Ухвала
від 21.12.2022 по справі 951/617/22
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення до судового розгляду по суті

21 грудня 2022 рокуСправа № 951/617/22 Провадження №2/951/217/2022

Козівський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого судді Братків І. І.,

за участі секретаря судового засідання Скавінської Г. І.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт. Козова цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія Фармінг Галичина» до Приватного агропромислового підприємства «Агроінвест», ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача Збаразька міська рада Тернопільської області в особі державного реєстратора Ярошко Андрія Віталійовича про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права оренди,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Мрія Фармінг Галичина» звернулося до суду із позовом до Приватного агропромислового підприємства «Агроінвест», ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача Збаразька міська рада Тернопільської області в особі державного реєстратора Ярошко Андрія Віталійовича про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права оренди.

Ухвалою Козівського районногосуду Тернопільської області від 25.10.2022 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою Козівського районногосуду Тернопільської області від 15.11.2022 витребувано докази.

У підготовче засідання позивач не з`явився, представник позивача адвокат Розанова О. З. 21.12.2022 року подала до суду заяву, в якій просила підготовче засідання провести без участі сторони позивача та призначити до судового розгляду по суті.

Представник відповідача Приватного агропромислового підприємства «Агроінвест» Хвастик Г. М., у підготовче засідання не з`явилася, 21.12.2022 подала заяву у якій зазначила, що просить підготовче судове засідання проводити без її участі, не заперечила з проводу закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті.

Інші учасники, будучи належним чином повідомленими в підготовче засідання не з`явилися. Причини неявки не повідомили, клопотань та заяв на адресу суду не надходило.

У зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, відповідно до частини 2 статті 247 ЦПК України.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Враховуючи, що всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті виконано, те, що спір між сторонами у добровільному порядку не вирішено, суд вважає за можливе підготовче провадження закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія Фармінг Галичина» до Приватного агропромислового підприємства «Агроінвест», ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача Збаразька міська рада Тернопільської області в особі державного реєстратора Ярошко Андрія Віталійовича про визнання недійсним договору оренди землі та скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права оренди.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті усудовому засіданніна 23.01.2023 об 11:00 годині у приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області (смт. Козова, вул. Соборна, 2, Тернопільської області).

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Ірина БРАТКІВ

СудКозівський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення21.12.2022
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу107967666
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права оренди

Судовий реєстр по справі —951/617/22

Постанова від 01.06.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 21.04.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Тернопільський апеляційний суд

Костів О. З.

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 15.11.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Братків І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні