Ухвала
від 10.01.2023 по справі 949/44/23
ДУБРОВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №949/44/23

У Х В А Л А

про відкриття провадження за скаргою

10 січня 2023 року слідчий суддя Дубровицького районного суду Рівненської області ОСОБА_1 , розглянувши матеріали скарги представника ПрАТ "Рівнеобленерго" ОСОБА_2 на бездіяльність уповноважених осіб Відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області щодо невнесення відомостей про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань,

ВСТАНОВИВ:

Представник ПрАТ "Рівнеобленерго" ОСОБА_2 звернулася до суду із скаргою на бездіяльність уповноважених осіб Відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області щодо невнесення відомостей про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Статтею 303 Кримінального процесуального кодексу України передбачено вичерпний перелік рішень, дій чи бездіяльності слідчого, дізнавача або прокурора, які можуть бути оскаржені під час досудового провадження. Серед даного переліку є бездіяльність слідчого, дізнавача, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення.

Частиною 4 статті 304 Кримінального процесуального кодексу України визначено, що слідчий суддя, суд відмовляє у відкритті провадження лише у разі, якщо скарга подана на рішення, дію чи бездіяльність слідчого, дізнавача, прокурора, що не підлягає оскарженню.

Таким чином, враховуючи положення статей 303, 304 Кримінального процесуального кодексу України, суд вважає, що необхідно відкрити провадження за вказаною скаргою.

Керуючись статтями 303, 304 Кримінального процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження за скаргою представника ПрАТ "Рівнеобленерго" ОСОБА_2 на бездіяльність уповноважених осіб Відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області щодо невнесення відомостей про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Скаргу призначитидо розглядуна 11:00 год. 13 січня 2023 року.

У судове засідання викликати представника скаржника та представника СВ Відділення поліції №1 Сарненського РВП ГУНП в Рівненській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: підпис.

Виготовлено з автоматизованої системи документообігу суду.

Суддя Дубровицького

районного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.01.2023
Оприлюднено12.01.2023
Номер документу108306627
СудочинствоКримінальне
Сутьвчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —949/44/23

Ухвала від 13.01.2023

Кримінальне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 13.01.2023

Кримінальне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 12.01.2023

Кримінальне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

Ухвала від 10.01.2023

Кримінальне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Отупор К.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні