Ухвала
від 23.01.2023 по справі 712/11422/17
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження 22-ц/821/168/23 Справа № 712/11422/17

УХВАЛА

про проведення судового засідання у режимі відеоконференції

23 січня 2023 року м.Черкаси

Черкаський апеляційний суд в складі колегії суддів:

Гончар Н. І. Сіренка Ю.В., Фетісової Т.Л.

розглянувши заяву представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб адвоката Мізунського Андрія Івановича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції у провадженні за апеляційною скаргою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на рішення Соснівського районного суду м. Черкаси від 11 травня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Український інноваційний банк», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості по заробітній платі та зобов`язання внести запис до трудової книжки,

в с т а н о в и в:

у провадженні Черкаського апеляційного суду перебуває апеляційна скарга Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на рішення Соснівського районного суду м. Черкаси від 11 травня 2021 року.

Розгляд справи призначено на 11 год. 00 хв. 24 січня 2023 року.

23 січня 2023 року до Черкаського апеляційного суду надійшла заява представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб адвоката Мізунського Андрія Івановича про проведення судовогозасідання усправі врежимі відеоконференції поза межами приміщення суду в системі відеоконференцзв`язку «EasyCon».

Розглянувши зазначену заяву, апеляційний суд вважає, що вона підлягає до задоволення.

Так наказом ДСА України від 23.04.2020 №196 затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду в новій редакції.

У розділі ІІІ вказаного Порядку встановлено, що учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, зразок якої наведено в додатку 2 до цього Порядку, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Згідно ч. 1, 2, 6 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи викладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon», введення на території України воєнного стану, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, необхідності забезпечення захисту життя та здоров`я учасників судового процесу і співробітників суду, апеляційний суд вважає за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon» з представником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб адвокатом Мізунським Андрієм Івановичем.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, апеляційний суд

у х в а л и в:

заяву представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб адвоката Мізунського Андрія Івановича задовольнити.

Розгляд справи за апеляційною скаргою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на рішення Соснівського районного суду м. Черкаси від 11 травня 2021 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Український інноваційний банк», Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про стягнення заборгованості по заробітній платі та зобов`язання внести запис до трудової книжки, призначений на 24 січня 2023 року на 11 год. 00 хв., а також наступних судових засідань у випадку відкладення розгляду вказаної справи, провести за участю представника Фондугарантування вкладівфізичних осіб адвокатаМізунського АндріяІвановичав режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо, нестиме учасник справи, який подав до суду відповідну заяву.

Копію ухвали направити представнику Фонду гарантування вкладів фізичних осіб адвокату Мізунському Андрію Івановичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді

Дата ухвалення рішення23.01.2023
Оприлюднено25.01.2023
Номер документу108532239
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по заробітній платі та зобов`язання внести запис до трудової книжки

Судовий реєстр по справі —712/11422/17

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Борєйко О. М.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (С.А.) С. А.

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (С.А.) С. А.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Червинська Марина Євгенівна

Постанова від 31.01.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Постанова від 31.01.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні