Ухвала
від 06.06.2010 по справі 2а-3266/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

06 червня 2010 року Справа № 2а-3266/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізько го окружного адміністративн ого суду Янюк О.С., перевіривши матеріали адміністративног о позову Закритого акціонерн ого товариства «Алеро», м. Зап оріжжя

до Державної податкової ін спекції у Орджонікідзевськ ому районі м. Запоріжжя

про визнання нечинним та ск асування рішення про застосу вання штрафних (фінансових) с анкцій

ВСТАНОВИВ:

08.06.2010 ЗАТ «Алеро» зверну лось до суду із позовом до Дер жавної податкової інспекції у Орджонікідзевському райо ні м. Запоріжжя, в якому просит ь визнати нечинним та скасув ати рішення про застосування штрафних (фінансових) санкці й від 11.03.2010 № 0000352303.

Спір виник із публічно -правових відносин, у яких від повідач є суб' єктом владних повноважень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керую чись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, су ддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі № 2а-3266/10/0870 за позовом ЗАТ «Алеро» до ДПІ у Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя про визн ання нечинним та скасування рішення про застосування штр афних (фінансових) санкцій.

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити судове засідання на 30 червня 2 010 року, яке відбудеться за адр есою: м. Запоріжжя, вул. Кремлі вська, 65-в у залі судових засід ань № 12 о 12 год. 00 хв. Справа розгл ядатиметься одноособово суд дею Янюк Оленою Сергіївною.

3. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння

позивачу - належним чином оформлена довіреність на представника (за наявност і); нормативне обґрунтування заявлених вимог; підстави ви знання дії незаконними та ск асування спірного рішення; д окази невчинення порушень, з а яке застосовані штрафні са нкції; інші документи, які маю ть значення для вирішення сп рави по суті; листування між с торонами у справі по суті спо ру (з доказами направлення аб о вручення кореспонденції); н алежним чином засвідчені коп ії усіх витребуваних докумен тів - у справу, оригінали - с уду для огляду.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову подати до 25 червня 2010 року п исьмові заперечення проти по зову та докази на обґрунтува ння цих заперечень; належним чином оформлена довіреність на представника; підстави пр ийняття спірного рішення; до кази вчинення позивачем пору шення, на підставі якого до нь ого застосовані штрафні санк ції; листування між сторонам и у справі по суті спору (з док азами направлення або вручен ня кореспонденції); всі інші д окументи, які мають значення для вирішення справи по суті ; належним чином засвідчені к опії усіх витребуваних докум ентів - до справи, оригінали - суду для огляду.

4. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом із пам' яткою про їх процесуальні права та обов' язки, відповідачу - копію по зовної заяви та додані до неї документи.

5. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (п ідпис) О .С. Янюк

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 30 червня 2010 року < Текст > 12:00 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.06.2010
Оприлюднено17.08.2010
Номер документу10733665
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3266/10/0870

Постанова від 27.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Янюк Олена Сергіївна

Ухвала від 06.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Янюк Олена Сергіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні