Рішення
від 29.11.2022 по справі 353/778/22
ТЛУМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 353/778/22

Провадження № 2/353/260/22

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

29 листопада 2022 рокум.Тлумач

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого - судді Лущак Н.І.,

з участю: cекретаря судового засідання - Головатчук І.М.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду вм.Тлумачі впорядку загальногопозовного провадженняцивільну справуза позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітньої дочки ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Орган опіки і піклування в особі служби у справах дітей Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Тлумацький відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), до ОСОБА_3 , про встановлення факту батьківства, -

У Х В А Л И В:

Позов ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітньої дочки ОСОБА_2 , задовольнити.

Встановити факт батьківства, а саме що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець с. Долина Тлумацького району Івано-Франківської області, який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , є батьком неповнолітньої ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , жительки АДРЕСА_1 .

Внести зміни в актовий запис № 19 від 13.11.2007 року про народження ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , складений виконавчим комітетом Олешанської сільської ради Тлумацького району Івано-Франківської області, а саме:в графу«відомості пробатька» записати« ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин України» замість « ОСОБА_5 » .

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Івано-Франківськогоапеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

ГоловуючийН. І. Лущак

Повний текст судового рішення буде складено «06» грудня 2022 року.

СудТлумацький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення29.11.2022
Оприлюднено02.12.2022
Номер документу107591478
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —353/778/22

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУЩАК Н. І.

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУЩАК Н. І.

Ухвала від 05.10.2022

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУЩАК Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні