Рішення
від 16.05.2022 по справі 758/13537/17
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/13537/17

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 травня 2022 року місто Київ

Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Ларіонової Н.М.,

при секретарі судового засідання Волошиній А.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі районного суду в м. Києві в порядку спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (надалі УПСЗН Подільської РДА в місті Києві), Комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам у Подільському районі м. Києва, про визнання дій протиправними та скасування рішень, -

У Х В А Л И В :

В позові ОСОБА_1 до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (надалі УПСЗН Подільської РДА в місті Києві), Комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам у Подільському районі м. Києва, про визнання дій протиправними та скасування рішень - відмовити в повному обсязі.

Рішення може бути оскаржене до Шостого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом 10 днів з дня складання судового рішення.

Учасник справи, якому копія повного судового рішення не була вручена в день його складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 30 днів з дня вручення йому копії повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано протягом встановленого законом строку. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повне найменування сторін у справі:

Позивач - ОСОБА_1 (почтова адреса: АДРЕСА_1 )

Відповідач- 1 - Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (місцезнаходження: м.Київ, вул. Ярославська, 31-Б, код ЄДРПОУ 37393782);

Відповідач- 2 - Комісія з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам у Подільському районі м. Києва ( місцезнаходження: м.Київ, вул. Контрактова площа, 2)

Суддя Н. М. Ларіонова

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення16.05.2022
Оприлюднено30.12.2022
Номер документу108156004
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —758/13537/17

Рішення від 16.05.2022

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Рішення від 16.05.2022

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Ухвала від 04.06.2021

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Ухвала від 05.11.2019

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

Ухвала від 20.10.2017

Адміністративне

Подільський районний суд міста Києва

Ларіонова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні