Ухвала
від 21.12.2022 по справі 738/1095/22
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1095/22

№ провадження 2/738/294/2022

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

21 грудня 2022 року місто Мена

Менський районний суд Чернігівської області в складі:

судді - Волошиної Н.В.,

з участю:

секретаря судового засідання Іванько А.С.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

представника третьої особи

(Менськоїміської ради)- Бутенко Л.Г.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору Менська міська рада Чернігівської області, комунальна установа «Менський місцевий центр соціальних служб» Менської міської ради про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки та призначення опікуна,

В С Т А Н О В И В:

25 листопада 2022 року до суду надійшла позовна заява ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог напредмет спору Менськаміська радаЧернігівської області,комунальна установа«Менський місцевийцентр соціальнихслужб» Менськоїміської радипро позбавленнябатьківських прав,встановлення опікита призначенняопікуна.

Позивач, будучи належним чином повідомлена про дату, час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явилась.

Представник позивача в підготовчому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду, заявила клопотання про допит в судовому засіданні свідка ОСОБА_5 , зобов`язувались забезпечити її явку в судове засідання.

Відповідачі та представник Менської міської ради, як органу опіки та піклування, в підготовчому засіданні не заперечували проти закриття підготовчого провадження, призначення справи до судового розгляду по суті та заявленого клопотання представника позивача.

Під час підготовчого провадження інших заяв чи клопотань,які підлягаютьвирішенню судому підготовчому засіданні згідно зприписами частини2статті 197ЦПК України, учасниками справидо суду не подано.

Підстави для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі та ухвалення судового рішення у підготовчому засіданні відсутні.

За таких обставин, суд дійшов висновку закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Клопотання представника позивача про допит свідка задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись статтями 197-200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору Менська міська рада Чернігівської області, комунальна установа «Менський місцевий центр соціальних служб» Менської міської ради про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки та призначення опікуна.

Призначити справудосудовогорозгляду посутіусудовому засіданніна 17 січня 2023 року об 11 годині 00 хвилин в залі судових засідань Менського районного суду Чернігівської області (вулиця Сіверський шлях, 146 у місті Мена Чернігівської області).

Клопотання представника позивача про допит свідка задовольнити.

Обов`язок забезпечення явки свідка ОСОБА_5 в судове засідання покласти на представника позивача.

Про дату,час тамісце судовогозасідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В.Волошина

Дата ухвалення рішення21.12.2022
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу107970677
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —738/1095/22

Рішення від 17.01.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Рішення від 17.01.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 21.12.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні