Ухвала
від 26.12.2022 по справі 179/1054/22
МАГДАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 179/1054/22

провадження № 2/179/546/22

У Х В А Л А

про визнання явки обов`язковою

26 грудня 2022 року смт.Магдалинівка

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Кравченко О.Ю.,

при секретарі Хорольській І.П.

розглянувши увідкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Магдалинівської селищної ради, третя особа Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про скасування державної реєстрації земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Магдалинівської селищної ради, третя особа Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про скасування державної реєстрації земельної ділянки.

В судове засідання представники позивача, відповідача та третьої особи не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, надали заяви про розгляд справи у їх відсутність.

Згідно п. 3 ч. 2 ст.43 ЦПК України, учасники справи зобов`язані з`являтися в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою.

Згідно з п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строків, якщо визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

Отже, з аналізу наведених норм законодавства, суд наділений правом визнати обов`язковою явку учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обов`язковою.

Враховуючи предмет позову, суд вважає, що особисті пояснення представників сторін мають суттєве значення для встановлення усіх обставин справи, а тому, з метою повного та всебічного розгляду справи, вважає за доцільне визнати обов`язковою явку представників позивача та відповідача для участі у судових засіданнях при розгляді справи та надання пояснень по суті позову.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.128, 223, 259-260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Визнати обов`язковою явку представника позивача ОСОБА_1 та представника відповідача Магдалинівської селищної ради в судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Магдалинівської селищної ради, третя особа Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про скасування державної реєстрації земельної ділянки.

Відкласти розгляд справи на 10 годину 00 хвилин 01 лютого 2022 року, в судове засідання викликати осіб, що беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя О.Ю. Кравченко

СудМагдалинівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення26.12.2022
Оприлюднено30.12.2022
Номер документу108148099
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про комунальну власність щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —179/1054/22

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Кравченко О. Ю.

Рішення від 20.02.2023

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Кравченко О. Ю.

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Кравченко О. Ю.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Кравченко О. Ю.

Ухвала від 11.10.2022

Цивільне

Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області

Кравченко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні