Ухвала
від 28.11.2022 по справі 946/5971/22
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 946/5971/22

Провадження № 2/946/3031/22

УХВАЛА

28 листопада 2022 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого судді - Пащенко Т.П.

при секретарі Топтигіній О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-капітал»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний виконавець виконавчого округу Одеської області Качурка В`ячеслав Вікторович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

В проваджені Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «Фінансова компанія «Кредит-капітал», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний виконавець виконавчого округу Одеської області Качурка В.В., приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Є.М., про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Позивачка звернулася до суду із клопотанням про витребування доказів по справі, а саме, від приватного виконавця виконавчого округу Одеської області Качурка В.В. належним чином завірені копії документів з виконавчого провадження (виконавчий напис, кредитний договір, виписка з рахунку боржника із зазначенням суми заборгованості, письмової вимоги стягувача про усунення порушення виконання зобов`язань, тощо) на підставі (з використанням) яких 16.06.2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Остапенком Є.М. був вчинений виконавчий напис, зареєстрований в реєстрі №178101 про стягнення заборгованості у розмірі 19935,11 грн. з ОСОБА_1 на користь стягувача ТОВ «Фінансова компанія «Кредит-капітал».

Позивачка в судове засідання не з`явилася, про час, дату та місце судового розгляду сповіщена належним чином, надала суду заяву про розгляд справи без її участі.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи сповіщений належним чином, заяв чи клопотань по справі суду не надав.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи сповіщені належним чином, заяв чи клопотань по справі суду не надали.

Відповідно до ч.ч.1, 3, 6 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Дослідивши матеріали справи, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 260 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-капітал»</a>, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору приватний виконавець виконавчого округу Одеської області Качурка В`ячеслав Вікторович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню задовольнити.

Зобов`язати приватного виконавця виконавчого округу Одеської області Качурка В`ячеслава Вікторовича надати суду належним чином завірені копії документів з виконавчого провадження (виконавчий напис, кредитний договір, виписка з рахунку боржника із зазначенням суми заборгованості, письмової вимоги стягувача про усунення порушення виконання зобов`язань, тощо) на підставі (з використанням) яких 16 червня 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Остапенком Євгеном Михайловичем був вчинений виконавчий напис, зареєстрований в реєстрі №178101 про стягнення заборгованості у розмірі 19935,11 грн. з ОСОБА_1 на користь стягувача товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-капітал»</a>.

Копію ухвали надіслати для виконання до приватного виконавця виконавчого округу Одеської області Качурка В`ячеслава Вікторовича.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П.Пащенко

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.11.2022
Оприлюднено05.12.2022
Номер документу107615970
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них споживчого кредиту

Судовий реєстр по справі —946/5971/22

Рішення від 25.01.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 06.09.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні