М., розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Суми клопотання представника відповідача Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України Леонідова Сергія Олександровича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, третя особа: Первинна профспілкова організація Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Ковпаківського районного суду м. Суми перебуває вказана цивільна справа.

27.10.2022 р. від представника відповідача Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України Леонідова С.О. надійшло клопотання про проведення судових засідань у режимі відеоконференції поза межами суду з використанням власних технічних засобів через систему відеоконференцзв`язку vkz.court.gov.ua.

Дослідивши клопотання представника відповідача та матеріали позовної заяви, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 6 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Керуючись ст. 212 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання клопотання представника відповідача Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України Леонідова Сергія Олександровича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, третя особа: Первинна профспілкова організація Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу задовольнити частково.

Забезпечити Хмельницькому міськрайонному суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, Героїв Майдану 54) проведення судового засідання о 10 год. 20 хв. 15.11.2022 р. за участю представника відповідача Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України Леонідова Сергія Олександровича у режимі відеоконференції у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, третя особа: Первинна профспілкова організація Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Копію ухвали направити для виконання Хмельницькому міськрайонному суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, Героїв Майдану 54) та ОСОБА_2 для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.М. Алфьоров

Дата ухвалення рішення08.11.2022
Оприлюднено11.11.2022
Номер документу107214654
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —591/4355/22

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 15.11.2022

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 08.11.2022

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 26.10.2022

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Алфьоров А. М.

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Северинова А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні