Рішення
від 15.12.2022 по справі 758/7866/21
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/7866/21

Провадження № 2/761/8521/2022

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(заочне)

/в с т у п н а т а р е з о л ю т и в н а ч а с т и н и /

15 грудня 2022 року Шевченківський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Фролової І.В.,

секретаря судового засідання - Коломійця А.Д.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Києві у порядку спрощеного позовного провадження в приміщенні суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» про визнання незаконним звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, -

В И Р І Ш И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» про визнання незаконним звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу- задовольнити у повному обсязі.

Скасувати наказ Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» №6-к від 11 березня 2021 року про звільнення ОСОБА_1 .

Поновити ОСОБА_1 на посаді на посаді заступника керівника Подільського районного підрозділу Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» з 12 березня 2021 року.

Стягнути з Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» на користь ОСОБА_1 за час вимушеного прогулу з 12 березня 2021 року по 15 грудня 2022 року у розмірі 227 179 (двісті двадцять сім тисяч сто сімдесят дев`ять) гривень 26 копійок.

Рішення в частині поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць допустити до негайного виконання.

Рішення суду може бути оскаржене до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, який його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом 30 днів з дня його отримання.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Реквізити учасників справи:

Київське міське громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта», адреса місцезнаходження - 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, буд. 36, код ЄДРПОУ 41147026,

ОСОБА_1 , адреса місця проживання - АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Повний текст рішення буде виготовлений протягом 5 (п`яти) днів з дня проголошення вступної та резолютивної частини рішення.

Суддя:

Дата ухвалення рішення15.12.2022
Оприлюднено02.01.2023
Номер документу108204502
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,- Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України

Судовий реєстр по справі —758/7866/21

Рішення від 15.12.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Рішення від 15.12.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 16.06.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 19.05.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Фролова І. В.

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Скрипник О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні