Ухвала
від 17.01.2023 по справі 587/1789/22
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/1789/22

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

17 січня 2023 року Сумський районний суд Сумської області в складі: головуючого судді Гончаренко Л.М., за участю секретаря судового засіданняМакошенець С.І., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у залі суду м. Суми цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Садівська сільська рада Сумського району Сумської області, ОСОБА_3 про скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку,

ВСТАНОВИВ:

По зазначеній цивільній справі проведено підготовку до судового розгляду.

У підготовче судове засідання позивачка ОСОБА_1 не з`явилась, направила заяву про розгляд справи у її відсутність.

Відповідач ОСОБА_2 до суду не з`явився, про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлений належним чином, заяв або клопотань від нього не надходило.

Представник третьої особи Садівської сільської ради в підготовче судове засідання не з`явився, направив до суду заяву в якій просить розгляд справи проводити без їх участі за наявними доказами та на розсуд суду.

Від третьої особи приватного нотаріуса Бирченко Ю.В. надійшов лист про розгляд справи у його відсутність.

Статтею 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідно ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Садівська сільська рада Сумського району Сумської області, ОСОБА_3 про скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку на 07 лютого 2023 року на 09 годину 30 хвилин, про що повідомити сторін по справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М.Гончаренко

СудСумський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення17.01.2023
Оприлюднено19.01.2023
Номер документу108433606
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —587/1789/22

Рішення від 07.02.2023

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 17.01.2023

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

Ухвала від 08.11.2022

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Гончаренко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні