Ухвала
від 07.11.2022 по справі 569/883/22
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 569/883/22

1-кс/569/5186/22

07 листопада 2022 року м. Рівне

Слідчий суддя Рівненського міського суду Рівненської області ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянув клопотання виконувача обов`язків прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів (інформації),

ВСТАНОВИВ:

Виконувач обов`язків прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів, перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_1 ), - матеріалів судової справи № 5019/104/11 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_3 » з наданням можливості ознайомитися з ними, зробити копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

В обґрунтування клопотання вказав, що слідчим управлінням ГУНП в Рівненській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за № 12021180000000392 від 15.12.2021 за ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 362 КК України, за фактами підробки та використання підроблених документів - договорів купівлі-продажу з метою реєстрації права власності, несанкціонованої зміни інформації в автоматизованій системі, а також заволодіння невідомими особами майном - двома будівлями цеху, які належать ОСОБА_4 , внаслідок чого спричинено шкоди потерпілому на суму 658 293 грн.

З матеріалів клопотання вбачається, що 15.12.2021 до слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області надійшла письмова заява ОСОБА_5 про те, що невідомі особи діючи за попередньою змовою із ліквідатором арбітражним керуючим, оцінювачами майна, а також приватними нотаріусами Рівненського районного нотаріального округу Рівненської області, протиправно заволоділи об`єктами нерухомого майна, які на праві приватної власності належали його матері ОСОБА_4 , шляхом підробки договорів купівлі-продажу будівлі цеху АДРЕСА_2 , а також будівлі цеху № НОМЕР_1 , загальною площею 3844,1 кв.м., що знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 , звітів про оцінку майна, а також інших документів, чим заподіяли останньому майнову шкоду в особливо великому розмірі.

Зі змісту звернення вбачається, що у приватній власності матері ОСОБА_5 - ОСОБА_4 перебувала будівля цеху № НОМЕР_2 , яка складається, згідно плану: А-1 цех № НОМЕР_2 , загальною площею 2526,9 кв. м., що знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 . Даний об`єкт нерухомості був придбаний за 165 893 (сто шістдесят п`ять тисяч вісімсот дев`яносто три) гривні, 00 коп., відповідно до договору купівлі-продажу від 04 грудня 2008 року укладеного між ОСОБА_4 та Приватним підприємством « ОСОБА_6 », зареєстрований в реєстрі за № 2725.

Окрім цього, у приватній власності ОСОБА_4 перебувала будівля цеху № НОМЕР_1 , яка складається, згідно плану: А-2 цех № НОМЕР_1 , загальною площею 3844,1 кв. м., що знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 . Даний об`єкт нерухомості був придбаний за 492 400 (чотириста дев`яносто дві тисячі чотириста) гривень, 00 коп., відповідно до договору купівлі-продажу від 04 грудня 2008 року укладеного між ОСОБА_4 та Приватним підприємством « ОСОБА_6 », зареєстрований в реєстрі за № 2727.

01 грудня 2020 року ОСОБА_4 померла, свідоцтво про смерть із серією та номером НОМЕР_3 . У зв`язку із чим, ОСОБА_5 звернувся до приватного нотаріуса з метою прийняття спадщини, після чого, 27.01.2021 приватним нотаріусом Рівненського районного нотаріального округу ОСОБА_7 було заведено спадкову справу на усе майно ОСОБА_4 , номер у спадковому реєстрі № 67113406, єдиним спадкоємцем являється ОСОБА_5 .

Під час завершення процесу прийняття спадщини за заповітом та остаточного оформлення права власності на вищевказані об`єкти нерухомого майна, за ОСОБА_5 , було встановлено, що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, Державному реєстрі іпотек, Єдиному реєстрі заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна міститься інформація про те, що власником зазначених будівель цеху № 2 та цеху № НОМЕР_1 , являється його матір ОСОБА_4 .

При цьому, в Єдиному державному реєстрі речових прав, також зареєстровано об`єкт нерухомого майна, зокрема, цілісний майновий комплекс (реєстраційний номер ОНМ 980224556204), за адресою: АДРЕСА_4 , складовими частинами якого являються будівлі цеху № НОМЕР_2 та цеху № НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_3 , а право власності на цілісний майновий комплекс та його складові частини, незаконно перереєстровано за Товариством з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_4 », код за ЄДРПОУ НОМЕР_4 , засновником та директором якого являється ОСОБА_8 .

Крім цього встановлено, що 26.01.2011 ухвалою Господарського суду Рівненської області у справі за № 5019/104/11 порушено провадження у справі про банкрутство Відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_3 ».

В ході ліквідаційної процедури Відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_3 » до ліквідаційної маси вказаної юридичної особи у складі цілісного майнового комплексу також було включено будівлі цеху № 2 та цеху № НОМЕР_1 , за адресою: АДРЕСА_3 , які в подальшому було реалізовано за результатами проведення аукціону.

Таким чином, в ході досудового розслідування виникла необхідність отримати тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_1 ), в саме до матеріалів судової справи, а саме до матеріалів судової справи № 5019/104/11 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_3 » з наданням можливості ознайомитися з ними, зробити копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Вказані документи необхідні для подальшого їх використання при встановленні повної схеми заволодіння майном, осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та інших обставин, які можуть бути використані як доказ у суді.

Виконувач обов`язків прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 подав суду заяву про розгляд клопотання у його відсутність, просив задовольнити та проводити розгляд клопотання без повідомлення володільця інформації.

Відповідно до ч.4 ст.107 КПК України, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цьогоКодексусудове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи те, що учасники процесуальної дії не з`явились в судове засідання, слідчий суддя вважає за можливим розглянути дане клопотання без застосування технічних засобів фіксування.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, слідчий суддя прийшов до висновку, що клопотання слід задовольнити із наступних підстав.

Відповідно доч.1ст.159КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч.7 ст.163 КПК України слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Враховуючи,що слідчимдоведено наявністьдостатніх підставвважати,що вказанідокументи знаходятьсяу володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_1 )слідчий суддяприйшов довисновку,що документимають суттєвезначення длявстановлення важливихобставин укримінальному провадженні,а відомості,що містятьсяв данихдокументах можутьбути використаніяк докази,також використанняяк доказіввідомостей,що містятьсяв цихречах ідокументах танеможливість іншимиспособами довестиобставини,які передбачаєтьсядовести задопомогою цих речей і документів шляхом ознайомлення та вилучення.

На підставі вищенаведеного та керуючись ст. ст.107, 131, 132, 159, 162-164 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_1 ), - матеріалів судової справи № 5019/104/11 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_3 » з наданням можливості ознайомитися з ними, зробити копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку), зокрема:

РУХ СПРАВИ:

1. (копія) Ухвала про прийняття заяви до розгляду та порушення провадження у справі про банкрутство від 26.01.2011 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_9 );

2. (копія) Ухвала про призначення розпорядником майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 21.06.2011 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_9 );

3. (копія) Ухвала про призначення арбітражного керуючого ОСОБА_10 виконувачем обов`язків виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 22.10.2013 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_11 );

4. (копія) Постанова про визнання банкрутом ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », відкриття ліквідаційної процедури та призначення арбітражного керуючого ОСОБА_10 ліквідатором ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 24.12.2013 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_11 );

5. (копія) Ухвала про зобов`язання арбітражного керуючого ОСОБА_10 ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » надати акт інвентаризація майна банкрута від 31.03.2014 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_11 );

6. (копія) Ухвала про включення до реєстру вимог кредиторів банкрута та затвердження реєстру вимог кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 13.05.2014 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_11 ), зокрема, у наступному складі та обсязі, серед іншого: фізична-особа підприємець ОСОБА_4 , з грошовими вимогами на суму 1 020 184 (один мільйон двадцять тисяч сто вісімдесят чотири) гривні, 45 коп., з яких 1 018 446 (один мільйон вісімнадцять тисяч чотириста сорок шість) гривень, 45 коп., основного боргу, черговість задоволення вимог, четверта, а також 1 738 (одна тисяча сімсот тридцять вісім) гривень, 00 коп., черговість задоволення вимог, перша;

7. (копія) Ухвала про призначення організатором аукціону з продажу майна банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 11.11.2014 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_11 ), зокрема, ІНФОРМАЦІЯ_6 , що розташована за адресою: АДРЕСА_5 , як переможця конкурсу проведеного арбітражним керуючим ліквідатором ОСОБА_10 ;

8. (копія) Ухвала про зобов`язання арбітражного керуючого ліквідатора ОСОБА_10 подати звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 03.04.2017 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_12 );

9. (копія) Ухвала про зобов`язання арбітражного керуючого ліквідатора ОСОБА_10 подати належним чином оформлене рішення комітету кредиторів про схвалення звіту ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.07.2017 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_12 );

10. (копія) Ухвала про затвердження звіту ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », а також про ліквідацію ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 08.08.2017 за № 5019/104/11 (суддя ОСОБА_12 );

ТОМ № 1:

11. (оригінал) Заява ФОП ОСОБА_4 про порушення провадження у справі про банкрутство від 24.01.2011, із відповідними додатками;

12. (оригінал) Лист ІНФОРМАЦІЯ_7 від 01.02.2011 за № 126/4;

13. (оригінал) Лист виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_13 від 08.02.2011;

14. (оригінал) Довідка ЄДРПОУ із серією та номером АБ № 279966 щодо ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »;

15. (оригінал) Статут ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ( ІНФОРМАЦІЯ_8 ), затверджений Загальними зборами акціонерів, протоколом за № 1 від 29.04.2005;

16. (оригінал) Зміни до Статуту ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (є невід`ємною частиною Статуту), затверджені Загальними зборами акціонерів, протоколом за № 1 від 29.04.2005;

17. (оригінал) Перелік кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 01.02.2011;

18. (оригінал) Баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.12.2010;

19. (оригінал) Звіт по основних засобах ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.12.2010;

20. (оригінал) Лист Національної акціонерної компанії « ІНФОРМАЦІЯ_9 » від 09.02.2011 за № 14/292;

21. (оригінал) Лист ІНФОРМАЦІЯ_10 від 26.01.2010 за № 37-16-1-13/1096;

22. (оригінал) Лист ІНФОРМАЦІЯ_11 від 11.03.2011 за № 10-04-00628;

23. (оригінал) Лист Державного департаменту з питань банкрутства, щодо погодження призначення розпорядником майна ОСОБА_10 від 31.03.2011 за № 216-30-20/1385;

24. (оригінал) Заява про відсутність заінтересованості у справі про банкрутство ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за підписом ОСОБА_10 від 13.04.2011;

25. (оригінал) Ліцензія про надання дозволу на діяльність арбітражним керуючим із серією та номером АВ № 307444;

26. (оригінал) Лист ІНФОРМАЦІЯ_11 від 29.04.2011 за № 10-04-01155;

27. (оригінал) Поясненнями ІНФОРМАЦІЯ_12 від 16.05.2011 за № 10-17-6694;

28. (оригінал) Наказ ІНФОРМАЦІЯ_12 від 11.05.2011 за № 424к;

29. (оригінал) Клопотання розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 04.10.2011;

30. (оригінал) Реєстр вимог кредиторів за підписом розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 станом на 01.10.2011;

31. (оригінал) Звіт за результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності неплатоспроможного підприємства ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », затверджений 30.09.2011;

32. (копія) Баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.03.2011;

33. (копія) Звіт про фінансові результати ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за І квартал 2011 року;

34. (копія) Баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.12.2010;

35. (копія) Звіт про фінансові результати ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за 2010 рік;

36. (копія) Баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.12.2009;

37. (копія) Звіт про фінансові результати ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за 2009 рік;

38. (копія) Баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 31.12.2008;

39. (копія) Звіт про фінансові результати ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за 2008 рік;

40. (копія) Звіт про наявність та рух основних засобів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за 2008 рік;

41. (копія) Відомість про дебіторську заборгованість ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 »;

42. (копія) Довіреність ІНФОРМАЦІЯ_13 видана на ОСОБА_14 ;

ТОМ № 2:

43. (оригінал) Клопотання розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 31.10.2011;

44. (оригінал) Уточнений реєстр вимог кредиторів за підписом розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 станом на 01.10.2011;

45. (оригінал) Заява про результати розгляду вимог кредиторів, за підписом виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_15 ;

ТОМ № 4:

46. (оригінал) Акт ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 05.03.2012 за № 17-07-06/17;

47. (оригінал) Лист виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом ОСОБА_15 , від 11.03.2013 за № 16;

48. (оригінал) Перелік майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », яке пропонується для продажу згідно листа виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом ОСОБА_15 ;

49. (оригінал) Документи, що стосуються продажу майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », згідно переліку вказаного у листі виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом ОСОБА_15 , від 11.03.2013 за № 16;

ТОМ № 5:

50. (оригінал) Клопотання представника НАК « ІНФОРМАЦІЯ_9 » ОСОБА_16 , про тимчасове покладення обов`язків виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » на розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 21.10.2013;

51. (оригінал) Протокол за № 1-9/2013 засідання наглядової ради ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 19.09.2013, про порушення питання про тимчасове покладення обов`язків виконавчого директора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » на розпорядника майна « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 ;

52. (оригінал) Повідомлення кримінально-виконавчої інспекції Березнівського район від 14.08.2013 за № 19/15/1/729;

53. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 22.10.2013;

54. (оригінал) Уточнений реєстр вимог кредиторів за підписом розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 станом на 22.10.2013;

55. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 05.11.2013;

56. (оригінал) Уточнений реєстр вимог кредиторів за підписом розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 станом на 05.11.2013;

57. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 26.11.2013;

58. (оригінал) Звіт про роботу розпорядника майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 26.11.2013;

59. (оригінал) Звіт про оплату послуг та відшкодування витрат понесених розпорядником майна при проведенні процедури розпорядження майном ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 26.11.2013;

60. (оригінал) Протокол за № 1 зборів кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.11.2013 у справі за № 5019/104/11, згідно якого було обрано комітет кредиторів боржника;

61. (оригінал) Протокол за № 1 зборів комітету кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.11.2013 у справі за № 5019/104/11, згідно якого було прийнято рішення про ліквідацію боржника та порушення питання про призначення ліквідатором ОСОБА_10 ;

62. (оригінал) Клопотання представника НАК « ІНФОРМАЦІЯ_9 » ОСОБА_16 , про визнання банкрутом ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та призначення ліквідатором ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 26.11.2013;

63. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 26.11.2013;

64. (оригінал) Заява ФОП ОСОБА_4 про визнання кредиторських вимог від 23.01.2014;

65. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 27.01.2014;

66. (оригінал) Оголошення про визнання банкрутом ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та відкриття ліквідаційної процедури;

ТОМ № 6:

67. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 від 28.03.2014;

68. (оригінал) Звіт про роботу ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 28.03.2014;

69. (оригінал) Реєстр вимог кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 24.12.2013;

70. (оригінал) Відзив на заяву ФОП ОСОБА_4 від 23.01.2014, про визнання кредиторських вимог, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

71. (оригінал) Відзив на заяву ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » від 10.02.2014, про визнання грошових вимог, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

72. (оригінал) Відзив на заяву УПФ України в Березнівському районі від 17.02.2014, про включення заборгованості до реєстру вимог кредиторів, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

73. (оригінал) Відзив на заяву Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Костопільському районі, про визнання кредитором по капіталізованим платежам, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

74. (оригінал) Відзив на заяву НАК « ІНФОРМАЦІЯ_9 » від 06.02.2014, про визнання поточних кредиторських вимог, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

75. (оригінал) Відзив на заяву Березнівського відділення ІНФОРМАЦІЯ_13 від 17.03.2014, про визнання кредитором з поточними грошовими вимогами, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 28.03.2014;

ТОМ № 7:

76. (оригінал) Клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_10 , про залучення ІНФОРМАЦІЯ_6 до участі у справі, як організатора аукціону, від 29.08.2014;

77. (оригінал) Рішення Замовника про визначення Організатора на проведення торгів (аукціону) з продажу майна банкрута, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 22.07.2014;

78. (оригінал) Оголошення в газеті « ІНФОРМАЦІЯ_15 » від 10.07.2014 за № 49;

79. (оригінал) Заява ІНФОРМАЦІЯ_6 на участь в конкурсі на визначення організатора аукціону від 18.07.2014 за № 32/07-14;

80. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , про залучення ІНФОРМАЦІЯ_6 до участі у справі, як організатора аукціону, від 11.11.2014;

81. (оригінал) Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи ІНФОРМАЦІЯ_6 із серією та номером А00 № 813040;

82. (оригінал) Довідка з ЄДРПОУ із серією та номером АА № 617611, щодо ІНФОРМАЦІЯ_6 ;

83. (оригінал) Ліцензія на проведення земельних торгів із серією та номером АГ № 583128, щодо ІНФОРМАЦІЯ_6 ;

84. (оригінал) Договір про організацію продажу майна, що перебуває у державній власності від 24.10.2014 за № 267, щодо ІНФОРМАЦІЯ_6 ;

85. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 07.04.2015;

86. (оригінал) Звіт про роботу ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 06.04.2015;

87. (оригінал) Протокол за № 2 зборів кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 28.07.2014 у справі за № 5019/104/11, згідно якого було обрано новий комітет кредиторів боржника;

88. (оригінал) Протокол засідання зборів комітету кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 06.04.2015 у справі за № 5019/104/11, згідно якого було прийнято рішення про схвалення та затвердження звіту ліквідатора станом на 06.04.2015;

89. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 19.04.2016;

90. (оригінал) Звіт про роботу ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 19.04.2016;

91. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 23.03.2016;

92. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 22.04.2016;

93. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 30.08.2016;

94. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 03.01.2017;

95. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 31.01.2017;

96. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.12.2016;

ТОМ № 8:

97. (оригінал) Клопотання ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 15.03.2017;

98. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 31.01.2017;

99. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.12.2016;

100. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 31.01.2017;

101. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 24.01.2017;

102. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 27.02.2017;

103. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 25.01.2017;

104. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 27.02.2017;

105. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 22.02.2017;

106. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 06.04.2017;

107. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 01.03.2017;

108. (оригінал) Звіт про роботу ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 12.07.2017 за № 01-21/5019/104/11/255;

109. (оригінал) Ліквідаційний баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 12.07.2017;

110. (оригінал) Звіт про основну грошову винагороду ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 12.07.2017;

111. (оригінал) Звіт про використання коштів, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 13.10.2016;

112. (оригінал) Звіт про використання коштів, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 27.04.2016;

113. (оригінал) Звіт про використання коштів, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 11.08.2016;

114. (оригінал) Звіт про використання коштів, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 02.02.2017;

115. (оригінал) Оголошення в газеті « ІНФОРМАЦІЯ_18 », про визнання банкрутом ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та відкриття ліквідаційної процедури, від 18.01.2014;

116. (оригінал) Оголошення в газеті « ІНФОРМАЦІЯ_15 », про відбір експерта суб`єкта оціночної діяльності для оцінки майна банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за № 4 від 16.01.2014;

117. (оригінал) Оголошення в газеті « ІНФОРМАЦІЯ_15 », про відбір організатора торгів з продажу майна банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за № 49 від 10.07.2014;

118. (оригінал) Інвентаризаційний опис основних засобів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 20.01.2014, сформований головою комісії - ліквідатором ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 ;

119. (оригінал) Наказ за № 3 від 12.02.2014, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 ;

120. (оригінал) Акт включення товарно-матеріальних цінностей та майна до ліквідаційної маси ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 20.07.2015;

121. (оригінал) Акт включення товарно-матеріальних цінностей та майна до ліквідаційної маси ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом голови комісії - ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 22.04.2016;

122. (оригінал) Рішення арбітражного керуючого (ліквідатора) стосовно відбору експертів суб`єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки майна ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 03.02.2014;

123. (оригінал) Рішення Замовника про визначення Організатора на проведення торгів (аукціону) з продажу майна боржника, за підписом ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 , від 22.07.2014;

124. (оригінал) Договір про надання послуг по організації та проведенню аукціону з реалізації майна, укладений між ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », в особі ліквідатора ОСОБА_10 , та ІНФОРМАЦІЯ_19 , в особі директора ОСОБА_17 , від 01.07.2015;

125. (оригінал) Додаткова угода № 1 до договору від 01.07.2015 про надання послуг по організації та проведенню аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », від 04.02.2016;

126. (оригінал) Додаткова угода № 2 до договору від 01.07.2015 про надання послуг по організації та проведенню аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », від 17.03.2016;

127. (оригінал) Договір по наданню послуг з незалежної оцінки майна, укладений між ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », в особі ліквідатора ОСОБА_10 , та ПП ЕКФ « ІНФОРМАЦІЯ_20 », в особі директора ОСОБА_18 , від 20.08.2015;

128. (оригінал) Висновок про вартість майна Одноповерхова цегляна будівля складу А-1, загальною площею 839,3 м.кв.;

129. (оригінал) Висновок про вартість майна Одноповерхова цегляна будівля вагової А-1, загальною площею 76,3 м.кв.;

130. (оригінал) Висновок про вартість майна Двоповерхова цегляна будівля котельні А-2, загальною площею 566,8 м.кв.;

131. (оригінал) Висновок про вартість майна Одноповерхова цегляна будівля операторної автозаправної станції А-1, загальною площею 35,5 м.кв.;

132. (оригінал) Висновок про вартість майна Одноповерхова цегляна будівля станції біологічної очистки А-1, загальною площею 94,8 м.кв.;

133. (оригінал) Висновок про вартість майна Двоповерхова цегляна будівля пожежне депо А-2, загальною площею 279,2 м.кв.;

134. (оригінал) Одноповерхова цегляна будівля кузні А-1, загальною площею 63,8 м.кв.;

135. (оригінал) Одноповерхова цегляна будівля компресорної А-1, загальною площею 114,3 м.кв.;

136. (оригінал) Висновок про вартість майна Двоповерхова цегляна будівля Цеху № 3 А-2, загальною площею 3844,1 м.кв.;

137. (оригінал) Висновок про вартість майна Вбудоване на першому поверсі двоповерхової будівлі гуртожитку приміщення магазину, загальною площею 82,5 м.кв.;

138. (оригінал) Висновок про вартість майна Двоповерхова цегляна будівля Цеху № 2 А-1, загальною площею 2526,9 м.кв.;

139. (оригінал) Висновок про вартість майна Двоповерхова будівля прохідної, загальною площею 281,9 м.кв.;

140. (оригінал) Висновок про вартість майна Залізобетонні плити огорожі ребристі у залізобетонних стовпах розміром 3980/2550, загальною кількістю 264 шт.;

141. (оригінал) Висновок про вартість майна Артезіанська свердловина глибиною 40 м., Діаметр труби (початкової/кінцевої) 250/150 мм.;

142. (оригінал) Висновок про вартість майна Водонапірна башта висотою 10 м., бак металевий ємкістю 100 м3;

143. (оригінал) Висновок про вартість майна Замощення асфальтове, площею 2773,5 м.кв.;

144. (оригінал) Висновок про вартість майна Трансформатор силовий трьохфазний з масляним охолоджувачем ТМ-250;

145. (оригінал) Висновок про вартість майна Очисні споруди (ємкістю 500 м.куб);

146. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 04.11.2015;

147. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 05.10.2015;

148. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті Вищого господарського суду України, призначеного на 04.11.2015;

149. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 29.10.2015;

150. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 08.12.2015;

151. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 05.11.2015;

152. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 08.12.2015;

ТОМ № 9:

153. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 02.12.2015;

154. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 15.03.2016;

155. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 10.02.2016;

156. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 15.03.2016;

157. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 15.03.2016;

158. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 22.04.2016;

159. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 23.03.2016;

160. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 22.04.2016;

161. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 22.04.2016;

162. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 31.01.2017;

163. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 26.12.2016;

164. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 31.01.2017;

165. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 24.01.2017;

166. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 27.02.2017;

167. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 25.01.2017;

168. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 27.02.2017;

169. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 22.02.2017;

170. (оригінал) Оголошення про проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 06.04.2017;

171. (оригінал) ІНФОРМАЦІЯ_16 про проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 01.03.2017;

172. (оригінал) Повідомлення про результати проведення аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », розміщене на сайті ІНФОРМАЦІЯ_17 , призначеного на 06.04.2017;

173. (оригінал) Інформаційне повідомлення ІНФОРМАЦІЯ_6 про результати проведення другого повторного аукціону з продажу майна підприємства-банкрута ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 10.04.2017;

174. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 05-04/16-Н від 22.04.2016;

175. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 12-04/17 від 06.04.2017;

176. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 13-04/17 від 06.04.2017;

177. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 14-04/17 від 06.04.2017;

178. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 15-04/17 від 06.04.2017;

179. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 16-04/17 від 06.04.2017;

180. (оригінал) Протокол про результати аукціону за № 17-04/17 від 06.04.2017;

181. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 03-04/16 від 22.04.2016;

182. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 05-04/17 від 06.04.2017;

183. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 06-04/17 від 06.04.2017;

184. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 07-04/17 від 06.04.2017;

185. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 08-04/17 від 06.04.2017;

186. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 09-04/17 від 06.04.2017;

187. (оригінал) Договір купівлі продажу за № 10-04/17 від 06.04.2017;

188. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (цілісний майновий комплекс) від 25.04.2016;

189. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Водонапірна башта) від 11.04.2017;

190. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Артезіанська свердловина) від 11.04.2017;

191. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Залізобетонні плити) від 11.04.2017;

192. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Трансформатор ТМ-250) від 11.04.2017;

193. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Очисні споруди) від 11.04.2017;

194. (оригінал) Акт про передання права власності на куплене нерухоме майно (Площадка для автомобілів) від 11.04.2017;

195. (оригінал) Акт виконаних робіт укладений між ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та ІНФОРМАЦІЯ_19 від 22.04.2016;

196. (оригінал) Акт виконаних робіт укладений між ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та ІНФОРМАЦІЯ_19 від 06.04.2017;

197. (оригінал) Акт приймання-передачі нерухомого майна (Гуртожиток) від 01.06.2017;

198. (оригінал) Акт приймання-передавання документів (Трудовий архів) від 13.04.2017;

199. (оригінал) Акт здавання-приймання виконаних робіт (Трудовий архів) від 13.04.2017;

200. (оригінал) Довідка (Трудовий архів) за № 2 від 13.04.2017;

201. (оригінал) Відповідь ІНФОРМАЦІЯ_21 від 09.03.2017;

202. (оригінал) Відповідь ІНФОРМАЦІЯ_22 від 31.08.2016;

203. (оригінал) Відповідь ГУНП в Рівненській області від 13.06.2016;

204. (оригінал) Інформаційна довідка за № 91716736 від 11.07.2017, сформована ліквідатором ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 ;

205. (оригінал) Відповідь ІНФОРМАЦІЯ_23 від 17.07.2017, із додатком переліком банківських рахунків;

206. (оригінал) Довідка АТ ІНФОРМАЦІЯ_24 від 27.05.2016;

207. (оригінал) Довідка АТ ІНФОРМАЦІЯ_24 від 08.06.2016;

208. (оригінал) Договір цивільно-правового характеру укладений із ОСОБА_19 від 01.08.2014;

209. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_19 від 31.12.2016;

210. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_19 від 29.08.2014;

211. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_19 від 31.12.2015;

212. (оригінал) Цивільно-правова угода укладена із ОСОБА_20 за № 1 від 24.02.2014;

213. (оригінал) Цивільно-правова угода укладена із ОСОБА_21 за № 2 від 10.06.2015;

214. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 27.04.2016;

215. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.03.2016;

216. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.02.2016;

217. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 11.01.2016;

218. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.12.2015;

219. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.11.2015;

220. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 09.10.2015;

221. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.09.2015;

222. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.08.2015;

223. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_21 від 10.07.2015;

224. (оригінал) Цивільно-правова угода укладена із ОСОБА_22 за № 3 від 10.06.2015;

225. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.07.2015;

226. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.08.2015;

227. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.09.2015;

228. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.10.2015;

229. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.11.2015;

230. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.12.2015;

231. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 11.01.2016;

232. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.02.2016;

233. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 10.03.2016;

234. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_22 від 27.04.2016;

235. (оригінал) Цивільно-правова угода укладена із ОСОБА_23 за № 4 від 10.06.2015;

236. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.11.2015;

237. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 09.10.2015;

238. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.09.2015;

239. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.08.2015;

240. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.07.2015;

241. (оригінал) Цивільно-правова угода укладена із ОСОБА_23 за № 5 від 10.11.2015;

242. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.12.2015;

243. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 11.01.2016;

244. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.02.2016;

245. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 10.03.2016;

246. (оригінал) Акт приймання-передачі виконаних робіт укладений із ОСОБА_23 від 27.04.2016;

ТОМ № 10:

247. (оригінал) Уточнений звіт про роботу ліквідатора ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » ОСОБА_10 від 07.08.2017 за № 01-21/5019/104/11/287;

248. (оригінал) Ліквідаційний баланс ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » станом на 07.08.2017;

249. (оригінал) Протокол засідання зборів комітету кредиторів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » від 12.07.2017 без № (номера), згідно якого було прийнято рішення про схвалення та затвердження звіту ліквідатора станом на 12.07.2017 та інших документів, які містяться у справі за № 5019/104/11.

Встановити строк дії ухвали терміном два місяці з моменту постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей та документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Рівненського міського суду Рівненської області ОСОБА_24

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення07.11.2022
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу107246904
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —569/883/22

Ухвала від 26.06.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 26.06.2023

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 14.12.2022

Кримінальне

Рівненський апеляційний суд

Збитковська Т. І.

Ухвала від 07.11.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Денисюк П. Д.

Ухвала від 20.10.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 17.10.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 13.10.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 13.10.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 27.09.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

Ухвала від 27.09.2022

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні