Ухвала
від 21.11.2022 по справі 179/1131/22
МАГДАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 179/1131/22

провадження № 2/179/570/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

21 листопада 2022 року Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Ковальчук Т.А.,

при секретарі судового засідання Феленко Я.О.,

за участю представника позивача Салтисюка Ю.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Магдалинівської селищної ради Дніпропетровської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні позивача державний нотаріус Магдалинівської державної нотаріальної контори Сушко Вікторія Борисівна про визнання права власності в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Магдалинівської селищної ради Дніпропетровської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні позивача державний нотаріус Магдалинівської державної нотаріальної контори Сушко Вікторія Борисівна про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

01 листопада 2022 року судом винесена ухвала про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульовано.

В підготовчому судовому засіданні представник позивача не заперечував проти завершення підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи без участі його представника, рішення прохає прийняти згідно вимог Закону.

Третя особа,що незаявляє самостійнихвимог настороні позивача державнийнотаріус Магдалинівськоїдержавної нотаріальноїконтори СушкоВікторія Борисівна, впідготовче судовезасідання нез`явилася, надала заяву про розгляд справи без участі представника Магдалинівської нотаріальної контори Дніпропетровської області.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, а саме, направлено копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі в порядку загального позовного провадження, копію позовної заяви та копії доданих до неї документів відповідачам, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню.

Згідно з п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст.ст. 189,196-198,200, 260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Магдалинівської селищної ради Дніпропетровської області, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні позивача державний нотаріус Магдалинівської державної нотаріальної контори Сушко Вікторія Борисівна про визнання права власності в порядку спадкування за законом на 09 годину 50 хвилин 13 грудня 2022 року.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.А. Ковальчук

СудМагдалинівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення21.11.2022
Оприлюднено05.12.2022
Номер документу107607559
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —179/1131/22

Рішення від 13.12.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

Ухвала від 01.11.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

Ухвала від 01.11.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні