Ухвала
від 02.01.2023 по справі 383/1265/22
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/1265/22

Номер провадження 2-о/383/8/23

УХВАЛА

02 січня 2023 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді Бондаренка В.В. розглянувши матеріали цивільної справи за заявою Бобринецької міської ради Кіровоградської області (місцезнаходження: вул. Незалежності, 80, м. Бобринець Кіровоградської області, п.і.27200), заінтересована особа Комунальне підприємство Бобринецької міської ради «Комунальник» (місцезнаходження: вул. Каштанова, 74, м. Бобринець Кіровоградської області, п.і. 27200), про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність громади, -

ВСТАНОВИВ:

Бобринецька міська рада Кіровоградської області звернулась до суду з вказаною заявою у якій просить визнати майно, а саме житловий будинок, що розташований за адресою: АДРЕСА_1 , загальною площею 71,21 кв.м., безхазяйним та передати його у комунальну власність Бобринецької міської територіальної громади в особі Бобринецької міської ради Кіровоградської області.

Зазначена заява подана з додержанням вимог ст.330 ЦПК України.

Справа підсудна Бобринецькому районному суду Кіровоградської області та відповідно до ст.293 ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі, встановлені статтями 185-186 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом. З метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

З огляду на вище викладене та виходячи із змісту заявлених вимог, для повного, всебічного та об`єктивного вирішення справи, суд вважає за необхідне за власною ініціативою витребувати від: Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» інформацію чи надаються ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» послуги з надання природного газу та розподілу природного газу за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, якщо так то кому саме, з документальним підтвердженням вказаних обставин; Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» інформацію чи надаються ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» послуги з надання електроенергії за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, якщо так то кому саме, з документальним підтвердженням вказаних обставин; Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» інформацію чи надаються послуги з надання водопостачання за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, з документальним підтвердженням вказаних обставин; Обласного комунального підприємства «Кіровоградське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації» інформацію про реєстрацію права власності чи інших речових прав на нерухоме майно, розташованого за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області та відомості про особу, на яку зареєстроване право, з документальним підтвердженням вказаних обставин.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19, 187, 260, 293, 294 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою Бобринецької міської ради Кіровоградської області, заінтересована особа Комунальне підприємство Бобринецької міської ради «Комунальник», про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність громади.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні в порядку окремого провадження на 06 лютого 2023 року, 10 год. 00 хв. в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Миколаївська, 80, м. Бобринець Кіровоградської області.

Витребувати від:

Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» (вул. Шолуденка, 1, м. Київ, п.і. 04116) інформацію чи надаються ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» послуги з надання природного газу та розподілу природного газу за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, якщо так то кому саме, з документальним підтвердженням вказаних обставин;

Товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» (місцезнаходження: вул. В. Перспективна, 78, м. Кропивницький, п.і. 25006) інформацію чи надаються ТОВ «Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія» послуги з надання електроенергії за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, якщо так то кому саме, з документальним підтвердженням вказаних обставин;

Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» (вул. Незалежності, 50, м. Бобринець Кіровоградської області, п.і. 27200) інформацію чи надаються послуги з надання водопостачання за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області, якщо так то кому саме, з документальним підтвердженням вказаних обставин;

Обласного комунального підприємства «Кіровоградське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації» (вул. Шульгіних, 12, м. Кропивницький, п.і. 25006) інформацію про реєстрацію права власності чи інших речових прав на нерухоме майно, розташованого за адресою: вул. Міщанська (Воровського), 91, м. Бобринець Кропивницького району Кіровоградської області та відомості про особу, на яку зареєстроване право, з документальним підтвердженням вказаних обставин.

Витребувану інформацію надати суду в строк до 23 січня 2023 року, у разі неможливості подання - повідомити суд з наведенням документально підтверджених причин.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Направити заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 23 січня 2023 року письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справиможуть отриматиінформацію поданій справі на офіційному Веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1101/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до Кропивницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення цієї ухвали.

Ухвала складена та підписана суддею 02.01.2023 року.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення02.01.2023
Оприлюднено03.01.2023
Номер документу108217271
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність

Судовий реєстр по справі —383/1265/22

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 02.01.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні