Рішення
від 07.12.2022 по справі 452/2705/22
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/2705/22

З А О Ч Н Е Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

"07" грудня 2022 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючої судді Бікезіної О.В.,

за участю секретаря судового засідання Кухар О.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду за відсутністю сторін в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом керівника Самбірської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави, в особі Самбірської міської ради Львівської області, до ОСОБА_1 , третя особа: комунальне некомерційне підприємство Самбірської міської ради «Самбірська центральна лікарня», про стягнення коштів за лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений певний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст. 1206 ЦК України, ст.10,12, 27, 76, 81,133, 258-259, 263-265 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Позов керівника Самбірської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави, в особі Самбірської міської ради Львівської області, до ОСОБА_1 , третя особа: комунальне некомерційне підприємство Самбірської міської ради «Самбірська центральна лікарня», про стягнення коштів за лікування потерпілого від кримінального правопорушення - задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Самбірської міської ради Львівської області в рахунок відшкодування витрат, понесених комунальним некомерційним підприємством Самбірської міської ради «Самбірська центральна лікарня» на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення у сумі 23081 грн. (двадцять три тисячі вісімдесят одну) грн. 60 коп.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір в сумі 2481 грн. (дві тисячі чотириста вісімдесят одну) грн.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано відповідачем до Самбірського міськрайонного суду Львівської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення може бути оскаржено позивачем до Львівського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Прокурор: Самбірська окружна прокуратура Львівської області, юридична адреса: Львівська область, м. Самбір, вул. Филипчака, 4 А.

Позивач: Самбірська міська рада Львівської області, юридична адреса: Львівська область, м. Самбір, пл. Ринок, 1, код ЄДРПОУ 26269805.

Відповідач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання:

АДРЕСА_1 , паспорт громадянина України НОМЕР_1 .

Третя особа: комунальне некомерційне підприємство Самбірська міська рада «Самбірська центральна лікарня», юридична адреса: Львівська область, м. Самбір,

вул. Шпитальна,14.

Повний текст рішення буде виготовлений протягом 10 днів.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.12.2022
Оприлюднено09.12.2022
Номер документу107734124
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них фізичній особі, яка потерпіла від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —452/2705/22

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

Рішення від 07.12.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

Рішення від 07.12.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Бікезіна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні