Ухвала
від 22.02.2022 по справі 169/69/22
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/69/22

Провадження № 2/169/195/22

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

22 лютого 2022 року смт Турійськ

Суддя Турійського районного суду Волинської області Хвіц Г.Й., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ,жительки: АДРЕСА_1 , до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради, що за адресою: вул. Бобрика, 6, смт Турійськ, Волинська область, код ЄДРПОУ: 20128564, про визнання незаконним і скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час незаконного відсторонення від роботи,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради про визнання незаконним і скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час незаконного відсторонення від роботи.

Позовна заява за формою і змістом відповідає вимогам статей 175 177 ЦПК України.

Позов предметно відноситься до цивільного судочинства, інстанційно та територіально підсудний Турійському районному суду Волинської області.

Наведене дає підстави для прийняття позовної заяви та відкриття провадження.

Заявлені вимоги відповідають положенням статей 19,274 ЦПК Українищодо наявності підстав для розгляду позову в порядку загального позовного провадження.

У зв`язку з цим слід визначити дату, час і місце проведення підготовчого засідання, а також строк для подання відповідачем відзиву на позов.

Керуючись статтями 19,187,260 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву ОСОБА_1 доТериторіального центрусоціального обслуговування(наданнясоціальних послуг)Турійської селищноїради про визнаннянезаконним іскасування наказу,поновлення нароботі тастягнення середньогозаробітку зачас незаконноговідсторонення відроботи прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі та розпочати підготовче провадження.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 11 годину 00 хвилин 17 березня 2022 року в залі судового засідання Турійського районного суду Волинської області за адресою: вул.Луцька, 14, смт Турійськ, Волинська область.

Відповідач має право подати до суду відзив на позовну заяву протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Копію ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу.

Вебадреса сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справиhttps://court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення22.02.2022
Оприлюднено21.11.2022
Номер документу107389416
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним і скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час незаконного відсторонення від роботи

Судовий реєстр по справі —169/69/22

Рішення від 22.01.2024

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Рішення від 22.01.2024

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні