Ухвала
від 13.12.2022 по справі 744/743/22
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13.12.22

Справа № 744/743/22

Провадження № 2-о/744/34/2022

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

13 грудня 2022 року Семенівський районний суд Чернігівської області у складі: головуючого судді Гнипа О. І.,

при секретарі Висоцькій Т. П.,

за участі: прокурора Котченка Ф. А.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Семенівка Чернігівської області цивільну справу окремого провадження за заявою, поданою керівником Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі заявника, Семенівської міської ради Чернігівської області, про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність, заінтересована особа: Деснянське басейнове управління водних ресурсів,-

В С Т А Н О В И В:

У справі відсутні підстави для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження, підстави для направлення судових доручень у справі відсутні.

З урахуванням викладених вище обставин, судом вчинено всі процесуальні дії до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, виконано заходи, обумовлені ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України.

У підготовчому судовому засіданні також судом на обговорення учасників справи поставлене питання про витребування доказів з Семенівської міської ради Чернігівської області, зокрема водогосподарської документації (паспортів водних об`єктів) та інформації щодо власників гідротехнічних споруд, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 .

Прокурор Котченко Ф. А. у підготовчому судовому засіданні не заперечив проти витребування зазначених вище документів, а Деснянське басейнове управління водних ресурсів у підготовче судове засідання свого представника не направило.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2 ст. 200, ч. 2 ст. 294 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

Підготовче провадження у цивільній справі окремого провадження за заявою, поданою керівником Новгород-Сіверської окружної прокуратури в інтересах держави в особі заявника, Семенівської міської ради Чернігівської області, про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність, заінтересована особа: Деснянське басейнове управління водних ресурсів, закрити.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області (вулиця Центральна, 6, місто Семенівка Чернігівської області, 15400) на 02 січня 2023 року на 10 годину 30 хвилин.

Витребувати у заявника, Семенівської міської ради Чернігівської області, водогосподарську документацію (паспорти водних об`єктів) та інформацію щодо власників гідротехнічних споруд, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 .

Указані докази Семенівській міській раді Чернігівської області надати безпосередньо до суду в строк до 02 січня 2023 року.

Про дату, час і місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Копію цієї ухвали направити до Семенівської міської ради Чернігівської області для виконання.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення й окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: О. І. Гнип

Дата ухвалення рішення13.12.2022
Оприлюднено15.12.2022
Номер документу107860622
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність

Судовий реєстр по справі —744/743/22

Рішення від 31.03.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Рішення від 28.03.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 13.12.2022

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні